szemrana, Ty to od razu byś się chciała pojedynkować 😀 Robię przegląd zdjęć i jakoś mi tak dziwnie... jakbym lustrzane odbicia miała. I dopiero po chwili się zorientowałam, że do tej pory jakoś tak się automatycznie ustawiałam, żeby fotografować koński i ludzki lewy profil. A dziś mam pełno prawych. Są watki o stronności konia. Czy jest jakiś o stronności fotografa? 😂
A ja byłam od 10 do końca. Łaziłam po całym sektorze H i nikogo nie rozpoznałam -.- A i mam jedno głupie pytanie 😀 Ja jestem tak rozgarnięta, że nie wiem czy to chłopak czy w końcu dziewczyna i jak miał/miała na imię w konkursie dla dzieci (to na dużych koniach ^^) ta osoba co koń się bał mokate ? 😁 Mam sporo fot ale nie wiem czy chcecie bo to zwykłą cyfrówką... (nie, nie są rozmazane :cool🙂
Co do pustek to.....różnie bywało. Zależało sporo od sektorów. Na krótkich ścianach ludzi najmniej a ja głównie fotografowałam na tle tych najmniej zasiedzianych przez widzów ścianach
a byl jakis pokaz? staly tylko dwie przeszkódki wysokości moze 60 cm., to była raczej wzmianka o tym, ze taka konkurencja istnieje i jakie są zasady. Pokazu nie było "chyba" - może coś przeoczyłam, w końcu człowiek musiał wyjść czasem coś zjeść lub sie czegoś napić 🤣
caroline, Burza, Sierra miło było Was zobaczyć 🙂 Ponia miło było Cię poznać :kwiatek:
Ja mam sporo zdjęć, ale przejrzę je jutro 😉
Co do gadających ludzi, to ja, w którymkolwiek bym nie była sektorze, to zawsze tacy się znaleźli 🙄 🍴 A jak zwróciłam laskom uwagę, to obraza majestatu 🤔 🤔
Nic nie kupiłam, chociaż chodziła za mną piękna padokowa, przeciwdeszczowa dereczka Masty 😍 , którą dziewczyny (Sierra, Burza, Ponia) wybiły mi z głowy 😁