Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Constantia, wszyscy, którzy wchodzili - trudno nie zauważyć 😉
A to już tak długo?
No co najmniej 2-3 dni. A jaką muzykę gra 😁
Dłużej dłużej, tydzień na bank.
Muzyka niezwykle urocza  😎
[[a]]http://www.koniesklep.pl/Akcesoria-i-sprzet-jezdziecki%281,,%29.aspx [[a]] -  8.11.2012 dzień darmowej wysyłki, przy zamówieniach powyżej 100zł.
http://allegro.pl/show_item.php?item=2732882246

Czy ktoś gdzieś widział promocję napierśnika tego typu w kolorze czarnym?
Koleżanka mi sprzątnęła sprzed nosa ten z aukcji i poszukuję dalej.  😵
W equi-poincie są przeceny na derki zimowe/stajenne z horze jakby komuś była potrzebna 😉 http://www.equi-point.pl/specials.php?page=6
W sklepie Stajnia w przyszłym tygodniu od czwartku ma być obniżka cen na wszystkie derki.

"Już w przyszłym tygodniu- od czwartku do soboty - DZIEŃ DERKI!!! Obniżka cen wszystkich derek!!!
zapraszamy- zadbajcie, aby Waszemu konikowi było ciepło przez całą zimę🙂😉)"
Ale w którym sklepie Stajnia  👀 ??? Podlinkujesz  :kwiatek: ?
ktoś kupował w tym sklepie? mają niezłe obniżki
http://www.outletjezdziecki.pl/
W Decathlonie derki stajenne z 399 na 139.
pucus27, a jakie rozmiary?
pucus27 niestety jesli chodzi o Decathlony to promocje/wyprzedaże są uzaleznione od miasta i od sklepu..chyba że coś jest w gazetce, to co innego
W Textil Market widziałam kurtki podobne do tych, co mają być w Lidlu. Cena 79.90zł.
O to przepraszam.
Byłam dzisiaj w Poznaniu na franowie wzięłam ostatni 160. Zostały tylko chyba 125.
Musze powiedzieć ze jakość REWELACJA.
Nie no nic sie nie stało, po prostu trzeba pisać w którym i tyle :P Jak znam życie to we Wrocku będzie wielkie NIC
gnl promocja na cały asortyment 7% w dniach 1-3.11. kod promocji : Listopad
alnama byłam wczoraj w Decathlonie Wrocławskim na Bielanach i masz racje - wielkie nic.. Żadnych promocji/przecen. Na dodatek w dziale jeździeckim puste półki.. nie wiem czy ludzie masowo wykupują wszystko czy dawno jakiejś dostawy nie było... ale bida z nęndzą w tym Decathlonie. Jedynie fajne rekawiczki polarowe ze wzmocnieniami skóropodobnymi po wewnętrznej stronie za 19,99 - ale to na dziale turystyka..
W warszawskim przy rotundzie tak samo, pojedyncze egzemplarze, mała ilość rzeczy, i jeszcze smar do siodeł, którego pojemniczek 150ml i 500ml kosztują tyle samo, a więc 19.90. Ale na stronie też tak jest :P mogliby uruchomić sprzedaż internetową.
mat_f  jak ostatnio były a'la wyprzedaże w Decathlonie (co kantary po 20 zł..) w Krakowie, chyba Częstochowie i w jakimś jednym w Wawie to zjechałam pół miasta w obie strony do obu Wrocławskich Decathlonów i nic.. Obsługa stwierdziła, że najwyraźniej mieli jakąś końcówkę kolekcji (swoją drogą nie zauwazyłam żeby w Polsce były jakieś kolekcje, od kilku lat ciągle jest to samo..) i dlatego wyprzedawali..
żużka apropo smaru będą tam przy okazji wzięłam sobie bo mój się już kończył, byłam w ciężkim szoku dlaczego oba są w tej samej cenie mimo że różnica w pojemności dość sporo, nie doszukałam się różnic na opakowaniach więc wzięłam większy 🙂
[quote author=żużka link=topic=15196.msg1570967#msg1570967 date=1351758634]
W warszawskim przy rotundzie tak samo, pojedyncze egzemplarze, mała ilość rzeczy, i jeszcze smar do siodeł, którego pojemniczek 150ml i 500ml kosztują tyle samo, a więc 19.90. Ale na stronie też tak jest :P mogliby uruchomić sprzedaż internetową.
[/quote]

a nie przy Reducie?
W Okserze wszystkie produkty 5% taniej, od 01.11 do 03.11.
[quote author=marta__sz link=topic=15196.msg1571107#msg1571107 date=1351770630]
a nie przy Reducie?
[/quote]
pewnie, że tak :P
mat_f 
żużka apropo smaru będą tam przy okazji wzięłam sobie bo mój się już kończył, byłam w ciężkim szoku dlaczego oba są w tej samej cenie mimo że różnica w pojemności dość sporo, nie doszukałam się różnic na opakowaniach więc wzięłam większy 🙂

zrobiłam to samo. z tym, że tak strasznie się ucieszyłam, że jest małe opakowanie, bo duże nie bylo mi potrzebne i zrzedła mi mina, bo i tak musiałam wziąc duże :P
jeśli kogoś interesuje to w http://www.equi-point.pl/ wysyłka pasz zakupionych w dniach 01-04.11.2012 gratis /w ceny samych pasz nie wnikam bo nie siedzę w temacie/ 🙂
w GNLu trwa promocja od dzisiaj
sei pisałam o tym kilka postów wyżej 🙂
a to przepraszam. nie zauważyłam jakoś  😡
szaleją 5 czy 7%.. jak ktoś musi coś akurat kupić to fajnie, bo zawsze to mniej, ale tak to mnie nie zachęcają specjalnie do zakupów 🙂
Dziewczyny, mam pytanie, czy ktoś kojarzy tą akcje promocyjną którą zorganizował konik.com.pl?
Trzeba było zarejestrować się w sklepie konie-cznie.pl i zrobić zakupy aby dostać rabat 2 %.

I teraz pytanie, to był rabat na stałe?
Czy te zakupy musiały być na jakąś konkretną kwotę?
Rabat był dla każdej osoby, która się zarejestrowała do 30.08.2012 w sklepie konie-cznie.pl
Nie pamiętam czy była określona kwota, moje pierwsze zamówienie tam było na 150zł, a rabat jest na stałe.
Nalicza się nawet na produkty już przecenione.

Natomiast do niedzieli jest rabat 6% i też nalicza się na produkty już przecenione.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się