W sklepie Stajnia w przyszłym tygodniu od czwartku ma być obniżka cen na wszystkie derki.
"Już w przyszłym tygodniu- od czwartku do soboty - DZIEŃ DERKI!!! Obniżka cen wszystkich derek!!! zapraszamy- zadbajcie, aby Waszemu konikowi było ciepło przez całą zimę🙂😉)"
alnama byłam wczoraj w Decathlonie Wrocławskim na Bielanach i masz racje - wielkie nic.. Żadnych promocji/przecen. Na dodatek w dziale jeździeckim puste półki.. nie wiem czy ludzie masowo wykupują wszystko czy dawno jakiejś dostawy nie było... ale bida z nęndzą w tym Decathlonie. Jedynie fajne rekawiczki polarowe ze wzmocnieniami skóropodobnymi po wewnętrznej stronie za 19,99 - ale to na dziale turystyka..
W warszawskim przy rotundzie tak samo, pojedyncze egzemplarze, mała ilość rzeczy, i jeszcze smar do siodeł, którego pojemniczek 150ml i 500ml kosztują tyle samo, a więc 19.90. Ale na stronie też tak jest :P mogliby uruchomić sprzedaż internetową.
mat_f jak ostatnio były a'la wyprzedaże w Decathlonie (co kantary po 20 zł..) w Krakowie, chyba Częstochowie i w jakimś jednym w Wawie to zjechałam pół miasta w obie strony do obu Wrocławskich Decathlonów i nic.. Obsługa stwierdziła, że najwyraźniej mieli jakąś końcówkę kolekcji (swoją drogą nie zauwazyłam żeby w Polsce były jakieś kolekcje, od kilku lat ciągle jest to samo..) i dlatego wyprzedawali.. żużka apropo smaru będą tam przy okazji wzięłam sobie bo mój się już kończył, byłam w ciężkim szoku dlaczego oba są w tej samej cenie mimo że różnica w pojemności dość sporo, nie doszukałam się różnic na opakowaniach więc wzięłam większy 🙂
[quote author=żużka link=topic=15196.msg1570967#msg1570967 date=1351758634] W warszawskim przy rotundzie tak samo, pojedyncze egzemplarze, mała ilość rzeczy, i jeszcze smar do siodeł, którego pojemniczek 150ml i 500ml kosztują tyle samo, a więc 19.90. Ale na stronie też tak jest :P mogliby uruchomić sprzedaż internetową. [/quote]
[quote author=marta__sz link=topic=15196.msg1571107#msg1571107 date=1351770630] a nie przy Reducie? [/quote] pewnie, że tak :P mat_f żużka apropo smaru będą tam przy okazji wzięłam sobie bo mój się już kończył, byłam w ciężkim szoku dlaczego oba są w tej samej cenie mimo że różnica w pojemności dość sporo, nie doszukałam się różnic na opakowaniach więc wzięłam większy 🙂
zrobiłam to samo. z tym, że tak strasznie się ucieszyłam, że jest małe opakowanie, bo duże nie bylo mi potrzebne i zrzedła mi mina, bo i tak musiałam wziąc duże :P
jeśli kogoś interesuje to w http://www.equi-point.pl/ wysyłka pasz zakupionych w dniach 01-04.11.2012 gratis /w ceny samych pasz nie wnikam bo nie siedzę w temacie/ 🙂
Dziewczyny, mam pytanie, czy ktoś kojarzy tą akcje promocyjną którą zorganizował konik.com.pl? Trzeba było zarejestrować się w sklepie konie-cznie.pl i zrobić zakupy aby dostać rabat 2 %.
I teraz pytanie, to był rabat na stałe? Czy te zakupy musiały być na jakąś konkretną kwotę?
Rabat był dla każdej osoby, która się zarejestrowała do 30.08.2012 w sklepie konie-cznie.pl Nie pamiętam czy była określona kwota, moje pierwsze zamówienie tam było na 150zł, a rabat jest na stałe. Nalicza się nawet na produkty już przecenione.
Natomiast do niedzieli jest rabat 6% i też nalicza się na produkty już przecenione.