Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Busse właśnie mi napisał, że moje zamówienie jest wysłane. Numer: 389..
czyszczeniepaki, ooo to już coraz bliżej mnie 😂 . W środę minie 2 tyg od zamówienia.
Ollala, z tego co widzę akurat ten już nie działa. Pojawia się następujący komunikat: "Kupon "gastrogel2" stracił ważność."

Hippovet alexa10 działa
w koniku promka:
Zrzut ekranu 2026-02-2 o 11.09.30.png Zrzut ekranu 2026-02-2 o 11.09.30.png
Busse 39 wysłane!
Ja już też mam swoje 1 zamówienie 🙂 Czy ktoś kupował może kurtkę BRENLEY PLUS w rozmiarze xxl i chce się pozbyć? Ja kupiłam RYANA PLUS i nie doczytałam że ta pierwsza to służyć może za podpinkę.
Mi przyszło powiadomienie od DHL, że szykują moją przesyłkę, ale adres jest niekompletny 🤐
Co oni tam biorą, że nie potrafią tego zaadresować poprawnie?
Gdzie zgłaszaliście te omyłki? Do DHLu?
Meise, moje dwie paczki nie dotarły bo ulica była za długa i nie zmieścił się na etykiecie numer budynku. Na pierwszej paczce nie zauważyłam tej pomyłki przy pierwszym powiadomieniu DHL. Przy drugiej paczce jak tylko przyszlo powiadomienie to sprawdzilam adres i zrobiłam szybko przekierowanie do punktu. Pomimo tego przekierowania paczka i tak wróciła do nadawcy. Napisałam do Busse, czekają aż paczki do nich wrócą i mają wysłać jeszcze raz. Z DHL ciężka sprawa, nie ma dyskusji, jest zła etykieta i paczka wraca. Nawet pomimo przekierowania do punktu. Pisałam do nich na interwencję to reakcja po dwóch dniach, gdzie paczka już podróżowała w drugą strone. A ich odpowiedź standardowa tzn. jest im przykro, ale paczka wraca i już się nie da nic zrobić. Teraz myślę, że mogłam napisać do Busse, żeby próbowali jako nadawca zrobić korektę do adresu w DHL. Z nimi kontakt bardzo dobry, szybko odpisują.
Fantomas, dobrze, że napisałaś. Już wysłałam maila do Busse... oby to skorygowali na czas. DHL mi wysłał póki co email o przygotowaniu paczki i w tym mailu zobaczyłam ten niepełny adres. No co za czorty. Tyle już człowiek czeka, a tu taki fail 🙈
Meise, jak to ten pierwszy mail to dopiero Busse wygenerowało list i etykietę. Paczka jest jeszcze u nadawcy.
Fantomas, no to może dotrze do nich moja wiadomość i wygenerują nową etykietę, oby!
Meise, dzwoń do dhl, ja załatwiłam to przez infolinię
Meise, powinien przyjść mail od DHL. W tym pierwszym mailu jest link do przekierowania paczki. Można własnoręcznie zmienić adres - przekierować paczkę pod inny adres i wpisać poprawny 🙂 Sprawdzone info, bo Busse mi pomyliło miejscowość (jest parę z tym samym kodem pocztowym, więc pewnie źle wybrali z listy), zrobiłam podmiankę i właśnie dziś mają dostarczyć mi paczkę 😊

Mam też pytanie do ogółu. Czy te termobuty jakoś Wam się "rozbiły", w sensie futerko się w środku ubiło itp? Zamówiłam dwa rozmiary na wszelki wypadek, bo Waszych komentarzach, że są ciasne i teraz nie wiem czego się spodziewać 😅
Krola, mi ternobuty pasują akurat. Ale mam małą stopę. Patrząc na inne termobuty na pewno się ubije to futerko.

Pierwsza paczke również przekierowałem na ten sam adres co miałam wpisane ale dodałam nr telefonu.
Krola, ja wzięłam swoj rozmiar (mam te szare) i one są idealne.
Udało mi się przez ten button Przekieruj paczkę! Dzięki Krola, 3 min roboty, ufff 😀

No to czekam, paczka ma być już jutro 😇
Do mnie też już leci druga paczka z Busse 🙈 obkupiłam się mega porządnie 😂
Czy posiada ktoś aktualny kod do equirex?
W Bergo -20% z kodem SERCE
Moje Busse dziś dotrze 🙂 39 😉
Moje 39 właśnie dotarło😁
Dzis busse wysłało maila z nr wysyłki. Może w poniedziałek dostanę �
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się