Ja już też mam swoje 1 zamówienie 🙂 Czy ktoś kupował może kurtkę BRENLEY PLUS w rozmiarze xxl i chce się pozbyć? Ja kupiłam RYANA PLUS i nie doczytałam że ta pierwsza to służyć może za podpinkę.
Mi przyszło powiadomienie od DHL, że szykują moją przesyłkę, ale adres jest niekompletny 🤐
Co oni tam biorą, że nie potrafią tego zaadresować poprawnie?
Gdzie zgłaszaliście te omyłki? Do DHLu?
Meise, moje dwie paczki nie dotarły bo ulica była za długa i nie zmieścił się na etykiecie numer budynku. Na pierwszej paczce nie zauważyłam tej pomyłki przy pierwszym powiadomieniu DHL. Przy drugiej paczce jak tylko przyszlo powiadomienie to sprawdzilam adres i zrobiłam szybko przekierowanie do punktu. Pomimo tego przekierowania paczka i tak wróciła do nadawcy. Napisałam do Busse, czekają aż paczki do nich wrócą i mają wysłać jeszcze raz. Z DHL ciężka sprawa, nie ma dyskusji, jest zła etykieta i paczka wraca. Nawet pomimo przekierowania do punktu. Pisałam do nich na interwencję to reakcja po dwóch dniach, gdzie paczka już podróżowała w drugą strone. A ich odpowiedź standardowa tzn. jest im przykro, ale paczka wraca i już się nie da nic zrobić. Teraz myślę, że mogłam napisać do Busse, żeby próbowali jako nadawca zrobić korektę do adresu w DHL. Z nimi kontakt bardzo dobry, szybko odpisują.
Fantomas, dobrze, że napisałaś. Już wysłałam maila do Busse... oby to skorygowali na czas. DHL mi wysłał póki co email o przygotowaniu paczki i w tym mailu zobaczyłam ten niepełny adres. No co za czorty. Tyle już człowiek czeka, a tu taki fail 🙈
Meise, powinien przyjść mail od DHL. W tym pierwszym mailu jest link do przekierowania paczki. Można własnoręcznie zmienić adres - przekierować paczkę pod inny adres i wpisać poprawny 🙂 Sprawdzone info, bo Busse mi pomyliło miejscowość (jest parę z tym samym kodem pocztowym, więc pewnie źle wybrali z listy), zrobiłam podmiankę i właśnie dziś mają dostarczyć mi paczkę 😊
Mam też pytanie do ogółu. Czy te termobuty jakoś Wam się "rozbiły", w sensie futerko się w środku ubiło itp? Zamówiłam dwa rozmiary na wszelki wypadek, bo Waszych komentarzach, że są ciasne i teraz nie wiem czego się spodziewać 😅