Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Czyli losowo leci.
35831 nadal cisza
Moje jedno też już wysłane🙂
Wysłali 🙂
Emocje jak na grzybobraniu z tymi zamówieniami 😀
elwa28, haha teraz czekamy na post: dotarła!!! 😉
Moje 35610 właśnie wysłane.
flygirl,
moje 35654 również wysłane, także chyba w kolejności jakiejs jednak idą
Ja mam Bestellnummer: 38976 😅
Ale też się obkupiłam jak dzik. Takie promki to ja szanuję 🤠
Dawno nic tak nie połączyło revolty ;p czas chyba na wewnętrznego pepperka
Dobra, lecą po kolei - moje 35709 - versandt 😁
Haha, nooo, ja się cieszę, że się załapałam, chociaż strona działała jak na korbkę i parę razy im serwer wywaliło, więc ja z moim adhd już kilka razy gryzłam poduszkę ze złości, ale wytrwałam i warto było 😂
Meise, to ja nie zauważyłam żeby były jakieś lagi na stronie, wszystko normalnie i sprawnie działało 😎
Ja miałam problem z wprowadzeniem numeru karty, a tym samym dokonaniem płatności. I działałam na niemieckojęzycznej wersji, więc nie wiedziałam do końca, gdzie popełniam błąd. No ale robiłam to przez telefon, po ciemku, na mrozie, w lesie ze słabym zasięgiem. Kilka razy cofałam się i uzupełniałam koszyk, aż mi palce odmarzły 🤣
Hahaha ja sie tak nagrzalam na te promki, ze najpierw szybko zrobiłam jedno zamówienia bo bylam pewna ze na pewno juz sie wszystko wyprzedalo 🤣 a potem jeszcze jedno jak juz sobie spokojnie przejrzałam. Konsumcjonizm w czystej postaci 👀
Moja też wysłana 😎 ucieszyłam się jak głupia. Zdecydowanie lecą po kolei, ale trochę do zapakowania mają.
U mnie koszmarnie strona lagowała, ewidentnie serwer przeciążony - niegotowy na taki ruch 😀
A od złożenia zamówienia po ilu dniach Wam wskoczyło na wysłane?
Zamówiłam 9.01 wieczorem, wysłane dzisiaj. Dzisiaj też zamawiałam koleżance, pod artykułami jest info o wysyłce 14-15 dni😅
co prawda busse to nie przebije, ale jakby ktoś horseware potrzebował to na wybrane derki jest promocja ok 40%
https://www.horseware.com/en-eu/sale
I po co ja tu wchodziłam, poszły dwie kurtki i derka ale tylko 140 była, może kobyła się wciśnie... A jak rozmiarówka busse ubrań? Bo wziełam xs, mam 160 cm wzrostu
Ta strona z busse to jest fake podobno
Dostał ktoś z was zamówienie ?
Arba90, moje jest w drodze DHL i z nadawca BUSSE SPORTARTIKEL GMBH & CO. KG
To jest albo największy scam albo najlepsza promka 😜 również dałam sie ponieść szaleństwu i czekam 🙃
Moja tez jest w drodze.
Dajcie znać czy dotrą do was te paczki 🙂
Arba90, czemu miałaby nie dotrzeć? Przecież busse to znana marka i ma tylko jedną stronę?
Jak na głównej stronie www niby miałby być scam?

Scam może być gdzieś np na insta czy fb jak wyskakuje typu reklama, która podszywa się pod stronę busse, ale nie wiem jak na oryginalnej miałoby to być?
Ja dostałam maila, że z uwagi na bardzo dużą ilość zamówień przesyłka będzie opóźniona.
Ja zamawiałam od nich w zeszłym roku😉, jak było -40% na wszystko, łącznie z artykułami już przecenionymi
Wszystko OK, wysyłka całkiem sprawna, jestem zadowolona
Również dostalam maila z DHLu, o przygotowanej paczce. Jest nawet jej waga podana. Także to raczej nie oszustwo. Nawet na insta po zakupach napisałam do Busse o czas wysyłki to odpisali, że mogą być opóźnienia z powodu ogromnej ilości zamówień.
NowaJa, też dostałam, trochę rozczarowanie bo jak zobaczyłam maila z Busse to liczyłam na wysyłkę. Ćwiczymy cierpliwość 😉
Ta strona z busse to jest fake podobno
Dostał ktoś z was zamówienie ?

Arba90, zamawiałam juz u nich trzeci raz, bez problemu wszystko dotarło. Osobiście zdarzało mi się znajdywać pojedyncze promki -80% na innych zagranicznych sklepach, więc nie jest to dla.mnie zdziwienie. DHL tez mi potwierdził paczke od nich, że jedzie. Tyko to w Polsce wyprzedaże sezonowe to kpina 😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się