Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

epk, nie ma zasady - ja mam od nich np dwa modele bryczesow (ten sam rozmiar) i jedne wypadaja troche male a drugie idealne 🙂
Uuuu ale promka. Wydalanym pare stówek, ale niestety nie mam żadnej z form płatności . Mój portfel odetchnął chyba z ulgą 😂
anetakajper, ale tam karta płatnicza można zapłacić 😁😁😁
epk, w tym sęk że nie mam karty. Jakbym miała to marny los by ją czekał 😁
Też się załapałam, co prawda już przetrzepane rozmiary, ale udało się wziąć bryczesy, termobuty, kurtkę. Ciekawe jak długo dostawa będzie szła, ktoś się orientuje? 🙂
I co dostał ktoś maila że towar wysłany ?
Jak na razie zamówienie "w toku". 🙂
Busse wysyla tak zazwyczaj po 2-3dniach z tym, że tu może byc mała obsuwa, bo jednak sporo osób zamówiło no i byl weekend 🙂
Podbijam pytanie o Busse, ktoś dostał jakieś info? 👀 bo moje ciągle "in progres".
U mnie juz pierwsza paczka w drodze
Ja zrobiłam dwa zamówienia w odstępie kilku godzin, a po numerach zamówień można wnioskować iż w ciągu tych kilku godzin mieli ich ok 500 😅 także ja czekam cierpliwie, bo to może potrwać 🤣
Olimpia190, z ciekawości. Jaki masz nr zamówienia. Ja czekam cierpliwe aby tylko wysłali🙂
siwaaa, ja mam numer 37599 i jest w trakcie przetwarzania.
To ja 35735, więc pewnie jeszcze poczekam 😂 byle tylko wysłali 🙂
Jesli zamowienia mają faktycznie kolejne numery to ja mam numer o 2tys nizszy i tez czekam (zaczyna sie na 35~ ) 😀
35575😁 i dwa wyższe 😅 dzisiaj z nimi pisałam, super szybki kontakt jak na to, co tam musi się dziać.
35508 😎😎
Jak nr paszportów Polsatu😆
35676 mój nr. Chyba losowo szykują. Ja się już nastawiłam na te rzeczy więc liczę, że wyślą🙂
Zaczynal sie na 354… wiec mysle ze za chwile pojda 355 😉
Evka, spoko, ja zdążyłam zamówić i zapomnieć a oni nadal mi nie odpowiedzieli na maila o rozmiarówkę, także ta szybkość to chyba taka wybiórcza.
Ciekawe czy oni tez zrobią filmik o tym, że nie beda juz robili takich promocji bo ich pracownicy muszą potem zostawać po godzinach 😀
Moje zamówienia mają początek 36 i 37, więc raczej jeszcze chwilę poczekam 😅
Wlasnie dostalam info ze moje 355~ wysłane. Niezle sie uwijaja 🙂
Moje tez juz wysłane🙂😉
Super. Ja sprawdzam maila co godzinę 😂

A jak robiłyście po 2 zamówienia to udało się połączyć czy 2x za przesyłkę płaciłyście?
Post został usunięty przez autora
359.. i dalej cisza
Moje 35709 - żadnej informacji po złożeniu zamówienia.
Moje 35610 właśnie wysłane.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się