Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

jabooshko, proszę bardzo 😝
Dziewierz, mi też się przydało, dziękuję 🙂
Usagi, ju łelkom
Post został usunięty przez autora
Jakiś kod do Bajomi?
Dziewierz, mój portfel Cię nienawidzi 😅🤡
Kentucky dzis napisało, że nie bierze udzialu w Black Friday a patrzac na wypowiedzi pracowników i chaos z zeszłego roku to sie trochę nie dziwie...
jabooshko, jnie bierze bezpośrednio, ale promki u sprzedających ich produkty będą na BF
jabooshko, jnie bierze bezpośrednio, ale promki u sprzedających ich produkty będą na BF
Perlica, w sumie napisali że tylko jeden produkt bedzie na promce u lokalnych sprzedawców 🤔
jabooshko, ja uważam ze mega słabo, mogli zrobić mniejsze obniżki, np. tylko na dany dział, cokolwiek, a zasłanianie się "dobrem pracowników" to już ściema ściem. Sory, jest milion opcji które mogli zorbić, kurcze mogli po prostu powiedziec ze nie biorą udziału, to nie jest w sumie jakiś przymus, ale ten filmik? Żenada.
xxagaxx, jaki filmik?
xxagaxx, a dla mnie to jest super filmik. Czapki z głów dla takiej marki.
I bardzo uczciwie powiedzieli, że ok. zrobią jedną niespodzankę via partnerzy i tyle.
martrix, na ich insta, tlumaczą się dlaczego nie bedzie promek.
Kotbury, czapki z głów za filmik, w którym pracownik przyznaje, że pracował 7 dni w tygodniu przez miesiąc, bo miał taki workload? Dla mnie to red flag widoczny z kosmosu, jakby mi ktoś powiedział, że pracodawca doprowadził do takiej sytuacji w przeszłości, to bym w życiu nie złożyła CV do takiej firmy. Nieprzemyślane decyzje biznesowe nigdy nie powinny prowadzić do takiego obciążenia szeregowych pracowników. Nie ogarniam chwalenia się tym publicznie i nie wierzę, że to jest powód niezrobienia promocji w tym roku. Gdyby dobro pracowników było dla nich tak ważne, to ci ludzie nie staliby przed kamerą mówiąc, jak bardzo mieli przerąbane rok temu. Nie wierzę, że wtedy pracownicy byli nieważni, a teraz są kochani. 😆
Sivrite, a nie przyszło ci do głowy, że ci pracownicy to mogą być również współwłaściele tej marki?
I o tym co zarzuczasz jest ten filmik. O tym, że jak chcieli zrobić dobrze klientom (oczekiwania black friday) to nieststy okazało się, że zrobiło się z tego za dużo pracy.

Jak masz własną firmę, którą rozkręciłeś od zera to nie masz doświadczenia takiego, że by podjąć zawsze idaelną dla wszystkich w zespole "decyzję biznesową". Z resztą nawet jak masz 10 firm, to 11-ta może się okazać funkcjonowac inaczje niż te 10 i przebieg twoich decyzji biznesowych może byc innyc niż zakłądany.
Zrobiłeś promkę dla klientów, która przerosła twoje oczekiwania... to co miałeś zrobić?

Nie popełnia będów ten, co nic nie robi. Czapki z głów, że wyciągneli wnioski i potrafili o tym opowiedzieć. I chyba nie jest "taki wyzysk" w tej robocie skoro pracownicy zostali i dzielą się przeżytym doświadczeniem publicznie.

Sivrite, - mam podobne zdanie jak kotbury. Dodatkowo sama pracowałam w miejscu, gdzie zdarzyło mi się rypać takie nadgodziny, że głowa mała - a uwielbiałam tą pracę i gdyby nie przeprowadzka chętnie bym tam wróciła 🙂 Nie zawsze da się od strzała zatrudnić dodatkowych ludzi, czasem jest zaskoczenie, sytuacje losowe, ale jak dobrze traktujesz ludzi na codzień to oni przyjdą z chęcią, zmęczeni, ale przyjdą i pomogą ogarnąć kryzys.
Fajnie, że potrafią powiedzieć "nie ogarnęliśmy, już wiemy, że nie damy rady - odpuszczamy".
Dla mnie to po prostu próba wybielenia się i tyle. Nie zamawiałam od nich, ale czytałam forum i źle było już dwa lata temu, a w zeszłym roku to już była podobno tragedia i ludzie nie wiedzieli, co dostaną w paczce. Teraz filmik marketingowy, jak to wszyscy się tak bardzo starali, ludzie tyrali nadgodziny i to wszystko dla klientów i ich zadowolenia.
Promocje u nich były bardzo duże i prędzej uwierzę w to, że im się to nie skalkulowało razem z nadgodzinami pracowników niż w jakiś szczytny cel. Możecie mnie uznać za zgorzkniałą. 😅 Może tak jest, może po prostu nie ufam żadnym większym firmom. Albo w ogóle ludziom w czyste intencje. 😆 Ale takich filmików nie robi się raczej z oportunistycznych powodów.
Sivrite, też uważam, że to nie dbałość o pracowników, a brak ogarnięcia dużej ilości zamówień
A info, że można zrobić zakupy stacjonarnie mnie nie przekonuje, skoro chyba wszystkie ich sklepy są w Belgii 🙃
ja myślałam, że ten filmik to taki jakiś prank.
Jakiś kod do il campione?
siwaaa, “szewcwbutach” -5% 🙂
Dziekuje
Moon, mój też mnie nienawidzi🤣🤣🤣
Uprzejmie donoszę, że w Bergo minus 20% z kodem DYNIA
Tylko chyba nie na wszystko działa
Horsetack tez ma promocje -20% u GNL -15% z okazji halloween 🙂
Dziewierz, Dzięki za info, zakupy zrobione 😁
Że względu na pożar hali produkcyjnej chcę Was zachęcić do zrobienia zakupu w sklepie "Ziołowy zakątek". Mają tam dział dla koni. Mnie szczególnie spodobały się dedykowane lizawki - nabyłem. Asortyment jest szerszy dla zwierząt i ludzi.
melehowicz, widzialam ich post i nagranie - łzy do oczy płynęły. Pięknie ludzie sie jednoczą w takich sytuacjach
Hejka, czy ma ktoś kod do healthyhorse.pl?
jest jakiś kod do dobrego konia, albo macie przecieki, czy będzie zniżka na halloween?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się