Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Czy ktoś zna lub ma może jakiś kod rabatowy do febro i chciałby się podzielić ?
Ja mam jakieś uzbierane z zamówień, ale pojęcia nie mam, czy jeszcze są aktywne (są jednorazowe):
FebroNaWakacje7491
SierpnioweMustHave1172
OstatniKwietniowy2972
FebroNaWakacje1828
Equizone ma do 7.09. -20% na kaski KASK i Kep
Hejka. Byłam dziś na zakupach w GNL i dostałam zaproszenie. 🤔Oni w przyszły piątek 12 września robią Swoje Urodziny. 🤠Mają być duże rabaty ponoć 20% i więcej. I mega konkursy. Dziewczyny przy kasie mówiły, że m.in.można wygrać kask kep.😲
Na konik.com promocja na czarną absorbinę - 145zl 🙂
Dni marek w koniku toruńskim jutro i w sobotę. Będą rabaty i gratisiki.
Hello
Gdzieś mi mignął jakiś kod do Ilcampione, na 5% chyba
Ale że Alzheimer mym przyjacielem, to nie pamiętam😭
Ktoś poratuje?🙏
Czy ktoś zna zwyczaje Horseware i wie kiedy bedzie jakaś promka?
Dopiero na BF?
Dziewierz, ja mam kod “szewcwbutach” na -5% w il campione 🙂
infantil, działa, dziękuję!🌷
Perlica, w zeszłym roku poza BF mieli super „kalendarz adwentowy”, codziennie w grudniu była jakaś mocna promocja
Zuzu., tz;chodzi mi bardziej o czas przed bf
Perlica, mialam podobne pytanie bo musze poczynic wieksze zakupy i zrobilam sobie wycieczke po ich socialach. Nie maja zadnych zwyczajów typu jesienna promocja. Tez sama czekam ale jak sie nie doczekam to bede sie musiala zadowolic 10% znizki z newslettera - to jest zawsze aktywne chyba.

Jak masz cos konkretnego to warto zobaczyc na sellerie mae bo tam widzialam niektore derki ich marek sporo tańsze. Tam tez chyba wchodzi-10% z kodem Olamudry10 nawet jak jest przecenione (chyba). Ale nie maja wszystkiego.
donkeyboy, dzięki, właśnie ten newsletter mi nie działał chyba, ale może sprawdzę na innego emaila
Perlica, ja też polecam rozejrzeć się po innych stronach, często jest taniej. Ja zamawiam z hypostore.com z Holandii, nawet teraz jest -25%. Do Niemiec wysyłkę mam za darmo, nie wiem czy do Polski z wysyłką będzie się opłacać, ale może warto zerknąć.
Jest jakiś kod do sklepu dlakoni?
Usagi, dziękuję, ten sklep co polecasz ma dobrą cenę
Gillian, jeśli chcesz tam kupić zioła to nie polecam, mają fatalną jakość 😕
Bardzo fajną jakość masz w Samfarm, z kodem gardeja10 jest -10% i darmowa dostawa od jakiejś kwoty.
Ale przesyłka 100 pln, więc na to samo wychodzi 😁
Zwierzecypasnik ma tej fajne zioła i dość przystępne ceny dodatkowo robią jakieś tam granulaty możesz też zerknąć
Samfarm z kodem equika15 15% taniej, poza ziolkami maja tez rewelacyjny mesz alergik, chyba lepszego skladku na rynku nie ma
To prawda, Samfarm jest superowy 😍
Remson, o masz, a ja właśnie wczoraj zrobiłam zamówienie z -10% 😭 zapisuję sobie ten kod, dzięki 😁
Perlica, od 250eur w gore jest za friko dostawa
Dodatkowe 30% na ostatnie sztuki na Horseware z kodem LASTCHANCE30.
Sivrite, to dopiero teraz dropnelo? Strasznie mi ich strona zamula 🤣
Nie działa mi ten kupon mimo że produkt ma opis że pod to 30% się łapie...
Donkeyboy, tak, wkleiłam Wam od razu i też widziałam, że są doczyty dwuminutowe...
Perlica, nie sprawdzałam sama, ale kupiłam na dokładnie tej samej promocji rok temu.
Perlica, tam pod większością produktów jest info o zniżce, a tak naprawdę mało co się łapie. Ale wchodzi m.in. na dwie derki Rambo i kusi.. Chociaż wolałabym coś lżejszego, bo takie porządne mam, ale z drugiej strony i tak w końcu się przyda 🙈
Usagi, no właśnie, oszukuje to nieźle, wybieram rozmiar konkretny i niby pokazuje na niektóre derki że się kod łapie w koszyku, ale cena jest sama czyli -25%🙃 ile już było na stronie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się