Ja mam jakieś uzbierane z zamówień, ale pojęcia nie mam, czy jeszcze są aktywne (są jednorazowe):
FebroNaWakacje7491
SierpnioweMustHave1172
OstatniKwietniowy2972
FebroNaWakacje1828
Hejka. Byłam dziś na zakupach w GNL i dostałam zaproszenie. 🤔Oni w przyszły piątek 12 września robią Swoje Urodziny. 🤠Mają być duże rabaty ponoć 20% i więcej. I mega konkursy. Dziewczyny przy kasie mówiły, że m.in.można wygrać kask kep.😲
Perlica, mialam podobne pytanie bo musze poczynic wieksze zakupy i zrobilam sobie wycieczke po ich socialach. Nie maja zadnych zwyczajów typu jesienna promocja. Tez sama czekam ale jak sie nie doczekam to bede sie musiala zadowolic 10% znizki z newslettera - to jest zawsze aktywne chyba.
Jak masz cos konkretnego to warto zobaczyc na sellerie mae bo tam widzialam niektore derki ich marek sporo tańsze. Tam tez chyba wchodzi-10% z kodem Olamudry10 nawet jak jest przecenione (chyba). Ale nie maja wszystkiego.
Perlica, ja też polecam rozejrzeć się po innych stronach, często jest taniej. Ja zamawiam z hypostore.com z Holandii, nawet teraz jest -25%. Do Niemiec wysyłkę mam za darmo, nie wiem czy do Polski z wysyłką będzie się opłacać, ale może warto zerknąć.
Gillian, jeśli chcesz tam kupić zioła to nie polecam, mają fatalną jakość 😕
Bardzo fajną jakość masz w Samfarm, z kodem gardeja10 jest -10% i darmowa dostawa od jakiejś kwoty.
Donkeyboy, tak, wkleiłam Wam od razu i też widziałam, że są doczyty dwuminutowe... Perlica, nie sprawdzałam sama, ale kupiłam na dokładnie tej samej promocji rok temu.
Perlica, tam pod większością produktów jest info o zniżce, a tak naprawdę mało co się łapie. Ale wchodzi m.in. na dwie derki Rambo i kusi.. Chociaż wolałabym coś lżejszego, bo takie porządne mam, ale z drugiej strony i tak w końcu się przyda 🙈
Usagi, no właśnie, oszukuje to nieźle, wybieram rozmiar konkretny i niby pokazuje na niektóre derki że się kod łapie w koszyku, ale cena jest sama czyli -25%🙃 ile już było na stronie