Forum konie »

Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

A jest może jakiś kupon do zooplusa??
Gdzie teraz najtaniej można dostać czarna Absorbine ?
W sensie taka najniższa cena rynkowa w promocji ?
Mnóstwo produktów w promocji do -40% - odzież jeździecka, czapraki, nauszniki, podkładki pod siodło Velvet i inne.

https://horss.pl/product-category/promocje/
HORSS EQUESTRIAN.jpg HORSS EQUESTRIAN.jpg
Czy istnieją jakieś kody rabatowe do sklepu Arcus?
Alaska, ja dwa dni temu zamawiałam na bergo za 140 zł, taniej chyba nie znajdziesz
martva nie ma
Alaska, w Bergo teraz za 145
Taniej nie będzie, rejczel
martva, w arcus mozna tylko zbierac punkty za zakupy, ktore potem zamienia sie na znizke
Horss,

Nie pokazuje mi tej promocji na stronie?
czy ktoś ma rabat do equishop na 15%?
Podbijam, cokolwiek do equishop?
Na 10 procent bylo MKPRASEK chyba?
Nie wchodzi na eskadrona🙁
Czy jest jakiś kod do HORSETOWN ?
siwaaa, mam w zooplus zniżkę 10% od kwoty 300zł (ale musi być zamówienie z mojego konta)
protoniasta, mam na swoim koncie zniżkę 10 %
wistra, kurcze takiej kwoty nie potrzebuje wydać raczej reraz 🙂 ostatnio miałam jakiś kod 15%, ale zapomniałam zamówić... i przepadł. I sie zastanawiam czy wrzucają jakieś kody czy mi się jakiś na maila wtedy przyplątał😉
siwaaa, na FB jest grupa zooplus / bitiba kody rabatowe - tam masz na bieżąco jeśli jakiś kod wpadnie
Akatash, dziękuję dobry człowieku. Już dołączyłam do grupy. 🙂
W equis 15% na wszystkie suplementy 😉
na horseware.com duża promka na ochraniacze Ice Vibe ! 150 euro, a z kodem na pierwsze zakupy, po zapisaniu do newslettera, wyjdzie jeszcze taniej. 🙂
edit. Wronka niedawno szukałaś, może Tobie się jeszcze przyda?
ES do 30%
Czy hippoland miewa jakieś promocje?
Czy ktoś ma rabat do optifeed?
Może nie promka ale jakby ktos szukał Marstall Force w fajnej cenie to bitiba i zooplus maja wiadro 10 kg za 130 zł gdzie w sklepach jeździeckich za tyle to tylko 4kg wiadro idzie dostać 😉
Czy ktos ma może jakiś kod do Winderena? Chce sobie dokupić ściegierz, a tylko u nich bezpośrednio jest dobry wybór.
Może nie promka ale jakby ktos szukał Marstall Force w fajnej cenie to bitiba i zooplus maja wiadro 10 kg za 130 zł gdzie w sklepach jeździeckich za tyle to tylko 4kg wiadro idzie dostać 😉
donkeyboy,

I mają jeszcze sieczkę Marstall w dobrej cenie, kopystki, ściągaczki, szczotki po 5,60-8,00 zeta, popręg uj. z futerkiem za 76 zeta, ochraniacze i bardzo ładny czaprak za 60zł
Tylko najlepiej wchodzić z menu: promocje-wszystko dla konia😁
1000041698.jpg 1000041698.jpg
wistra, dzięki
Jakiś kod to NuEmbassy?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się