Infantil no wiem wiem, widziałam, niestety sztyblety mi właśnie umarnęły i muszę coś kupić i tak chciałam przyoszczędzić, ale dzięki za szewca bo zawsze coś więcej niż moje 7%
Mega promocje z okazji 2 urodzin w Cavalo, ale stacjonarnie chyba, do soboty -20% i jakieś nagrody są przy zakupach. Rok temu było bardzo atrakcyjnie 😅
spoczko, ogólnie polecam ten sklep mocno bo mam same pozytywne wrażenia ile razy coś zamawiam to wysyłka ekspres, i to darmowa (wysyłka pasz też) + gratisy. Także mnie już mają w kieszeni 🤣
Donkeyboy, Bajahorses, mój ulubiony sklep. Wczoraj 13:57 złożyłam, 14:13 było wysłane. 10😲0 dziś u mnie. Ja to jestem dziecko szczęścia z nimi, karmiąc Red Millsem, suplementując Goranem i skarmiając sieczkę Hartoga. 😆 I wszystko z wysyłką za darmo. I teraz jeszcze tym kodem.
Sivrite, nooo ja powiem szczerze że bym nie brała Red millsa w ogóle pod uwagę gdyby nie ten sklep bo cena dużo bardziej konkurencyjna się robi w porównaniu do innych pasz dobrej jakości. Jakby zaczęli jeszcze sprzedawać angielskie marki typu Saracen to bym nigdzie indziej nic nie kupowała bo wtedy paleta do wyboru do koloru 🤣 ale to jest chyba dystrybutor Red millsa więc może jest jakaś wyłączność.