Macie jakieś info o zamówieniach z Ps of Sweden? Bo zaczynam się niepokoić, zamawiane w niedzielę, do teraz poza potwierdzeniem złożenia zamówienia cisza 🤐
zembria, ja nie mam nawet śladu zamówienia po zalogowaniu na swoje konto 😝 Na szczęście mam potwierdzenie na mailu (było w spamie, myślałam, że jedyny ślad to będzie minus na koncie 😁😉
Alaska, tylko data ważności 17. 03...
Dla mnie to nie jest problem akurat.
Jak były przechowywane w dobrych warunkach, no a nie podejrzewam producenta o złe 😉 to zakładając nawet jakieś niewielkie straty witamin z powodu długiego składowania, to można rzucić po prostu trochę więcej i cena nadal jest bardzo atrakcyjna.
Po za tym to jest termin kilka dni temu, nie rok 😎
siwaaa, czy to jest legalne żeby sprzedaż przeterminowane pasze? Takie rzeczy się wyrzuca, a nie sprzedaje w „super promocji”, która w rzeczywistości jest naginaniem prawa i naciąganiem klientów 🙈
Figarusowa, ale ja nie napisałam, żeby ktoś kupił. Tylko dopisałam,że już są po terminie i 3 kropki. To dla mnie oznacza właśnie, że jest nie hallo.
A cena jest bez zmian od ponad miesiąca chyba?? Obserwuje ten sklep bo często mają fajne promki ale z dobrą data ważności. Na pasze może i bym sie skusiła, bo to idzie szybko skarmic. Ale witaminy bo nie da się tak szybko. Ja daje ich "zwykle" witaminy i worek się nie kończy 🤣
siwaaa, oj przepraszam, nie chciałam żebyś poczuła się zaatakowana. Odniosłam się tylko do treści Twojej wiadomości, czyli właśnie tej daty, „z oburzeniem” w stronę Josery