azzawa, na GNL było -20% na wszystko i wrzuciłam ten "konfiguracyjny czaprak" w koszyk. Ale jeszcze nie słyszałam nic od GNL z wycena - podalam konfigurację w uwagach do zamówienia.
Dam znać jak się odezwa czy faktycznie jest czego żałować 😀
azzawa, moja znajoma handluje Mattesem i ma opcje konfiguracji, jeżeli jesteś chętna pisz priv.
Co do happy horses mam mieszane uczucia, niby dostałam rzeczy takie jak zamawiałam, ale u nich wszystko tak długo trwa ..
Ja też bardzo dlugo czekałam na Happy horses. Około pełne 2-3 tygodnie dłużej. Ani maila, że dostawa się przedłuży ani nic z ich strony.
Ale stwierdziłam, że może duża promocja to dużo zamówień i nie reagowałam.
A mieliście dostępne wszystkie produkty od ręki?
U mnie było długo, ale miałam długi czas oczekiwania na dwa produkty.
Teraz też czekam, ale też miałam 2-3 tygodnie czas oczekiwania.
Melanie, ja akurat mialam oczekiwanie 5-7 dni, wiec zaczekałam 7 dni roboczych od zamówienia + dołożone 2-3 tygodnie dodatkowo (czyli około miesiaca czekania) 🙈 ale że czekałam na smaczki i wiaderko, czyli nic na cito to nie drążyłam tematu
Melanie, zamówiłam popręg Mattesa, więc jestem świadoma, że trochę poczekam 😉 Tyle, że dostałam potwierdzenie zamówienia i od tamtej pory status się zmienił, żadnej informacji czy jest w trakcie realizacji - czyli popręg jest zamówiony i czekamy, czy po prostu wisi sobie w kosmosie i finalnie będę czekać jeszcze drugie tyle … 🙂 Dodatkowo wzięłam inne bajery i w sumie teraz żałuję, że nie rozbiłam tego na dwa zamówienia 😉
Do mnie z happy horses dzwonili jak bałagan zrobiłam w zamówieniach. Jedno zamówienie a później 2 domówienia. I teraz też informowana byłam co z moim zamówieniem się dzieje. Zawsze kontakt jest z ich strony. I szybki zwrot pieniędzy.
w pasi-koniku jest dzisiaj promocja na siodła i osprzęt -20% i łączy się z mikołajkowym rabatem wiec strzemiona wypadają bardzo korzystnie...jakby ktoś potrzebował 😀
dzisiaj próbowałam dwa razy się dodzwonić. Dostałam po pierwszym razie SMS, napisałam, że proszę o informacje odnośnie mojego zamówienia i podałam nr i cisza. Druga próba telefon nie odebrany. Oby to przyszło bo wydałam tam ponad tysiąc złotych 😅
Tak, wybrałam z działu 48, nie wiem zatem czemu nie zadziałało i dalej nie działa🤔
Teraz jak odpalam to na stronie produkt i widzę że jest ze zniżką -20% za dział 48, to po dodaniu do koszyka, to w koszyku wraca mu cena bezzniżkowa
azzawa, te - 20% było chyba tylko do północy. Jak wchodzę teraz w produkt to nie jest on przeceniony ale jak wrzuciłam wcześniej do koszyka to jest taniej 🤔 a przechodzę do realizacji i cena idzie w górę 😂
Mikołajkowa promocja do 11 grudnia! -15% na wszystkie nieprzecenione produkty! 😎
* Promocja dotyczy także limitowanej serii Black Opal i nowej kolekcji BLING! http://horss.pl
KOD: "SANTA"
Widział ktoś może promkę na produkty carr day martin albo jakiś kod na sklep, który ma ich większy wybór? Potrzebuję pouzupełniać kosmetyki, bo się kilka pokończyło/kończy upierdliwie na raz.