Ja już też z gnl od dawna nie korzystam... 3 raz pod rząd nacięłam się, że produkty z dostępnością 10-14 dni w ostateczności miały przyjść po miesiącu lub dwóch =/
Ja uwielbiałam gnl, aktualnie czekam na 2 zamowienia od nich i chyba będzie to koniec naszej współpracy, a szkoda.
Akurat na gnl planuje teraz zakup siodła dla kuca, wiec tutaj każdy dodatkowy % się przyda 🙈
Ostatnio jakoś wolę pasi-konika, nawet względem promek 😁
No nic-szkoda tego rabatu w GNLu, co do terminowości i obsługi to miałem z nimi dobre wspomnienia. Jest jakiś inny sklep, który ma program lojalnościowy?
Equigrav, konik np. Ale są tez sklepy (pasi-konik, horseandpony, obiegły, cavalloshop, horsetack, horsetown), które maja jakieś stałe rabaty influenserskie na większość rzeczy.
Na wszystko lojalnościowy to jedynie chyba w koniku (nawet pasze i suple), niby tylko szalone 7%, ale to zawsze te pare złotych mniej.
Jakiś błąd w tym GNL mieli? Też ostatnio wrzucałam jakieś randomowe pierdoły w koszyk i nic mi nie odliczało... W końcu kupiłam na Allegro, bo taniej wychodziło i że Smartem...
BlueHorse, tak mieli błąd. Już go naprawili. I z tego co wiem, jeśli ktoś zrobił zakupy, a posiada kod stałego klienta i promocja się nie naliczyła, zwracają koszt naliczonego rabatu za zakupy 😀