Pati, do Horze to prawie nie bywa, że ich nie ma... Tylko polecam sobie obserwować przedmiot jakieś dwa tygodnie, bo u nich ceny regularne są zmieniane względem promocji na dane przedmioty i względem właśnie kodów rabatowych. Więc często coś "-30%" jest w cenie regularnej, bo podnieśli ją, żeby przecenić. Albo jak znasz cenę regularną w innych sklepach. Kody rabatowe są praktycznie cały czas, ich zakres i wysokość zmienia się co kilka dni, więc często warto poczekać.
Matrix, zalaminuj sobie w punkcie ksero kartkę A4 i kup zmazywalny mazak, jeśli chcesz mieć szybko i tanio.
Tylko panowie w punkcie się dziwnie paczo. 😂
No właśnie chciałam coś sztywnego. Bardziej metalowe/PVC żeby to mi się za szybko nie zniszczyło.
Od biedy w pracy mogę sobie coś ogarnąć z pleksy, ale to zawsze trochę kombinowania. Myslałam że znajdzie się gdzieś na gotowo coś takiego (jak na oddziałach mają takie przy łóżkach szpitalnych :P )
Meshugat, - było na super mocną taśmę, ale ze względu na nierówność desek umarło, jest na haczyki 😉
Właśnie też zależało mi na czymś takim wizualnie zgrabny i przy tym tanim. Ta tabliczka razem z wysyłką wyszła jakieś 30zł. Proponuję szukać zabawkowych/szkolnych, nie końskich, albo jako "płyta HDF".