O tym weekendzie wiedziałam, ale mam jeszcze parę dni do wypłaty i spore zamówienie do zrobienia. Zapamiętałam kod z ulotki, ale nie wiem do kiedy jest, eh. Wydaje mi się, że do 15.... Najwyżej będę gnębić faceta od razu po jego wypłacie 😁
Ewentualnie czy ktoś widział strzemiona Avacallo Opera w lepszej promce niż 15%? 👀
kupowałam u nich 5-6 razy - to sprawdzona strona. Niestety jeśli mam być szczera to na tej wyprzedaży nic nie było ciekawego - obczaiłam zanim serwery padły. 😀
O tym weekendzie wiedziałam, ale mam jeszcze parę dni do wypłaty i spore zamówienie do zrobienia. Zapamiętałam kod z ulotki, ale nie wiem do kiedy jest, eh. Wydaje mi się, że do 15.... Najwyżej będę gnębić faceta od razu po jego wypłacie 😁
Ewentualnie czy ktoś widział strzemiona Avacallo Opera w lepszej promce niż 15%? 👀
Hej W dniach 27 - 30 lipca na stronie PS of Sweden będą obowiązywać takie kody rabatowe (foto zal.) jest to rekompensata za to że im serwery padły podczas wyprzedaży 😜
Kody są bezpośrednio od PS of Sweden, dostałam na maila w ramach newsletter'a. theHorseLet, który jest oficjalnym ich outletem nawalił (kilka postów wyżej) i kiedy były super promocje to padły im serwery i dużo osób nie mogło nic kupić mimo czekania.
Te kody są prawdziwe, jako rekompensata za ten "fuck up", zreszta wystarczy poczekać do 27go. Nikomu nie każe kupować przecież