W Horsetown.pl 15% rabatu na zakupy od 26 maja do 4 czerwca , dodatkowo przy zakupach za min 200zł podkolanówki GRATIS oraz darmowa wysyłka przy zakupach za min 100zł i płatnosci przelewem. Kod: DZIENMATKI www.horsetown.pl 🏇
O darmowej wysyłce nie ma mowy w mailu i mi nie wchodzi ani po zaznaczeniu przelewu, ani payU 🙁
Z okazji dnia dziecka: rabzt -15% na wszystkie produkty* W sklepach stacjonarnych w dniach 1 – 4 czerwca 2017
* - zniżce nie podlegają produkty zamówione w dni objęte promocją. - z promocji zostały wykluczone pasze, suplementy, książki, bony oraz usługi. - zniżka nie łączy się z innymi promocjami ani ze zniżką wynikającą z karty klienta. - zniżce nie podlegają produkty wcześniej zamówione/odłożone i odbierane w te dni
DoniaAleksandra pisałam wcześniej, w piątek na horse-trade będzie -25% zniżki na eurostary i hvpolo ( i starta, ale akurat polo mają średnie) , maja trochę polówek, z nowej kolekcji też 🙂
Może orientuje się ktoś czy jest jakiś kod rabatowy do konika na obecną chwilę? Albo w jakimś innym sklepie,gdzie dostanę Czarną Absorbine i książki Gillian Higgins? Bo cena tego kompletu nie zachęca, nawet w obliczu darmowej wysyłki 🙁
czy orientujecie się gdzie najtaniej dostanę jak najbardziej proste czapraki. Chętnie jakieś drobnopikowane, bez ozdób (lamówka ujdzie 😉 ), czarne i białe 😉
martva Fair Play Amber, proste, tanie i całkiem fajne jakościowo za te pieniądze. Mam pomarańczowy, kupiony jako używany, prany już wielokrotnie, a całkiem spoko nadal wygląda, kolor też nadal daje po oczach 😉