Forum konie »

KOŃSKA REWIA MODY cz. IV (sezon 2010)

😵
dla mnie festyn to mało

hmmm... to co byłoby dla ciebie w takim razie wystarczające? 😁

przejrzałam galerię zdjęć nabywcow tych naczółków, wiele niestety jest (moim zdaniem) bardzo nietrafionych, ale były tam co najmniej dwa konie, któe w tych naczółkach wyglądały zachwycająco. wszystko po prostu zalezy od dobrania rozmiaru, kształtu i kolorów takiego naczółka do kształtu głowy konia oraz - najważniejsze - odmian na pysku. kwestia dobrania - można sknocić dokumentnie, a można stworzyć naprawdę piękny efekt.

wątek zamknięty
Nie kumam, są dwa praktycznie identyczne tematy i nie wiem gdzie wklejać fotki do galerii "rewia mody". Dam też tu... bo tamten temat mi się zdaje... inny :P.

To ja pokażę moje:

PufferPad Zilco kolor Royal, ochraniacze białe Horze

Czaprak Zilco Lavender i owijki hortensja Horze

Mam nadzieję, że się nada. Nie ma zakłądki ani Zilco, ani Inne w rewii mody :P ale trudno, pokazać można 🙂.
Chyba, że dodac można zakładkę Zilco?? 🙂
wątek zamknięty
Fajne te naczółki.
Sporo jest wieśniackich, ale znajda się tez fajne😉

jakbyście robili voltowe zamówienie to ja sie dołączam😉
wątek zamknięty
jakbyście robili voltowe zamówienie to ja sie dołączam😉

tak szczerze-szczerze? to ja odradzam - bo jak popatrzyłam na ceny to mi szczęka opadła. sami sobie możecie takie naczółki zrobić, za 1/4 ceny.

serio 🙂 jesli dobrze pamiętam, to taki naczółek zrobiła sobie deborah, chyba korsik/lovely robiła.

to też są hand-made naczółki, koszt każdego poniżej 50 zł.

wątek zamknięty
Alice, to jest nas dwie 😀
Mi dwa wpadły w oko 😀

edit: a gdzie takie cudaśne kamienie znaleść?
wątek zamknięty
ja też mam taki profi bling bling naczółek  😎 poszukałam w sklepach z 'tandetną' biżuterią i znalazło się  😍 zapłaciłam 20zł
wątek zamknięty
Monny, allegro, sklepy/sklepiki z tanią biżuterią (centra handlowe, targi, etc.)

o robieniu takiego naczółka: [url=http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,88.msg502422.html#msg502422]tutaj parę słów napisała deborah[/url]

Nirv, no właśnie 🙂 tanio i łatwo to zrobić, a efekt... łał 😎
wątek zamknięty
ostatnio na hali jeździłam, czy też lonżowałam wieczooorem to taki efekt był  😁  😎
wątek zamknięty
Młoda w cottonie creme z chocochip-pink i owijkach es sportive, tylko zdjecie kiepskie

[img]http://i116.photobucket.com/albums/o31/karola111/IMG_9648.jpg?t=1281302722[/img]
wątek zamknięty
caroline, a pod jakim hasłem najlepiej szukać na allegro?
wątek zamknięty
ładne są te http://allegro.pl/item1174854314_e_impuls_130_bransoletka_4rz_cyrkonie_silver.html
miałam je w rękach, cyrkonie dobrze się trzymają, ładnie wyglądają
tylko tu są 4rzędy, ja miałam 3 i były idealne, niestety teraz nie mogę znaleźć 3rz..
wątek zamknięty
Nie wiem skąd Wy bierzecie takie długie "świecidełka"  🤣 bo moja blondynka ma taki łebek, że jedna kolia na naczółek to za mało - muszą być dwie  😵
wątek zamknięty
17 cm to na mojego też by było za mało  🤣
a może po prostu szukać w naszyjnikach?
http://allegro.pl/item1152390491_bizuteria_slubna_i_kolia_cudo_delikatne.html
wątek zamknięty
Brakuje nie na szerokości a na długości obróżki 🙂 bo naczółek ma ponad 40cm z tego co pamiętam 🙂
wątek zamknięty
a pofatygowałyście się w ogóle zajrzeć do tego co podlinkowałam? bo deb tam naprawdę jasno napisała skąd wzięła bardzo długi łańcuszek cyrkonii 😵
wątek zamknięty
tylko, że łańcuszek, który kupiła deb jest naprawde bardzo słabej jakości i właściwie się nie świeci... (widziałam na żywo pasek z tej aukcji)
wątek zamknięty
Jakby ktoś znalazł taki dłuższy, to byłabym wdzięczna za podlinkowanie, bo niestety znaleźć nie mogę 🙁
wątek zamknięty
no ja osobiście nie lubie takiej przesady na koniu i wole mniej rażące naczółki
ale wszystko zależy od gustu, jednym się podoba, mi nie  🙂
wątek zamknięty
korsik, to prawda, swarovsky to to nie jest,  ale mam go już pół roku i ani trochę nie stracił na jakości.
wątek zamknięty
Deb, masz może linka do tych świecidełek, bo ja trafiam na wszystkie krótkie?  🤔
Albo po jakim haśle je znaleźć można...
wątek zamknięty
Cobrinha, 'pasek'  😁, bo to jest pasek z cyrkoni
wątek zamknięty
caroline, ja przeczytałam 🙂 Deb napisała ze z allegro.
Ale ja bym chciała takie te duże kolorowe kamienie a nie paski cyrkoni 😀
wątek zamknięty
A na tej stronce "festyniarskiej" to nie tylko są naczółki ale napierśniki głównie... to dopiero bądź widoczny na drodze.
wątek zamknięty
A może ktoś z voltowiczów pokusi się o produkcję naczółków? 😉
wątek zamknięty
ale to bardzo łatwo jest samemu zrobić  😉
wątek zamknięty
wątek zamknięty
za gruby, ale mieli też kiedyś z 2 rzędów, spytaj
wątek zamknięty
I jeszcze chciałam się upewnić co do rozmiarów naczółków... Ile cm ma COB a ile FULL? 😉  :kwiatek:
wątek zamknięty
ale bransoletki można łączyć, wystarczy obciąc końcówki- zapięcia, wyjąć perełkę, zaczepić blaszeczkę, która jest pomiędzy perełkami  i wsadzić perełkę
ja zamówiłam ten pasek z allegro i był straszny, 'perełki' a raczej plastikowe szkiełka były całe pozgniatane, wyglądały tragicznie..
wątek zamknięty
ja nadal się zastanawiam jak to zrobić. deb napisała w tamtym wątku tylko tyle że nitką mocowała bransoletki. a jak ktoś chce bardziej skomplikowany wzór?
no nic mam stary naczółek w domu. reaktywuję go jak mi się uda. mam już nawet pomysł. na początek coś prostego niezbyt 'festyniarskiego'. ogólnie nie lubię jak się łeb konia świeci jak psu... no wiecie ale...
  😍
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.