Amarotsa, hehe ostatnie 4 szmatki u mnie to tez nowe starocie 😁 Właśnie dostałam paczkę z szmaragdem i nie mogę od niego oderwać oczu - aaa jest prześliczny!
Dorotheah - Ja też mam wszystkie nowe starocie 😉 - tu mi ostatnio narzeczony przywiózł do domu polo pad z aqua/white/brown, a teraz kuzynka w Niemczech upolowała mi Olive hihi. Nawet nie wiesz jak się cieszę, ale w marzeniach jeszcze ten Moon mi siedzi. Pożyjemy zobaczymy.
Wiecie moze czy kolor taki jak szmaragd z euro stara znajde w innych firmach , albo coś podobnego, ewentualnie jakiś turkus czy coś a jak tak to w jakim sklepie bo patrze na okserze i tak jakoś nic nie widze... 🙁
i pomyslec ze jeszcze jakis czas temu wszyscy o nich marzyli a byly niedostepne 😵
ja mój po części kupiła z ciekawości, ciekawości tego czy da się kupić ten pad. Sporo osób go chciało i nie mogło dorwać... napisałam tu, w KRM, gdzie mogę kupić ES ze starszych kolekcji. Forta ( :kwiatek🙂 napisała mi pw. Napisałam do sklepu i po paru dniach miałam pad
Korsik co do owijek to Zairka dobrze widzi - to lamicellowe miodowe, jaśniejsze od tych nr. 2424
aha, bo szukam owijek do mojego 'przyszłego' 😁 czapraka, chyba napiszę do Argento z prośbą o realne zdjęcie
Wiecie moze czy kolor taki jak szmaragd z euro stara znajde w innych firmach , albo coś podobnego, ewentualnie jakiś turkus czy coś a jak tak to w jakim sklepie bo patrze na okserze i tak jakoś nic nie widze... 🙁
🙇 🙇 🙇 była bym wdzięczna :kwiatek:
przejrzyj ofertę czapraków HKM. Oni mają czapraki prawie we wszystkich kolorach tęczy 😉
Pandora, uderzaj do Deb. w starej końskiej rewii, dokładnie [url=http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,29.msg327476.html#msg327476]tutaj[/url], kradłam zdjęcie Poni w czapraku Jarpolu, właśnie takim szmaragdowym. mam nadzieję, że się nie obrazi. :kwiatek:
Ja mam tego HKM limonke i jak na razie super sie spisuje. W przystępnej cenie... myśle że warto ;]