Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

Gosia – fakt 🙂 hihi, najważniejsze, że się owijaski doprały w 100% 😉
xxagaxx –  :kwiatek: ślicznie, ślicznie, to prawda... mam jeszcze masę bardziej urokliwych zdjęć, ale nie będę zaśmiecać, ostatnio i tak za często tu bywamy 😉
cierp1enie – super zdjęcia, drugie zwłaszcza!  😜 Zazdroszczę świetnego terenu!
kujka – super wieści, trzymam kciukasy!
Fantazja – trzymam w takim razie kciuki za postępy i z chęcią obejrzę więcej fot!
Severus – więcej! Strasznie lubię oglądać Twoją koninkę!  💘
Jasnowata –  :kwiatek: :kwiatek: dzięki 😀 a Ty nie narzekaj, bo u Was też jest pięknie! Zwłaszcza wały przy rzeczce, pamiętam ten teren do dzisiaj, choć było to baaaardzo dawno – zawdzięczam Twojemu Jasnemu życie :P wszyscy wtedy pospadali i wszystkich konie powywoziły (łaaa! straszny traktor!), a Jasny inteligentnie postanowił się zatrzymać i poobserwować wszystko z bezpiecznej odległości. A było już krucho, wszystkie konie wpadły na mnie i jak bym zleciała, to pod kopyta. Gratuluję odznaki, świetne przejazdy! 🙂  😅 A co do Dagi – no, spóźnione, aż wstyd 🙁 ale co roku wysyłam i będę wysyłać zawsze 😉 i w wakacje Was odwiedzę na pewno! (PS Mam nadzieję, że jakoś strasznie mnie nie obgadywaliście :P )
incognito – danke 😉 ot, zmieniamy stajnię 😉
wątek zamknięty
O, darolga, nie znałam tej historii, Jasny się nie pochwalił, że taki dzielny chłop z niego  😁 A tereny to mi się już znudziły, może i ładne, ale 8 lat jeździć wciąż i wciąż na te same wały, lasy, doły, pola, do tego samego Janowca i Nasiłowa? nie da rady 😉 Dlatego na kawałek wakacji wybywamy gdzieś w huculskie strony żeby pojeździć po ścieżkowych terenach i odpocząć od płaskiego 😉
A za gratulacje dziękuję  :kwiatek: Największe należą się Jasnemu, bo jeszcze w tym samym dniu byłam pewna i w pełni przygotowana na ostre rodeo 🙂
wątek zamknięty
darolga Twoje zdjęcia to mistrzostwo 😜
hypnotize prześliczne to ostatnie zdjęcie 💘
wątek zamknięty
incognito - a dzięki dzięki  :kwiatek:
świetne te konie z fotki
a szmatoholizm to prawda 🙂 hihi

darolga - dziękujemy  :kwiatek:    dodaj więcej swoich  😍
wątek zamknięty
mam fotki 😅 

dziękuję, Fantazja :kwiatek: :kwiatek:
wątek zamknięty
caroline, super, super, super 😜
Ale dziwnie mu w tym nachrapniku.
wątek zamknięty
caro
No nareszcie 😀
Wyglądacie rewelacyjnie, jak zawsze  😜
wątek zamknięty
łaaaa, caro, jaki Kaszek piękny  😜 mrau, okrąglutki aż przyjemnie  😍 a w nachrapniku tym nie tyle co dziwnie, co przyzwyczaiłaś nas do widoku hanowera :P  😁
wątek zamknięty
caroline, Przepraszam (bo już na pewno gdzieś o tym pisałaś) ale ile Kaszek ma w kłębie? Pięknie wyglądacie!  😜
wątek zamknięty
A ja dostałam od meża zdjecia własnie z zabawy która kiedys pokazywali westernowcy czyli cofanie od dotyku nogami na klatke piersiową 😉  Nie widac tego po zdjeciach, ale Pinio lubi tak cofac i potrafi przejsc tak połowe ujezdzalni 😀 Tylko ja sie boje ze spadne zawsze 😀

I cofanie ;połaczone z Piniowym parskaniem 😀

Tak tak wiem nudzi nam sie bez siodła i robimy mase dziwnych rzeczy 😉

Caroline
Przepiekny jest twoj koń 🙂  💘
wątek zamknięty
caroline, proszę bardzo  😀
powiem Wam, że Kasz naprawdę jest taki okrąglutki - wiem bo macałam  🤣
wątek zamknięty
caro, nareszcie ! A wygladacie niesamowicie, jak zawsze !
😉
wątek zamknięty
caroline, najzajebistszy koń na re-volcie i koniec.
wątek zamknięty
a ja dzis skakalam  💃 zabojcze 30 cm  😂
ale konio super super wiec bedzie wiecej niedlugo  😎
wątek zamknięty
Caroline-Cudnie się prezentujecie  😜
Magda-Masz zdjęcia? My też dziś skakaliśmy- szereżki 🙂
Dzisiejsza jazda zapowiadała się tragicznie, ale udało nam się dogadać i później już było lux 🙂
Mam nadzieję, że kryzys minął i jutro nic się nie popsuje 🙂
Co nieco kicnęliśmy i chyba odważę się pojechać LLkę w maju 🙂
Jutro może jakiś mały okser postawię i przydałoby się skonstruować prowizoryczny rów z wodą, żeby koń się obył z różnymi nowościami  😉
Z wchodzeniem do przyczepy problemów nigdy nie mieliśmy, ale wychodzenie też mamy do nauczenia :/
wątek zamknięty
gdzietam ja i foty... ja mam raz na pol roku jakiekolwiek zdjecia 🙁
ty LL w maju a ja mooooze jakies amatorskie albo odznake latem jesli bedzie blisko organizowane cos, by nei trzeba bylo jechac trailerem 🙂
wątek zamknięty
Ja tylko sie pochwale,ze u mnie pozytywnie bardzo.Może niebawem pojawię sie z fotkami  😉

caroline piękny koń,tworzycie bardzo fajny obrazek  😉
wątek zamknięty
caroline aaa, Kaszek mój ulubieniec  💘 z ogromną przyjemnością się was ogląda.
(na drugim mina Kaszydła mnie rozwala- wygląda jak dzidzia w ciele seniora  :hihi🙂

Caro, Fanazja macie jeszcze jakies zdjęcia? bo 3 zostawiają niedosyt
wątek zamknięty
Misia, opowiadaj!
wątek zamknięty
Edytka, caro ma sporo zdjęć, sama musi wstawić
darolga, nie mamy na razie więcej fot, bo stoimy w dołku jeździeckim, musimy to przejechać, bo obecnie nie ma co focić
wątek zamknięty
caroline - ale maszyna z Twojego konia 🙂

Hypnotize - bardzo fajne
wątek zamknięty
caroline, najzajebistszy koń na re-volcie i koniec.

Rzadko się odzywam na forum, ale muszę, bo to, co napisała Gillian mnie ruszyło...

Ruszyło dlatego, że zgadzam się w 100% z tym, co napisała.
Swoją drogą, czy dobrze pamiętam, jak Caroline kiedyś wstawiała zdjęcia do interpretacji (ale to chyba na starej volcie jeszcze było) i była jechana z góry na dół? Jeśli dobrze pamiętam, to podziwiam za niesamowite postępy, niezwykłą mądrość w postępowaniu z koniem i na koniec, cudowny wygląd konia i elegancję amazonki.
Caroline - ogromny  👍
wątek zamknięty
Dzionka na razie nie chce jeszcze zapeszać,jak załatwię wszelkie formalności od razu sie pochwale. 😉 Tak w skrocie,wracam do ambitnego jeździectwa.
wątek zamknięty
Misiab a tak btw to Muskat był w ten weekend na ZR-A w Bolęcinie 😉 od razu go poznałam 🙂
wątek zamknięty
Strucelka no co ty?Jak wyglada i jak mu poszlo? Kurcze,musze jechac go odwiedzic..
wątek zamknięty
...no, no... po takim przyjeciu, to aż się boję wstawiac więcej fotek - zeby nie popsuć dobrego wrażenia 😉
ale jak wiadomo - jestem cholernie dumna z mojego konia - więc nic mnie nie powstrzyma przed dalszym chwaleniem się nim 😀

a teraz pora na hollywoodzkie podziekowania - kazdemu z osobna 🙂

rewir, dziekuję, dziękuję 🙂
ja się już tego nachrapnika przyzwyczaiłam, w sumie to Kasz mi się w nim bardzo podoba teraz 🙂

Pauli, nareszcie! 🙂 doczekałaś się 🙂

Nirv, dziękujemy 🙂

Mia, dzięki 😀
Kasz ma ok. 175 cm w kłębie - to duży konik 😉 spytaj Fantazję, nieco się zdziwiła jak go zobaczyła 😉

Hypnotize, dziękujemy 🙂

Fantazja, czuj się do nas zaproszona częściej 😉 i jeszcze raz dziękuję - sprawiłaś mi wielką przyjemność tymi zdjęciami :kwiatek:

Klami, no, doczekałas się wreszcie 🙂
dzieki, staramy się 🙂

Gillian, cóż mi zostało powiedzieć...? no masz rację, kobieto, zupełną rację 😀

Tristia, dziękujemy 🙂

Misia, bardzo mi miło, dzięki 🙂

Edytka, dzieki 🙂
a druga fotka mnie tez rozwala 🤣 ale znasz Kaszydło - on po prostu jest taką duuuuużą dzidzią 😉

Cierp1enie, dzieki 😀

Forkate, zdaje mi się, ze nienajgorzej pamiętasz 😉
tym bardziej dziekuję!

wątek zamknięty
Kaszek wygląda po prostu cudownie! Nawet nie wiadomo coż by tu jeszcze pisać oprócz ochów i achów🙂 Swoją drogą, Ty chyba też masz z 170 cm wzrostu, bo wydajecie się być dopasowani do siebie, że tak powiem.
wątek zamknięty
caroline piękne zdjęcia i pięknie wyglądacie 😉
wątek zamknięty
Misia chyba całkiem przyzwoicie, jechał P 😉
Jak będą wyniki to Ci podrzucę.

caroline pomijając fakt, że Kasz wygląda jak paker 😜 to jest to jak dla mnie jego najlepszy nachrapnik, wygląda zaje! 😍
wątek zamknięty
Caroline, pełen lans 😎 su-per!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.