Forum konie »

Kącik Rekreanta cz. III (rok 2010)

martva, bardzo mi przykro, zostanie w Twojej i naszej pamięci...
wątek zamknięty
martva, ojeju...  🙁 Naprawdę, tak jak już ktoś wcześniej powiedział, trudno w takich sytuacjach coś więcej powiedzieć.... Bardzo mi przykro 🙁  Trzymaj się!  :przytul:
wątek zamknięty
martva strasznie mi przykro  😕 tym bardziej, że kiedyś miałam okazję jakiś czas na nim jeździć
wątek zamknięty
martva straszna wiadomość 🙁 Trzymaj się dzielnie.
wątek zamknięty
Martva coz wiecej moge napisac  🤔 Trzymaj sie. W Twoim sercu zostanie na zawsze  :kwiatek:
Diskonale rozumiem, co czujesz  :przytul:
wątek zamknięty
martva szok, po prostu szok... Bardzo mi przykro, trzymaj się mocno! 🙁
wątek zamknięty
A my wczoraj kłusowalismy w terenie w końcu 😀 Majac pełną kontrole 😀 I ćwiczylismy przejscia w dół 😀 Misja wyciszanie powoli zdaje egzamin 🙂 I wrócilismy do wędzidła... bo hack przestalbyc respektowany i nie jest juz ciekawy , przeklada sie to tez na to ze ja przestałam być ciekawa i moje ćwiczenia też. Bałam sie wędzidła, ale wczoraj tak chodził cudownie i był taki skupiony ,że powoli wierze iż moja reka na tyle sie poprawiła, ze nie sprawiam mu juz takiego dyskomfortu 🙂  🏇 😅
wątek zamknięty
Hypnotize, super!! 😀
wątek zamknięty
Sznurka, Klami, Asds, Sierra, Szam, Weronika*Wilga, Edytka, Ramires, Galopada_, Alice, Gozya, Helcia, Incognito, Fin, Korsik, _kate, Margaritka, Mia, Fantazja, Burza, Sankaritarina, Forta, Raven, Nasturcja-Renata, MoniaaA - po prostu dziekuje, nie bardzo wiem co mam w sumie nawet napisac. Wiedzialam,ze kiedys to bedzie musialo nastapic, ale nie wiedzialam,ze tak szybko, ze to juz...

(Mam nadzieje,ze nikogo nie pominelam, a jesli tak to najmocniej przepraszam)

Poraz ostatni w tym wątku:

og. Rywal

wątek zamknięty
martva, wyrazy współczucia.
Cudnowny pyszczek  :kwiatek:
wątek zamknięty
Martva, trzymaj się dzielnie! 😕
wątek zamknięty
Hmmm to może ja też. Oboje z Cejlonem strasznie się rekreacjujemy, hedoniści w czystym wydaniu 🙂 To tak zimowo się wstawimy, a co 🙂

Lubię to zdjęcie choć nie jest z tego roku. Ale za to z równie niskich temperatur. To była jazda, na której z ciekawości czystej postanowiłam zobaczyć, jak się nam siedzi w westówce. Ja ubrana na cebulę ledwo mogłam się w ogóle ruszyć, dlatego chyba mnie tak pokurczyło. Zdjęcie lubię za kontrast - ja, siodło a koń.
wątek zamknięty
Cejloniara, witamy 💃
wątek zamknięty
Od wieków nas tu nie bylo - cierpimy na brak nowych zdjęc i chroniczny brak czasu ale ostatnio dostalam od Bombal zdjecie z naszego przyjazdu do nowej stajni 😀

🤔trzałka: Biegac!! To rozkaz !!

wątek zamknięty
Aaaaa boski Marcellito!! Więcej!
wątek zamknięty
Marceli mniam!
wątek zamknięty
martva, badz dzielna! taka wiadomosc zawsze jest szokiem i zawsze przychodzi za szybko...

Hypnotize, to wspaniale wiesci, oby tak dalej 🙂
wątek zamknięty
dzięki 🙂 niestety nie mam nic więcej - nie licząc dokumentacji komórkowej ale nie wiem czy to na miano zdjęcia zasługuje. Za oknem takie piękne słońce a ja najwcześniej u konia będę we wtorek 🙁
wątek zamknięty
niektórzy mówią, że jest szary. Na hali krzyczą- uważaj na bułanego /całkowicie niezasłużenie  😁 / a on jest taki...nijaki  👀
ale kochany.  😍
Czeka aż pańcia opanuje aparat
wątek zamknięty
Hexa, chociaż tyle, ale ja bym wolała gołego 🙂
dokąd się przenieśliście?

dla przypomnienia, Marcek goły wygląda tak:

wątek zamknięty
Musze sie pochwalić bo pękne. Narazie jedno bo mąż mi nie chce dac reszty :P
W koncu mam zdjecia w galopie 😀  💃
wątek zamknięty
Hypnotize, zdjęcie jak z katalogu!

P.S. moge przygarnac twojego konia;]
wątek zamknięty
Hypnotize, zgadzam się ze sznurka, fotka jak z katalogu ES 😀 piękne 🙂
wątek zamknięty
Sznurka
Dziekuje.
Ostatnio sobie pomyslałam ze Holda by do Niego nawet pasowała 😀 Oba sa takie rude a Ona na pewno by mu sie spodobała 😀  😍
wątek zamknięty
Samku pozdrawia z nowego domku 😅

I dowód na to, jak mój koń nie lubi obecności kogokolwiek z boksie 😁

Zdjęć mało i tylko stajenne, bo przypomniałam sobie o aparacie (oczywiście  🙄 ) jak już uciekałam..
wątek zamknięty
martvanie masz za co dziękowac...jesteśmy koniarami i trzeba się trzymac razem tez w trudnych chwilach 😉
hypnotizerzeczywiscie jak z katalogu 😜
hexafajnie konisko 😀 wstawiaj wiecej
cieciorkajestes okropna wstawiajac zdjecia w takiej wysokiej zielonej trawie,spodnicy i koszulce gdy na dworze -20 🤔wirek:
ale zdjecia oczywiscie sliczne 😉
katedługi on jak pociąg 🤣 ale koniska w typie tekińcow mimo to sa bardzo urokliwe 😉 w tym tez Twoj 🙂
moniskaSam ma sliczna derke 😜 zaaklimatyzował sie chłopak?
wątek zamknięty
incognito, zdecydowanie tak 😁

Jak już pokazuje swoje fochy w boksie to znaczy, że w pełni się zaaklimatyzował 🙂
wątek zamknięty
Sznurka

Ostatnio sobie pomyslałam ze Holda by do Niego nawet pasowała 😀 Oba sa takie rude a Ona na pewno by mu sie spodobała 😀  😍

na pewno, w dodatku to nimfomanka a z braku kawalerów w okolicy zakochuje się w koparkach i busach;]
wątek zamknięty
m0niSka, ale mega korytarz, super! 🙂

I teraz tadaaa tęskniliście? Kolega dziś nas wystrzelał w śniegu 😀

wątek zamknięty
Burza jakie słodziaki na 2 ostatnich! 😍 😜
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.