Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

super rude latające 🙂 -  to prezent świąteczny?
wątek zamknięty
to jeszcze Młodego troche z dzisiaj  😀

i szary

wątek zamknięty
Burza, cieszę się bardzo!  🙂
Taggi, powiedziałam mu to dziś i nie wydawał się zachwycony. Nie przesadzaj z tymi kolorami- wyglądacie fajnie i wesoło!
wątek zamknięty
troche pizamka za mala 😂
dawaj myszora wiecej 🏇
wątek zamknięty
no to teraz Rozel ;3.

wątek zamknięty
zjechała na jedną stronę po szaleństwach  😁 bo działo się działo tylko akurat na tych zdjeciach nie widac  😎 chyba ze o duzego chodzi? ale to jest 165 i niestety ciezko o wiekszą...  😵

o tu widać co się stało się  😂
wątek zamknięty
No duży zdecydowanie zbyt obcisły ciuszek ma na sobie 😉 Ale konie zachwycające!
wątek zamknięty
galopada znam ten bol- mam to samo z Husaria i chyba jarpol nam uszyje 170-175😀
a Szary po prostu czempion!
wątek zamknięty
w UK często są w promocji "bardzo duże rozmiary derek" aż z ciekawości sprawdzę jakie, może akurat na wasze wielkoludy!
wątek zamknięty
Condina zazdroszczę takich koni...
shelly ekstra galop. Aż by się chciało na grzbiet wskoczyć 😜
Geronimoo ymmm... jednak co gniade to gniade... super konik
kate no toś mnie pocieszyła, bo ja się naprawdę uśmiałam, jak zobaczyłam to zdjęcie. Widać jesteśmy z Lilką siebie warte 😉
epk ty mi mówisz, że mało zdjęć wstawiam, a sama tylko jedno dałaś 🤬 Dylu świetnie wygląda 😀
Ja wrzucę jeszcze trzy stare, ale ostatnio stałam się posiadaczką fajnego aparatu i zamierzam się uczyć robić zdjęcia na Lilce 😎

wątek zamknięty
epk, no nieee, a nie możesz jakiegoś innego fotografika znaleźć w zastępstwie? Chociaż fakt, mój się daje wyciągać, ale jak jeździmy, to już słońce się kończy i fotki są takie sobie :/ Byle do wiosny...

shelly, fajny prezencik po padoku biega 🙂

galopada_, no szary wymiata, jest zdecydowanie świadomy byciem number one  😜 Ja w ogóle jestem jego wielką fanką.

A Skwarek też dostał lansiarską derkę 😎

wątek zamknięty
nie mogę się powstrzymac, ale derka Skwarka jest najładniejszą derką jaką widziałam
wątek zamknięty
quanta pieknie w tej derce  💘
wątek zamknięty
quanta, derka przepiekna (dzieki temu pasuje do Skwarka 😉), ale znowu sie okazuje jak bardzo podobny gust mamy 😁 przymierzałam sie do tej derki dłuuuugo i namietnie, az mi sie odwidziała na rzecz... identycznej tylko szarej 🤣
wątek zamknięty
Berdyszowy dziś świątecznie  😜  😍

wątek zamknięty
Quanta- to eskadron czy horseware? mam taką horseware, jest naprawde super 🙂
wątek zamknięty
Mnie przekonała na macanie - a co do gustu, to jak w piątek pojawiłam się w Inter-Api, to identyczną derkę dzierżyła w objęciach Sierka 😀 Polar jest boski super gruby, ciężki, takiej derki jeszcze nie miałam. Plus dwa zapięcia z przodu, no i odpinane całkiem pasy krzyżowe... No to uznałam, że biorę, najwyżej będzie dla kasztana, jak mi Skwarek w paski nie podpasuje. A nie tylko podpasował, ale jeszcze w stajni zrobił furorę - chyba nie ma pensjonariusza, od którego nie usłyszałabym słów zachwytu, poważnie 😀
Dobra, z derką to zaraz lecę do końskiej rewii, a tu jeszcze portrecik rozbójnika stajniowy:

wątek zamknięty
laski - czy Wam się czasem wątki nie pomyliły? - ja się tak nie bawię  😁
rewia mody jest gdzie indziej.

galopada to nie ferrr młody powinien być oburzony, ja bym na jego miejscu była 😀
kucyk wymiata - bombowy jest, a juz w tej derce to rewelacja  😜
wątek zamknięty
Quanta, skwarek zachwyca, jak zwykle...🙂 Uwielbiam tego twojego trutnia!
wątek zamknięty
epk, nooo.. zdjęciami to ty nas nie zawalasz 😉 jak hala? 😀

Bronze, zjawiskowa czapa!

quantanamera, strzał w dziesiątke z tym doublefleece! Wygląda super 🙂

caroline, pokaż szarą! proszę! 😀
wątek zamknięty
A ja dzisiaj na jeździe miałam fotografa co zdarza się rzadko. Więc cosik wstawię 🙂
wątek zamknięty
moje wypłosze  🤣
wątek zamknięty
Quanta jak Skwarek pozuje! Widać, że coś kombinuje 😁
Jeszcze my dzisiejsi po jeździe:

Dawaj ucho 😁
wątek zamknięty
Atamanka, cudna mina konia na ostatnim 🙂
wątek zamknięty
epk, no nieee, a nie możesz jakiegoś innego fotografika znaleźć w zastępstwie? Chociaż fakt, mój się daje wyciągać, ale jak jeździmy, to już słońce się kończy i fotki są takie sobie :/ Byle do wiosny...

shelly, fajny prezencik po padoku biega 🙂

galopada_, no szary wymiata, jest zdecydowanie świadomy byciem number one  😜 Ja w ogóle jestem jego wielką fanką.

A Skwarek też dostał lansiarską derkę 😎

quanta 🤬  ta derka jest sliczna, przepiekna i ja tez taka kcem.....  choc na szmoatello pewnie za mala, ale jutro przymierze twoja jesli pozwolisz...

generalnie zamowilismy ostatnio derke bucasa zimowa z kolnierzem, bo u Kyry sa angielsie boksy.  derka jest na rase Shire... i kolnierz jest na styk 😵
wątek zamknięty
Burza, tak, był bardzo zdegustowany, że ruszam jego ucho 😁
wątek zamknięty
generalnie zamowilismy ostatnio derke bucasa zimowa z kolnierzem, bo u Kyry sa angielsie boksy.  derka jest na rase Shire... i kolnierz jest na styk 😵
😲 może nie doczytałaś, że to na źrebię shire 😉
Jedziecie z końmi do Kyry?
wątek zamknięty
oplułam monitor - Lostak, czytaj, czytaj - czytanie ma przyszłość... Bo potem kupujesz derki na źrebaki...ehhh  😀iabeł:
wątek zamknięty
lostak i inni, ja proponuję otworzyć nowy biznes i zająć się produkcją duuuużych derek  😁
wątek zamknięty
mtlto niegłupie bo ja ostatnio szukałam w Poznaniu derki z długim kapturem 165 cm i patrzyli na mnie jakbym na wielbłądzie jeździła  👿
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.