Forum konie »

Zdjęcia Naszych Koni cz. III (rok 2010)

świetnie - bardzo się cieszę, że trafił do was, przynajmniej szcześliwy chłopak. Widać padokowanie mu służy  :kwiatek:

💘
wątek zamknięty
hehe aż za bardzo😀 Twój rudy chyba też zadowolony z domku🙂 fajnie wygląda w irokezie!🙂
wątek zamknięty
pewnie u siebie najlepiej :kwiatek:, grzywa tylko mu tak staneła na iroka jest teraz na etapie przejsciowym i nie wygląda zbyt dobrze. No cóż uroki zapuszczania  🤣  😁
wątek zamknięty
polonez piękny! 🙂
wątek zamknięty
polonez czy dobrze widze,czy rudas ma rozłupana dupcie? 🤣
To teraz jeszcze cos ode mnie,jesiennie
wątek zamknięty
polonez - ślicznyyyy Rudzielec !  😍
Breva - super stadko ! Szczególnie Borsuk ! 😜 :kwiatek:
No i dodam te moje dwa odpały xD
(brydasy  😲)
wątek zamknięty
Breva, poezja na zdjęciach!! Cudowne klimaty, przepiękne widoki i świetne sierściuchy 🙂😉

abre, caroline, to się nazywa sesja z niespodzianką 🙂 Na drugim Kasz ma piękne oczy!! Takie spokojne, mądre, cieplutkie..

domiwa, Presja, a dlaszego tak skąpo? Więcej wrzucajcie!!  :kwiatek:

Hypnotize, polonez, Manta rude rulez!!  🏇

gwash, aż miło popatrzeć na taką gładziutką sierść 🙂

Koniczka o masz Ci, podleczyłaś wasz niedowład?  😁
👍 za waszą robotę.

Tristia jak przypomnę sobie was z kiedyś.. świetnie się rozwinęliście, kawał dobrej roboty!

Jukiii, atinob, śliczne foty.
wątek zamknięty
atinob fajny ogon ma Twoj zwierz 😉
wątek zamknięty
Breva - dzieki 🙂

jejku, jakie Ty masz piekne to stadko! A gdzie masz ta stajnie - w NS gdzies? wybacz, nie jestem na bierzaco (ostatnio w ogole nie wiem gdzie zyje).

Banderas mimo wszystko najwspanialszy ze stadka 🙂 choc reszta tez niczego siebie - szczegolnie dwa  rude wpadly mi w oko ;-) ten duzy i chyba ciemniejsza panienka 🙂
wątek zamknięty
Wrzucę, jak aparat naprawię albo w ciemno porobię  😎 :kwiatek:
wątek zamknięty
k_cian, Jukiii, atinob, EnSzeretem

DZIĘKI  :kwiatek:

tak, tak rudy troche przypakował 💘
wątek zamknięty
K_cian :kwiatek:
Polonez aj kasztan cudo 🙂
O to my znowu. Jakies odkopane z folderu jesiennego.

i tyle, nie bede zasmiecac.
wątek zamknięty
domiwa jakie cudo, zakochałam się 😍 💘
wątek zamknięty
domiwa - dzięki, Twoje też niezłe ciacho mmmmm  :kwiatek:

atinob - ale ładny ogon  😜

Jukiii - fajne brudasy  🥂
wątek zamknięty
mimo tego że zapowiadali u nas śnieg, dzisiaj było słonecznie, w związku z tym jeszcze jesienne fotki Siwego  💘
wątek zamknięty
domiwa maszynisko, w pozytywnym tego słowa znaczeniu  😀

mtl, aaale futrzaty misiek. u nas nie obyło się bez śniegu  😵
wątek zamknięty
Jukiii, dzięki🙂 Twoje to czarne jest świetne! co to? dane proszę, wymiary i zdjęć więcej🙂

k_cian, wielkie dzięki🙂 milo takie słowa przeczytać🙂

Manta, tak, tak stoimy we własnej stajni w NS-ie🙂 a za słowa uznania bardzo dziękuję🙂
wątek zamknięty
domiwa, dlaczego na każdym zdjeciu siedzisz jakby cię coś bolało?
wątek zamknięty
cieciorkabo akurat wtedy bolalo 😉 powaznie  😉 no i tez jezdzilam na zbyt krotkich strzemionach w tamtym czasie bo bylo mi tak wygodniej na poczatku jakos zgrac sie z kobyla.. jakis czas temu wydluzylam i juz calkiem inaczej to wyglada i mi sie siedzi tez. ale pogoda taka ze zdjec nowych brak a te mimo mnie jakos mnie wprawiaja w fajny nastroj przy tej pogodzie 😉
wątek zamknięty
[quote author=k_cian link=topic=14621.msg782747#msg782747 date=1290583657]
abre, caroline, to się nazywa sesja z niespodzianką 🙂 Na drugim Kasz ma piękne oczy!! Takie spokojne, mądre, cieplutkie..
[/quote]

wg. mnie on ma w ogóle przepiekne oczy. a zdaniem jednej z moich trenerek - kiedyś jedyne co w nim było ładnego to te orzechowe oczyska... 😀
wątek zamknięty
caroline  piękny piękny,nic tylko go narysować 😀  !!!!  😍 😍 😍
wątek zamknięty

Manta, tak, tak stoimy we własnej stajni w NS-ie🙂 a za słowa uznania bardzo dziękuję🙂

to jak jakos pewnie w maju pojade na zawody modelarskie do NS to od razu zapowiadam, ze wpadne z marchewkami dla kopytnych ;-)
wątek zamknięty
Dzieciak
wątek zamknięty
Burza ale jesteście wypasieni.  😉 a raczej wyposażeni. 😀 Derka mu bardzo pasuje. 🙂
wątek zamknięty
caroline, i coś w tym jest 🙂
Breva, zamiast się cieszyć wrzucaj więcej :P I swojego dżentelmena uroczego i ślicznej marfefkowej królewny 🙂😉)
wątek zamknięty
Breva, Świetne stadko! Wesoło wam tam musi być, sami "krewni i znajomi króilka" 🙂 Borsukowi ślicznie z oka patrzy 😉
caroline, Nie sposób się nie zgodzić - oczy to on ma przepiękne. Duże, orzechowe i taaakie spokojne.

Burza, Gimnastyka za pomocą cukiera? 😉 Jemu to do pyska w tym kolorze dralonu 🙂 [dralonu, nie? 😉]

mtl,  co tak tylko dwa portrety? :>

No... to ja znowu wsadzę się tutaj z nudnymi, statycznymi, padokowymi zdjęciami konia 😁 i dowodem, że spadł śnieg.

Oczywiście, trawa od siana jest lepsza, jakakolwiek by nie była. 😉
wątek zamknięty
Dopiero dziś udało mi się pstryknąć kilka zdjęć..
więc tylko kilka wrzucę 🙂
i niestety u nas  też  poprószyło śniegiem..

Uploaded with ImageShack.us

reszta nie nadaje się do publikacji 🙁
wątek zamknięty
caroline, o tak, te oczy!
więcejjj, więcejjj!  😀iabeł:
wątek zamknięty
Troszkę nas 😉

wątek zamknięty
Manta, super! zapraszam🙂

k_cian, której?🙂 bo już teraz są dwie🙂 (cholera, dalej nie mogę w to uwierzyć!😀)

Burza, czernie-szarości to zdecydowanie Wasza kolorystyka🙂

Sankaritarina, dzięki🙂 heh coś tak czułam że na volcie rude dziewuchy raczej nie zrobią kariery, za to Borsuk zdobędzie pare fanek🙂 hehe🙂 a wesoło jest strasznie🙂 chociaż na razie tak nieśmiało do siebie podchodzą... no i dziewczyny się w ogole nie trzymają razem🙁 a z Twoich - 3 bajeczne!!🙂 tylko brrrr - śnieg! ja jeszcze nie chcę śniegu🙁

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.