fruity_jelly- na rundzie bał sie pucharku xD a zdjęcie jest z rozprężalni już po ... ;-P
wątek zamknięty
sznurka - uwielbiam na Was patrzeć. Widzę, że siodło się spisuje 😉Tristia - Alkazar wygląda kwitnąco 🙂
wątek zamknięty
Wstawię dwa zdjęcia tylko błagam z wyrozumieniem. Dopiero się uczę.
wątek zamknięty
Detektyw Posman na tropie! 😀
wątek zamknięty
Pursat , piękna maść! ma coś z lewym okiem czy tak wyszło na zdjęciu?
wątek zamknięty
Pursat - ach uwielbiam tego twojego konia 🙂
wątek zamknięty
Facella - pozwól, że odpowiem za Pursat . Posman ma zaćmę - ślepota miesięczna. 😉
wątek zamknięty
Pursat ma zaćme - ślepota miesięczna. koń ze zdjęcia to Posman i on ma zaćmę 😉 Pursat to ojciec Posmana. Nasza Pursatka zaćmy chyba raczej nie ma.🙂
wątek zamknięty
jak zwykle sie pomyliłam. 🤣 widząc go zawsze sobie mysle o nim , ze Pursat . hehe 🤣 Już poprawiam
wątek zamknięty
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa :kwiatek:, a Sankaritarinie za sprostowanie. 😁Zaćmy nie mam, ale noszę szkła. 😁
wątek zamknięty
Pursat - wybacz :kwiatek: głupi błąd 🤔wirek:
wątek zamknięty
Ale nie ma za co przepraszać, spoko. 😀
wątek zamknięty
Tristia, dzieki Madzia :kwiatek:
wątek zamknięty
trzy wcielenia Casanovy 😎
😀
wątek zamknięty
Elena - Uroczy 💘 Ale grzywa aż sama się prosi do przerwania 😀iabeł: ..
wątek zamknięty
urocza ;p o nie nie nie !! grzywy nie ruszamy 🙄 zapuszczamy ją od trzech lat i jakoś nam marnie idzie 😵
wątek zamknięty
Elena grzywa grzywą.. ale wiesz jak używa się tego wędzidła? 🤔
wątek zamknięty
Mnie też przeraziło co ten konik ma w pysku.
wątek zamknięty
... i jak zapina się nachrapnik?
wątek zamknięty
Masz na myśli Pelham gumowy ??? owszem wiem 😉 co jest nie tak z nachrapnikiem ?:>
wątek zamknięty
Że jest zapięty za nisko? I to, że wiesz jak się nazywa kiełzno w pysku konia, nie znaczy, że wiesz jak go używać. Pelham jest ostrym kiełznem, którego używa się ZAWSZE albo z łącznikiem między dwoma kółkami wędzidłowymi (tym powyżej i poniżej) - w tym przypadku masz w ręku jedną parę wodzy, lub używa się dwóch par wodzy - wtedy zapinasz każdą parę do osobnego kółka. Takie zapięcie wodzy jakie zapodałaś jest niedopuszczalne.
wątek zamknięty
widzisz pelham nie jest moim wymysłem jak równiez zapięcie wodzy, wszystko jest używane zgodnie z zaleceniami trenera - tyle mojego wyjaśnienia 😉
wątek zamknięty
W takim razie pogratulować "trenera" 🤔
wątek zamknięty
To nie jest wątek o wędzidłach ani o uwagach dotyczących jazdy... jeśli dziewczyna jeździ na takim a nie innym wędzidle to wybaczcie, ale nic nikomu o tego nie znając ani konia ani osoby.
wątek zamknięty
Cobrinha :kwiatek: dzięki 😉
wątek zamknięty
jasne, znieczulica wymiata 😵
wątek zamknięty