Na początku czarnej serii "esencja" chciało mi się śmiać....teraz już chyba chce mi się płakac. 😵 A tak poważnie to przerażająca jest dla mnie myśl, że taka osoba (pisząca to naprawdę lub też zmyślająca) ma jakąkolwiek styczność z końmi. To jest niebezpieczne 🤔
Tez sie ciesze ze zyje 😀 A juz tyle lat zyje w tym niebezpieczenstwie 😀
Esencja, po cholere tu wracasz i piszesz? Jeśli Twoim zdaniem my nic nie wiemy i Cie nie znamy, Ty jesteś idealna i wiesz wszystko, to po co tutaj jeszcze pytasz o jakieś rady? przeciez my nic o Tobie nie wiemy... pomijajac fakt, ze Ty i Twoje konie to cos wirtualnego.
Z mojej strony zgłoszenie do moderatorów. Miejmy nadzieję, że zareagują szybko.
Esencja ja bym jeszcze spróbowała nawiązać z tymi robakami dialog, zapytać co czują w tej sytuacji, jak wyobrażają sobie swoje dalsze życie, czy może potrzebują jakiegoś wsparcia. Taki robak jak się posypie psychicznie to bardzo niebezpieczny może być. No i poprosiłabym jakąś postronną osobę, żeby potwierdziła, że robaki rzeczywiście w kupie są i patrzą w oczy i to nie tylko twoje halucynacje.
Wiem! Wespre je finansowo! Tylko najpierw musze je zlapac. Ja podchodze patrze nic sie nie rusza, patykiem tykam tykam a tu nagle 5 paczkow sie rozbieklo jeden za drugim parkur 120. Kupa mojego konia jest lepsza od mojego konia. 😲 Takie biedne splukane robaczki, nie maja napewno ani grosza. Musze im kupic ubranka, biedaki a tak w nocy przymrozilo...
O tak, tak Esencja. W końcu napisałaś coś mądrego. To jest dobry kierunek- szukanie robaków patykiem, rozmawianie z nimi, zabawy w berka, kupowanie im ubranek i trenowanie w skokach przez malutkie przeszkody (a nie tam jakieś pensjonaty dla koni, treningi). Może nawet jest gdzieś w czeluściach internetu forum dla ludzi tresujących robaki 🙂 Powodzenia, może tam znajdziesz przyjaciół i zrozumienie. Pozdrawiam.
Pytałam już w "ogłowiach", ale może tu ktoś będzie wiedział. A poza tym przyda się zmiana tematu 😉 Cóż to takiego jest? 👀 http://tablica.pl/oferta/oglowie-CID767-ID4nluz.html#904465f361 Początkowo myślałam, że ta gruba część to nachrapnik, ale widać, że sprzączki do wędzidła/wodzy są z drugiej strony. ???
Błagam was, nie wdawajcie się w dyskusje z tym durnym tworem jakim jest Esencja... Bo to się źle skończy dla wszystkich. Zignorować, nie odpowiadać, niech sobie hula, aż jej się znudzi...
Zmora, można zadzwonić do weta i się spytać. Pamiętaj o koszcie kubeczka na kupkę. Pisze się pasożyty.