Facella: WIEM jak się stawia znaki interpunkcyjne, pisząc szybko spacja wstawia mi się przed, nie za znakiem. Czasami nie mam czasu tego korygować.
Pełno jest takich sztuczek. Widziałam gdzieś na necie jak facet wsadza głowę pod ogon i tylne nogi konia,że niby się zaklinował o.O Wyglądało to debilnie ale tłum rył ze śmiechu. Żeby nie stała się tragedia na pokazie, niestety treserzy muszą ryzykować na co dzień , stopniowo przyzwyczajając konie do ich obecności, pod czy nad nimi. Pewnie nie raz ktoś został poturbowany
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151066816202580&set=t.1292569671&type=3&theater -dla tych co mają face
Przyjechała grupka znajomych do stajni , wzięli ze sobą psy.
Opis do zdjęcia na facebooku " pozbywamy sie niepotrzebnych gości : ) " - alpaki są u nas w stajni od bardzo dawna : )
Kwiatkiem jest tu postawa właścicieli którzy zamiast psy odwołać, śmiali się w niebogłosy i robili zdjęcia : ) rzecz się dzieje w Gostarze , alpaka musiała zostać szyta , i tak ma szczęście że żyje. Te psy to WILCZAKI , mają podobno w sobie 60% wilka : ) Kto normalny puszcza takie psy wśród koni i innych zwierząt ; o? Paranoja jak dla mnie. Gdy te psy przechodziły obok mojego konia aż miałam ciarki. Oczywiście policja wezwana, właściciele twierdzą że to nie ich psy pogryzły : ) Wilczaki miały zostać pozamykane w pokoju, a dzisiaj znowu łaziły po stajni.