katija no i jajka musiałby być bardzo smutne. Ja w ogóle nie rozumiem, jak można to robić? Nie kastrujmy naszych koni! Rozmnażanie jest naturalne! Kiedy nie mogą tego robić, to płaczą :c
Mam pytanie ; o Czy będziemy wrzucać każdą notkę tej dziewczyny do tego wątku ; o ? Cały jej blog to jeden wielki kwiatek, ale chyba nie ma potrzeby ciągle wrzucać linku na jj pb :kwiatek: A co biegania po łąkach polecam, ja sie z siwą po pastwisku ganiam , fajna zabawa ; >
[quote author=JSBach link=topic=1320.msg1487976#msg1487976 date=1344437493] http://www.photoblog.pl/seweryna2/129622287 prawie popłakałam się ze śmiechu zwłaszcza przy tym jak mam go powąchać i zrobić sobie sztuczny ogon 😁
Jak dla mnie to jedna wielka prowokacja 😎
[/quote] Notabene, ona już tu chyba wcześniej była, a przynajmniej pisze podobnie do pewnej dziewczyny, która w końcu przyznała się do prowokacji.
Na facebooku więc to też portal społecznościowy : ) Linku nie dałam bo dużo osób marudzi że nie ma face. Przeoczyłam wątek pod tytułem " końskie spa" ? Nie widze innego wątku który by pasował no chyba że jakiś był ale już dawno ucichł 🙂