Muszę się przyznać, że jestem leniwą krową (no może nie aż tak leniwą bo jednak czapraki i owijki piorę na okrągło) ale w drodze z pracy zostawiam moja kurtkę w pralni chemicznej... i na następny dzien ją odbieram😉.... tak raz na 3 miesiące czyli realnie raz ją piorę w sezonie a raz na zakończenie sezonu zimowego przed włożeniem do szafy😉 Dla TEJ kamizelki http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,2409562,cavallo,kamizelka,damska,paola.html jestem chyba w stanie ponieść podobny wysiłek.
piękny ten płaszczyk... ja nadal sie czaję na kurtke brązową Pikeura - tą z poprzedniej strony - już przymierzałam 👀 👀
ten płasczyk jest gdzieś w Polsce do dostania? how much?
W niemczech po 230 eurusów chodzi więc w Poslce pewnie podobnie.
Ogólnie to strasznie cieńko u nas z ciuchami cavallo. Tego płąszczyka nie wiedizałam. Tylko ta kamizelkę ale też dostępna jedynie w wersji czerwonej- a ja chcę grantową.
Dodofon-A jak leży ta zimowa Pikeura? Że tak się spytam standardowo....wyszczupla, pogrubia, czy bez zmian? Pytam, bo na zdjęciach wygląda na lekko taliowaną w pasie i jestem ciekawa czy tak samo ładnie układa się na sylwetce w realu jak na zdjęciach?
Edytuję- dopiero się kapnęłam, że Dorcia wstawiła na poprzedniej stronie Gitanię na sobie. 😡 Dorcia- masz może fotki z przodu i z boku, ale takie bez wyginania ciała, że tak powiem? Takie wiesz....w stój idealnym? 😉 I jeszcze jedno- Dorcia- czy kurtka naprawdę oddycha? Nie jest mokra wewnątrz po jeździe ???
Dodofon-A jak leży ta zimowa Pikeura? Że tak się spytam standardowo....wyszczupla, pogrubia, czy bez zmian? Pytam, bo na zdjęciach wygląda na lekko taliowaną w pasie i jestem ciekawa czy tak samo ładnie układa się na sylwetce w realu jak na zdjęciach?
Edytuję- dopiero się kapnęłam, że Dorcia wstawiła na poprzedniej stronie Gitanię na sobie. 😡 Dorcia- masz może fotki z przodu i z boku, ale takie bez wyginania ciała, że tak powiem? Takie wiesz....w stój idealnym? 😉
mierzyłąm 40-stkę i powinnam wg. mnie mieć 38 - wiec była lekko duża taliowana jest leży super, ma w rękawach wewnątrz takie ściągacze długie (nie widać ich na fotach) ale otulają rękę doskonale wykonana no jest cudem 😍 😍 ale cenowo... cóż 👀 👀
czy ktoś wie dokładniej o co chodzi z tymi ostrogami, do których link był wrzucony wcześniej? te miejsca to zahaczania są produkowane razem z butem czy do innego też można przyczepić?
wow. wygląda to naprawdę fajnie 😀 ALe nie wyobrażam sobie takich ostróg i sztybletów ze sztylpami. Chyba ze sztylpy Cavallo byłyby jakoś specjalnie z tyłu profilowane 😉
Sztylpów do nich nie kupisz, są tylko oficerki z takim zaczepem do tych ostróg.
nie zrozumiałaś mnie chyba 😉 Są też sztyblety. I ja sobie nie wyobrażam jak na taki sztyblety można ubrać sztylpę. Wydaje mi się ze ta ostraga by po prostu przeszkadzała. Bo ja zawsze ubieram ostrogi na sztylpy 😉
Dziewczyny potrzebuje waszej pomocy. 🙄 Koleżanka szuka dla siebie frak skokowy, ale ona by chciała ten taki bardzo kobiecy, bardzo krotki i obscisly. Gdzie lepiej w Polsce zamówić i jakiej firmy ? Może konkretnie jakiś fajny model możecie polecić?