Magdzior, ja mam pikeura,KL i czekam na horze...z antyków mam Horkę,która nadal IMO wygląda bardzo dobrze 🙂 euro-star wygląda bardzo przyjemnie i pewnie tez będzie nie do zabicia.
No wlasnie fajnie wygląda ten euro-star jest taka bardziej sportowa niż ta, którą mam. Chociaż nic złego na tą HKM powiedzieć nie mogę trzyma się dzielnie kilka lat i nic się z nią nie dzieje, tylko ja się nieco zdziwilam jak ją ubrałam w tym sezonie i zrobiła się ... za krótka, urosło mi się te parę cm od kiedy ją mam, a nie lubię krótkich bluzek.
A ja się zakochałam w tym polarze Eurostara Jade, tym granatowo - brązowym. Następnie odkryłam, że w moim rozmiarze został tylko różowy 👿 W dodatku ten różowy całkiem niebrzydki i trochę mnie kusi, ale gdzie mu tam do tego granatowego 😍 edit: nie dodało się drugie zdjęcie
Ja to jestem ciekawa, czy ktoś kiedyś mierzył czapki Pikeura w rozmiarach dziecięcych. Czy one są płytsze niż te normalne. BO u mnie nawet nie chodzi o obwód głowy - choć także, ale przede wszystkim o to, że te czapeczki to są na mnie głębokie takie, że mam jej na wysokości połowy uszu, a i tak jeszcze z cm wisi nad głową w powietrzu - za ciekawie to nie wygląda 🤣
epk, są i niestety leżą,przynajmniej na mojej głowie źle...a dorosły Pikeur jest dla mnie za głęboki i źle się w nich czuję...najlepiej niestety leżą mi czapki Nike 😉
A one są jakieś inne? Ja już nie wiem skąd czapkę z daszkiem wziąść - potrzebuję, do latania przy stajni jak praży słońce, bo okulary przeciwsłoneczne są upierdliwe, no i nie mogę nic namierzyć co by się nadawało na mój łeb.
Ja to jestem ciekawa, czy ktoś kiedyś mierzył czapki Pikeura w rozmiarach dziecięcych. Czy one są płytsze niż te normalne. BO u mnie nawet nie chodzi o obwód głowy - choć także, ale przede wszystkim o to, że te czapeczki to są na mnie głębokie takie, że mam jej na wysokości połowy uszu, a i tak jeszcze z cm wisi nad głową w powietrzu - za ciekawie to nie wygląda 🤣