Forum konie »

Jeździecka Rewia Mody (odzież, obuwie i reszta sprzętu)

Burza ciuchy anky sa naprawde swietne,tylko zadko kiedy niestety kroje mi pasuja  🙁
Misia, mi kurteczki z tej kolekcji wpadły w oko, ale minie rok zanim osiągną akceptowalną cenę 😁
Burza beda mile wyprzedaze,mowie ci  😉
Misia, wiesz coś o czym ja nie wiem? 😁
Burza To moja pierwsza szmatka ANKY  😎 Materiał bardzo fajny. Tylko pachy troche wysoko skrojone. I jeszcze nie wiem gdzie bede ja nosic i jak.. 😁
Byłam ostatnio w sklepie mierzyć fraczki. I co? Jedyny który mi lezal to Animo. Jedyny 1440zl... Ma ktos doswiadczenia? Czy rzeczywiscie warte takich pieniedzy?
Żaden frak nie jest warty 1440zl  🤔wirek:
Wizja frak taki krótki?
Ja mierzyłam w Pasi-Koniku jakiś frak ujeżdżeniowy, ale oczywiście zapomniałam nazwy 👿 A kosztował 600zł i leżał wspaniale 😜 Na stronie go nie ma 🙁
A ja zakupiłam klasyczny granaftowy frak Cavallo i oddaje go do odpimpowania  😎 Zobaczymy, czy nie będę się za bardzo świecić.

ps. szczegół: Frak - jest tylko długi, Rajtrok - to krótki frak 😉
Mój nowy frak EQUILINE X-cool, bardzo wygodny  😎
.
http://www.piaffallo.com.pl/product_info.php/info/p18_API-Bryczesy-m--odzie--owe-Jerry---NOWE-KOLORY.html

mnie ostatnio oczarowały te bryczesy, magnoliowo-miętowe  😍 czy ktoś może takie ma i może mi powiedzieć jak się sprawują?
Ja mam koszulke JOULES przywieziona z Berlina - jakościowo pierwsza klasa
tulipan a gdzie chcesz sobie te kryształki swarovskiego wyszyć? 😎 jakiś wzór czy napis?
Ja na starość dziecinna się zrobiłam, dzisiejszy zakup. Pierwsza fotka lepiej oddaje kolor 🙂
Strucelka - zmieniam kołnierzyk i wstawki na dole na bordowo, guziki zmieniam na święcące lub z bordowym elementem i brylanciki wokół kołnierzyka (z tym, że o tym jeszcze nie zdecydowałam) 🙂
ola słodka  😀

Ja sobie kupiłam ostatnio w Decathlon na promocji za 19zł koszulke polo.

Materiał bardzo milutki, rozciągliwy. Kolorek od początku w oko mi wpadł.  😉
Dramka... ekstra kolor i ta cena  😀iabeł:
ola8719.... Co to za koszulka?  😀
Horze jakaś chyba dla dzieci kolekcja 🙂 Kupiłam w okserze we Wrocławiu za 50 zł 🙂
Kolor w rzeczywistości jest cegłowy taki, bedzie pasowac do brazowych pikeur..
Kolor w rzeczywistości jest cegłowy taki, bedzie pasowac do brazowych pikeur..

przepraszam Dramka  😂 ale ceglasty nie cegłowy 🙂
a swoją drogą oryginalnie nazywa się oranged red
Aaaaa a ja za to polo dałam więcej bo nie na przecenie... mówcie mi frajer!!! ale mam je już dość długo i warte swojej ceny.

Dramka- koszulki Jules z berlina ale z polskiego stoiska :kwiatek:

Są jeszcze te koszuli u mojej koleżanki w sklepie.
Moge dopytać co zostało i za ile.
Z bardzo miłego polskiego stanowiska w Berlinie  😎

kotbury Zawsze czekam na wyprzedaż.  👀

czy to się kwalifikuje do jeździeckiej rewii?  🤔 🤔

co za koszmar. ludzie maja upiorne pomysły...
ola słodka  😀

Ja sobie kupiłam ostatnio w Decathlon na promocji za 19zł koszulke polo.

Materiał bardzo milutki, rozciągliwy. Kolorek od początku w oko mi wpadł.  😉

mam taką samą, tylko różową  🙂
deborah , widziałam wcześniej..  🙄
nie mam pytań.
Deb Ohydne i niesmaczne.  🤔

Ktoś posiada i poleca?
gdzie dostanę jakieś wygodne polo, które się nie powyciąga, nie będzie spierało i będzie w miarę tanie?  👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się