Ktoś, moje polo jeszcze nie rozdziewiczone... aż mi go szkoda ubrać pod sweter... bo się boję, że po praniu już się ie będie nadawało na lasnowanie się. więc czekam na pogodę gdzie je ponoszę trochę widoczniej...
Poszukuję koszulek polo czarnych, gładkich z typowej tkaniny jak mają polówki... warunek- dluugie! żeby nie wyłaziły z gaci czy z biodrowych bryczesów.
"Duża zawartość "oddychającego" włókna bawełny w składzie materiału (70%) sprawia, że koszula sprawdza się nawet podczas intensywnego wysiłku." :kwiatek:
Ja raczej robię na odwrót: kupuję 'normalne' rzeczy i noszę je na konie. 😉
W końcu tylko dlatego, że nie wiszą w sklepie jeździeckim są dwa razy tańsze. Swoją drogą jestem ciekawa, czy czujecie różnicę między ciuchami 'normalnymi', a tymi przeznaczonymi do pracy, czy użytkowania przy koniach? Czym się różnią, i czy naprawdę są wygodniejsze? (Pomijam koszulki na zawody, czy fraki i tym podobne)
Burza gdzie kupiłaś? mam taką samą i jest z jakiegoś dziwnego materiału, który strasznie się poci (robią się na niej plamy w dziwnych miejscach, których nie widać na innych bluzkach)
Dramka, nie będziesz żałowała, ona jest kosmiczna!! W OGÓLE nie przepuszcza wiatru poza takim miłym lekko chłodnym uczuciem. Nigdy nie wierzyłam w takie ciuchy ale chyba zacznę 🤔