Forum konie »

Jeździecka Rewia Mody (odzież, obuwie i reszta sprzętu)

Komus moze nie rzucila sie w oczy bluza najlepiej nie polarowa i nie z kapturem tak w okolicach 200-300zl?
Czy ktoś widział gdzieś jakąś fajną bomberkę na wiosnę? Raczej cienką, przeciwwietrzną i przeciwdeszczową? Najlepiej do 200 zł :kwiatek:
Ktoś, moje polo jeszcze nie rozdziewiczone... aż mi go szkoda ubrać pod sweter... bo się boję, że po praniu już się ie będie nadawało na lasnowanie się. więc czekam na pogodę gdzie je ponoszę trochę widoczniej...
Fajna bomberka nieprzemakalna, podobna do PIKEUR

http://www.decathlon.com.pl/PL/kurtka-riding-112373152/
Misia zamawiaj z Jarpolu, ja mam 4 i jestem zadowolona🙂 bardzo bardzo
Poszukuję koszulek polo czarnych, gładkich z typowej tkaniny jak mają polówki...
warunek- dluugie! żeby nie wyłaziły z gaci czy z biodrowych bryczesów.
Kto szukał brązowy frak w kratke  👀
Komus moze nie rzucila sie w oczy bluza najlepiej nie polarowa i nie z kapturem tak w okolicach 200-300zl?
ale ceny za bluzę  😲
W dodatku nie polarową i nie z kapturem.  🤔 😎 😉
Mój nowy zakup  😀
Macie moze jakies doswiadczenia z frakami Jacksona? Sa w rozsadnej cenie, elastyczne...Wlasnie sie mocno zastanawiam.
Dramka, używasz może takiej? Oddycha?
Mia wg mnie oddycha. Mam takie 4 i zawsze mam dylemat, którą założyć, bo są piękne  😀
Mia Jeszcze ani razu nie miałam na sobie.
Forta, chyba mnie przekonałaś, dziękuję :kwiatek:
"Duża zawartość "oddychającego" włókna bawełny w składzie materiału (70%) sprawia, że koszula sprawdza się nawet podczas intensywnego wysiłku."  :kwiatek:
Ktoś, skąd ta granatowa koszula konkursowa  🙂 ?
Mój nowy zakup  😀 Będzie do chodzenia na codzień  💃
fajna,dużo kurtek jeździeckich nadaje się do chodzenia na codzień  🙂
Fanga, z Horze,z nowego katalogu.

Dramka, fajna 🙂
O dzięki  :kwiatek:
Mój nowy zakup  😀 Będzie do chodzenia na codzień  💃

Ja raczej robię na odwrót: kupuję 'normalne' rzeczy i noszę je na konie.  😉

W końcu tylko dlatego, że nie wiszą w sklepie jeździeckim są dwa razy tańsze. Swoją drogą jestem ciekawa, czy czujecie różnicę między ciuchami 'normalnymi', a tymi przeznaczonymi do pracy, czy użytkowania przy koniach? Czym się różnią, i czy naprawdę są wygodniejsze? (Pomijam koszulki na zawody, czy fraki i tym podobne)
Ja robię podobnie 🙂 W sumie to niczym się nie różni,jedynie dwa razy większą ceną  🙄
Mój zakup wczorajszy, cudności za śmieszną cenę 🙂
Burza gdzie kupiłaś? mam taką samą i jest z jakiegoś dziwnego materiału, który strasznie się poci (robią się na niej plamy w dziwnych miejscach,  których nie widać na innych  bluzkach)
Forta, w Końskim Świecie, konia nie zobaczy, do cywila kupiłam 😉 zobaczymy napiszę jak założę 🙂
Burza a ile dałaś? ładna całkiem  😁
arivle, 40zł.
Dziś nosiłam, mięciutka, przyjemna, piękna 🙂 bez zarzutu 🙂

Idę dziś sobie niezobowiązująco po Ihaha i znowu promocja mi w oczy dała, i znowu kupiłam.. 😉
Burza

Przez Ciebie kupiłam taką samą tunike tylko niebieską  🤬
Dramka, nie będziesz żałowała, ona jest kosmiczna!! W OGÓLE nie przepuszcza wiatru poza takim miłym lekko chłodnym uczuciem. Nigdy nie wierzyłam w takie ciuchy ale chyba zacznę 🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się