Damskie bluzy Pikeura wypadają 'normalnie', czy trzeba brać większą/mniejszą? Zakochałam się w bluzie z wiosennej kolekcji... ale chyba jednak poczekam na wyprzedaż. 😁 I na razie kupię wyprzedażową z kolekcji zimowej.
Kupiłam sobie właśnie kurtkę Pikeur Latika w znakomicie znakomitym kolorze petrol i jestem w szoku, jaki to ładny kawałek ciuszka 😍 Polecam, są wyprzedaże, można wyhaczyć za połowę ceny.
Możliwe. Mi wyglądają na materiał, bo sztuczny zamsz się jednak aż w takie drobne zmarszczki nie zwija 😉. Ale jaki by nie był to cena zabójcza 😉. Natomiast znam takich, którzy tylko w takich jeżdżą i chwalą, więc co kto lubi.
Czy jakaś dobra duszyczka może mi powiedzieć, z którego roku jest to kolekcja Pikeura? A najbardziej interesuje mnie zdjęcie katalogowe bądź jakieś dokładniejsze zdjęcia takiej samej kurteczki, bo już nie mam pomysłu, co w google wpisać...
olek, xxagaxx - rany, ślicznie ślicznie dziękuję! Tak, to dokładnie ta! :kwiatek: :kwiatek: Rany, co ja się nakombinowałam z hasłem wpisywanym w wyszukiwarkę 😵
xxagaxx - Możesz mi powiedzieć jak Ci się sprawuje? Fajnie leży? Z tyłu gładka czy z jakimś haftem? :kwiatek: Mam okazję dorwać taką funkiel nówkę i dylematuję...
darolga , bierz śmiało. Ja mam i bardzo sobie chwalę. Fajnie leży, do tego ładna prosta, bez udziwnień. Bardzo ją lubię. Jak Ci zależy to poszperam, gdzieś powinnam mieć zdjęcia to sobie zobaczysz jak leży. PS. Jak tak dalej pójdzie to będziemy miały takie same garderoby 😁 :kwiatek: