Forum konie »

Jeździecka Rewia Mody (odzież, obuwie i reszta sprzętu)

Nie mogę znaleźć, więc zapytam, czy ma któraś z Was jakieś zdjęcie w kurtce Euro-Star Dirce? 😉
asds wygląda bardzo fajnie, to softshell?

Dirce:

Dramka dziękuje serdecznie, jednak bardziej chodzi mi o real foto  :kwiatek:
Czy ma któraś z Was tą kurtke? Jak się sprawuje? Warto zainwestować?  😉
Dramka tak to Softshell. Planuje w sobote załozyć go na impreze -powitanie wiosny" 😵 plus kamizelka puchowa z MH.
Damskie bluzy Pikeura wypadają 'normalnie', czy trzeba brać większą/mniejszą?
Zakochałam się w bluzie z wiosennej kolekcji... ale chyba jednak poczekam na wyprzedaż.  😁  I na razie kupię wyprzedażową z kolekcji zimowej.
asds kochana w sobotę ma być -8 więc nie temperatura na softshell  😉

Ktoś posiada kurtke pikeur quidana i może mi powiedziec jak rozmiarowo wypada?

Zauwazyłam właśnie. Już wyciagnełam termo bieliznę i kurteczkę zimową Pikeura do jazdy. ;(

No niestety na softshell za zimno, chyba że ją założyć pod kurtkę 😁
Mam taka mysl. Thermo gatki i koszulka - golfik -softshell -Kurtka.
i to jest plan  😉 natomiast Ja się rozgladam za kurtką na wiosnę  👀
Mi ktos sprzed nosa sprzatnał wiosenna kurtke z MH 🙁.
Chciałabym taliowaną i w rozsądnej cenie. Jaką MH?
Dakota. Była na promocji w Hidalgo. W sumie ja chyba sobie kurtke daruję skoro ta przeszła koło nosa. Mam jeszcze kamizelke ciepłą.
Gdzie prócz Awil Horse można nabyć fraki Animo? Jest szansa na dostanie tych fraków w trochę bardziej ludzkiej cenie jak powyżej 1000 zł?
allegro  😉
Kupiłam sobie właśnie kurtkę Pikeur Latika w znakomicie znakomitym kolorze petrol i jestem w szoku, jaki to ładny kawałek ciuszka  😍 Polecam, są wyprzedaże, można wyhaczyć za połowę ceny.
a ja dziś kupiłam B Vertigo Kimberley, za szalone 380 zł (przecenione z 490) tylko, że brązowe. Jestem absolutnie zakochana.
konwalia, piękne, ale pół leje jak widzę?
xxagaxx tak, ale ja nie odczuwam różnicy w jeździe, czy mam pełny czy pół 🙂
konwalia, no jest znacząca różnica, co kto lubi 😉 Ja pół lei nie znoszę...
Szczególnie, że one są chyba z materiału tego samego co bryczesy. Kosmiczna cena jak na pół-leje.
epk, raczej jednak sztuczny zamszyk.
Możliwe. Mi wyglądają na materiał, bo sztuczny zamsz się jednak aż w takie drobne zmarszczki nie zwija 😉. Ale jaki by nie był to cena zabójcza 😉. Natomiast znam takich, którzy tylko w takich jeżdżą i chwalą, więc co kto lubi.
Nie nie, leje są z innego materiału, ale nie potrafię okreśłić jakiego. No coś zamszopodobnego.
Ojaaa, też je mierzyłam w okserze, obłędne są! Tylko no właśnie, półleje na (nie)szczęście je zdyskwalifikowały...  😉
Czy jakaś dobra duszyczka może mi powiedzieć, z którego roku jest to kolekcja Pikeura? A najbardziej interesuje mnie zdjęcie katalogowe bądź jakieś dokładniejsze zdjęcia takiej samej kurteczki, bo już nie mam pomysłu, co w google wpisać...

darolga, to Pikeur Labella  😉 google grafika powinna Ci wypluć zdjęcie katalogowe jakiego szukasz
darolga, żeby ci nie skłamać, hmm 3-4 lata temu? Sama taką mam, ale nie pamiętam już dokładnie kiedy ją kupiłam...
olek, xxagaxx - rany, ślicznie ślicznie dziękuję! Tak, to dokładnie ta!  :kwiatek: :kwiatek: Rany, co ja się nakombinowałam z hasłem wpisywanym w wyszukiwarkę  😵

xxagaxx - Możesz mi powiedzieć jak Ci się sprawuje? Fajnie leży? Z tyłu gładka czy z jakimś haftem?  :kwiatek: Mam okazję dorwać taką funkiel nówkę i dylematuję...
darolga , bierz śmiało. Ja mam i bardzo sobie chwalę. Fajnie leży, do tego ładna prosta, bez udziwnień. Bardzo ją lubię. Jak Ci zależy to poszperam, gdzieś powinnam mieć zdjęcia to sobie zobaczysz jak leży.
PS. Jak tak dalej pójdzie to będziemy miały takie same garderoby  😁 :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się