Poniuś mnie zainspirowała: Ile wierności w psie, fałszywości w kocie, tyle piękna i gracji w koniu jest, co w kobiecie, Panowie i Panie! serce ułana jest jak dłoń, na pierwszym miejscu panna jest, lecz przed nią zawsze koń. ZDROWIE KONIA!!!
(to chyba było na lewej nodze 😉 )
Normalnie czuje się zaszczycona :P Też mi się wydaje,że na lewej. Tak sobie przypominam zdjęcia z imprez konskich i tam była lewa;]
a tymczasem żegnam się z Wami Moje Drogie Panie ( panów tu nie widzę :oczy2🙂 gdyż za kilka godzin musze zaserwować konikom noworoczne śniadanko,a jak jeszcze posiedzę to mogą mnie zjeść jak wpadne do stajni za późno😉 🏇
Właśnie! Wszystkiego NAJLEPSZEGO w tym Nowym Roku. A przynajmniej wszystkiego lepszego, niż w starym roku. 😉
Chyba pójdę po szampana. Moja mama ma wyjątkowy dar w wynajdowaniu znakomitych szampanów z dolnej półki. Oooo i jakieś papierosy się znalazły..... Chyba z mojego postanowienia o niepaleniu znów nici.
dragonnia, dobra.... Dołączam się zatem do Twojego rzucania! We dwie moze nam sie uda! 😀
szafirowa, do lodówki! 😀 NIe nie.... do sklepu całodobowego niedaleko mego miejsca zamieszkania- nie. Mogę powiedzieć to samo co Ty - jeszcze mi życie miłe 😁