JARA, gorzej jak mi napisali, że to piosenka na mój pierwszy taniec na weselu 😀 Kilka osób w to uwierzyło patrząc po komentarzach, ale napisałam potem że to żart, tablice dla nieznajomych mam zablokowaną, więc nie napinam się jakoś na to 😉 Cricetidae, parampampampampampam ooo ooo oooo Czytając to od razu zanuciłam 😀
Zgadzam się z martva, smarcik - nie kupuję idei "karniaków". Ktoś zostawił zalogowane konto - wylogowuję go za niego, jeśli sama muszę skorzystać. Złota zasada - "nie moje - nie ruszam". Cieszę się, że mam ten komfort niedzielenia z nikim komputera.
odkopuję bo chcę sprzedać ciekawostkę. Właśnie sobie zdałam sprawę, że falabella zostały wyhodowane w Argentynie i "hodowla matka" znajduje się niedaleko mnie. Szykuje się wycieczka! 😜
A ja żyłam w przeświadczeniu, że tylko jakiś amerykanin mógłby wpaść na taki głupi pomysł 😂
Spokojnie, ja dzisiaj wracałam (autem) zmęczona z zawodów i wpadłam w panikę, że zgubiłam klucze od... auta 😵 a potem spanikowałam, że nie mam telefonu w kieszeni. Nie miałam, bo leżał sobie obok i leciała z niego muzyka 😵 😵
Czy produkty Premiere Equine są do kupienia tylko u nich na stronie, czy jakiś sklep prowadzi sprzedaż ich produktów? Bo nie mogę w żadnym sklepie znaleźć oprócz na ich stronie.
Mimo, że odkurzacz bezprzewodowy jest cały czarny to ładowarka do niego naprawdę może być biała (2 dni szukałam gdzie wsadziłam ładowarkę i dopiero mój chłop mi powiedział, że to ta biała w szufladzie z ładowarkami na samym wierzchu to ta 😵 )
Smarujcie się kremem UV. Nawet ja nie ma upału i tylko przyjemnie świeci słońce, to siedząc na parkurze przez 8 godzin można się spiec tak, że skóra spuchnie 😲
Spokojnie, ja dzisiaj wracałam (autem) zmęczona z zawodów i wpadłam w panikę, że zgubiłam klucze od... auta 😵 a potem spanikowałam, że nie mam telefonu w kieszeni. Nie miałam, bo leżał sobie obok i leciała z niego muzyka 😵 😵
Kiedyś wpadłam w panikę, bo nie mogłam znaleźć telefonu, ale już nie "zakodowałam", że mam go w kieszeni spodni...
jesli zamierzacie jedna reka myc zeby elektryczna szczoteczka a druga machac, zeby rozmieszac lakier do paznokci, to skupcie sie na tym, zeby trzymac reke ze szczoteczka w paszczy i nia nie machac. Prawie wybilam sobie zeby
CzarownicaSa, o, mam podobną radę - na rowerach broń boże niech nikt za wami nie wpada na pomysł minięcia was i klepnięcia w plecy, bardzo duże ryzyko, że kierownice się zaplączą i lecicie pyskiem na beton. Zdjęć wam oszczędzę 😎
Jeśli chcecie zrobić galaretkę z owocami i bitą śmietaną, to nie używajcie do tego kiwi 😵 Już drugi raz mi nie wyszło i się zastanawiałam co poszło nie tak 😁 A specjalnie szłam po nie do sklepu, bo stwierdziłam, że banan, jabłko, porzeczka i brzoskwinie wyglądają mdło i przyda się coś zielonego 😂
Jak po stłuczce 5 osób proponuje żeby jednak jechać do szpitala, to trzeba jechać, nawet jeśli póki co czujesz się świetnie. Dżizas k ja pie... Co to była za noc... 😤
Jak macie bezpieczny karabińczyk to go po prostu nie używajcie. Jeśli Wasz koń pierwszy raz w życiu się odsadzi to akurat na takim karabińczyku. Aaa, i jakby coś karabińczyk potrafi złamać kość w dłoni i jeden palec (tutaj rada jak wyżej, jeśli ktoś namawia Cię byś jechała na pogotowie to zrób to!)
Behemotowa, ja nie trawię tych karabińczyków. Już nie raz widziałam, jak on strzela w kogoś przy naprężeniu uwiązu, kiedy koń się szarpnie albo odsadzi. Dla konia może jest bezpieczny ale dla wszystkich dookoła już mniej
Te bezpieczne karabińczyki w ogóle nie są bezpieczne, mam wrażenie... za każdym razem, jak koniowate się odsadzało na nim, nie puszczał mechanizm, nie otwierał się. Prędzej karabińczyk w kantarze i to uwalniało konia. Przy tych najzwyklejszych, koń nie musiał szarpać aż sobie głowę urwie, przy mocniejszym pociągnięciu puszczało od razu. W sensie, rozrywał się, nie otwierał, ale przynajmniej uwalniał szybciej konia.