Forum towarzyskie »

Sylwester 2009/2010

Ech dobijaj mnie dalej :P
Trzeba w Szczecinie znalezc kogos kto postawi moj apaat na nogi. Hmmm...

Co tu tak cicho nooo?
O, tylko ja nie śpię? To idę spać, db.noc 🙂
Ja jestem!

Eee zostałam jednak sama?! NO CO WY?!
Dooooooobra.
To przyszła pora i na mnie. Ide spać, chociaż w sumie jakoś tak niebardzo mi się chce.

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego w nowym roku i dobranocka!
no widzę, że było ostro, u mnie też 😀iabeł:
🙂 A ja znalazłam obok bramki do domu psa.
Mama na szczęście go rozpoznała odprowadziłam go do właścicieli i tym sposobem jestem 50 zl do przodu 🏇
A teraz na konie 😜
Wszystkiego najelpszego w Nowym Roku 2010 życzy elegance1 , mam nadzieje ,że Nowy Rok będzie dla wszystkich lepszy od 2009 roku. Zycze wszystkim pociechy ze swoich rumaków oraz sukcesów np. w sporcie jeździeckim . Wszystkiego naj-naj życzy elegance1  :kwiatek: :kwiatek: 😀 😀 😀
Wstałam  😁 Tzn juz prawie 2 godziny temu, ale dopiero teraz sie melduje 😉

Jak tam inni Re-voltowicze spedzajacy tu sylwestra?
ja też wstałam, jakoś 1.5h temu, ale musiałam poodśnieżać  😵
W Szczecinie taka pogoda,ze nie mam zamiaru dzis z domu wychodzic ot co! Zimno, szaro, buro i ponuro. Nie, nie, nie i jeszcze raz nie!
Ja też już wstałam 😁 Jakieś 2 godz temu
Czyli widze,ze okoloce 12 to w sumie dosc popularna godzina dzis  😁
aaaa, ale ta noc potrafi namieszac... 😉
I jak tam Nowy Rok? 🙂
Sennie 😂

I oczywiście w swojej głupocie  najadłam sie przed chwilą chipsów i mnie boli brzuch 🤬
Witam, witam w Nowym Roku 😉
sylwester udany, ale standardowo zaliczyłam bliskie spotkanie z kibelkiem  😎 starość nie radość, ostatnio każda impreza się tak dla mnie kończy...  🍴
na szczęście w tym roku stało się to dopiero po północy  😎
a ja dalej ciagne drinki kokosowe 😀 Happy NeW Year 💃
oo wspolczuje Szepcik !! ja nawet kaca nie mam 😀
W porównaniu z zeszłym rokiem i tak jest ok 😉
a kaca też nie mam - tylko rewolucję w brzuchu 😉
Ja wstałam przed chwilą. Poszłam spać o 9 rano -i to nie dlatego, że było tak fajnie, tylko dla mnie i 5 moich znajomych zabrakło miejsc do spania i musieliśmy czekać do 8 rano, by nas ktoś zgarnął z miejsca imprezy  🙄 - w efekcie nie spałam od wczoraj od 8 i teraz cholernie boli mnie głowa - - Sylwester był bardzo średni- niestety. 🤔
Szczęśliwego wszystkim Re-Voltowiczom!

Ja spędziłam najlepszego Sylwestra w życiu, we dwoje z moim kochaniem, spałam od 4 do 11, jest cudnie, obecnie odstawiłam chłopa do domu, dopijam sobie szampana, jest mi wesoło - czego i Wam życzę  😜
hej 🙂
ja wstałam po 12😲0 a poszliśmy spać z mężem po 5😲0 🙂 sama sie dziwie, ze dałam rade do tej godziny 🙂
O, a ja wstałam dopiero 2h temu... : P
to dałaś czadu wczoraj 🙂
kiedy robimy kolejna imprezkę na forum? 🙂
Patrzac na to, co dzialo sie przez ostatnie lata, to w sumie... za rok?
Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim!!!!! 😀

Ja bawiłam się świetnie z moimi znajomymi. Fajerwerki na gdańskim Targu Węglowym były przepiękne 😜
Ogólnie humor mi dopisywał, ale o północy poleciało kilka łez...
Zasnęłam dopiero koło godziny 8, a wstałam po 13 😁 , kaca o dziwo nie mam, chociaż sporo wypiłam, ale czuję się ogólnie "wymiętolona"  😵

Szczerze mówiąc boję się tego co przyniesie ten rok, właściwie gorszy od poprzedniego chyba nie ma szans być więc pozostaje wierzyć, że będzie tylko lepiej 😉
Mój sylwester był czadowy - dokładnie taki jaki mi się marzył albo i lepszy 🙂 Cały przetańczony, zakrapiany porządnie i szalony. No i w super gronie - doceniam moją ekipę, naprawdę świetnie się z nimi bawię! Niestety niefajny akcent też był - mój chłopak zgubił gdzieś komórkę 🙁 Poza tym genialnie, ale kaca mam ogromnego i wstałam po 15 :/
sylwester w Krakowie udał się na piątkę! bardzo fajnie było wyrwać się z Warszawy choć na chwilę. Kaca nie miałam (ale ja nigdy nie mam, wiec to zadna nowosc) 🙂
wróciłam pociągiem o 8 rano i o dziwo do teraz jeszcze nie poszłam spać  😁

Szczerze mówiąc boję się tego co przyniesie ten rok, właściwie gorszy od poprzedniego chyba nie ma szans być więc pozostaje wierzyć, że będzie tylko lepiej 😉

podpisuję się pod tym 😉
a ja się podpisuję tylko pod tym,że się strasznie boje 2010.  🙁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się