mój pies ogólnie bardzo boi się petard i wszędzie się chowa, ale wyszłam z nim na spacer i z małą sąsiadką, która wzięła sanki, pies wskoczył na sanki, więc usiadłam z nim (lovely nas ciągnęła :hihi🙂 i psina zauroczona jazdą po śniegu całkowice zapomniała o fajerwerkach 💃
Mam nadzieje, ze nie będę chora po robieniu aniołków w śniegu w jeansach 🙄
Święta białe nie były za to Sylwester jest bardzo biały, napadało bardzo dużo śniegu mimo to pogoda jest ładna, nie jest za zimno i nie wieje wiatr 💃
A Nowy Rok, no cóż, musi przynieść więcej radości i szczęścia niż poprzedni, nie ma wyjścia 😁
oby następny rok był jeszcze lepszy niż poprzedni i w ogóle wszystkiego naj!
ja ze względu na nogę spędziłam sylwka w domu z rodzicami, którym też ze względów zdrowotnych sylwek się sypnął. było genialnie 💃 ze starymi przebojami radiowej trójki republiką, stranglersami, perfectem i wieloma innymi zespołami. nie sądziłam, że będę się z nimi tak dobrze bawić.
na zakończenie trochę smutno- kawałek nie pytaj o Polskę
hiacynta genialne fotki, z latarnią mój number one. nie bałaś się, że język tam zostawisz?
Uff 😉 Ja juz nie mam zbytnio ochoty na cokolwiek co nadaje sie do picia, ale mam za to taaakie dobre zelki w drugim pokoju tylko,ze... nie chce mi sie isc... :/