Forum towarzyskie »

Sylwester 2009/2010

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! 🙂

p.s. mój pies też wymiotował 😀
Szczęśliwego Wszystkim!

W Krakowie taka mgła, że petard nie za bardzo widać...
A mój kot biegał od balkonu do balkonu i sylwestrowe szaleństwo skończyło się na wysiusianiu, obyło się bez niespodzianek typu wymioty, na szczęście ;D

Najlepszego!!  🥂  u mnie Breezerek ananasowy poszedł w ruch :pijacy:
Szczęśliwego Nowego Roku!
Wyjątkowego 2010,  w którym zrealizujecie wszystkie swoje plany!

:winko:
😅
Wszystkiego najlepszego kochani!!!!

Fajerwerki jeszcze strzelają, u nas szampana nie  było, ale białe wino, z wyglądu podobne.

Wawrek - no to miłego.
Wszystkiego Najlepszego dziołchy moje kochane!
Oby ten rok był dużo lepszy od poprzedniego ;*

Wasze zdrowie!
Jesu to co leci na Polsacie to jakaś porażka... 😵
A ja myślę, czy najpierw obejrzeć sobie "Hannibala", "Maglownicę", czy "Czarodziejkę z Księżyca" 😁
Niecierpie Stachurskiego  🍴   🤦

Choc z kazdym kieliszkiem winka da sie strawic 🤣

EDIT : Jednak nadal nie straiam Stachurskiego  🙇 😁
pigwa, tak tak, na niemieckim wlasnie mię uczono 😉 czyli to tzw wino musujące? Podobne nabyłam dzis w Aldim, za całe 18 euro 🙂

Jeszcze 35min do Nowego Roku na Wyspach!
Aventia dlatego słucham radia  😎
Puszczają różne starocie, nóżki same chodzą  😉
Pójde na Twoim przykładem  bo zaraz hmm.. PIP ..  😜
U mnie po zabawie, witam więc forumowiczów 😀 Teraz mam za zadanie bawić dzieci, a dorośli bawią... się 😁

Moja Toffka (york) w ogóle nie boi się wystrzałów, ale druga sunia (kundelek) bardzo przeżywa. Nie mogłam jej wziąć do Gdańska ze sobą, więc została u Eni. Ciekawe jak żyje 🙄
...dlatego my oglądamy Mamma Mia! (ja po raz 10, Filip 5, Maciek 1) ... przynajmniej można popodziwiać talet Mrely Streep (jakkolwiek to się pisze : P ) i posłuchać piosenek Abby w świetnym wykonaniu : )
po jednej parti screabble pękła nam butelka o,5 l whyskacza 😀 jest czadowo ;] ja dopijam likierem kokosowym  🙂 jest zarąbiście.. Szczęsliwego Nowego Roki 💃
a ja stwierdziłam, że się upiję jedną lampką szampana, ale coś mi nie wychodzi...
no cóż. nienawidze tegorocznego sylwesta, a jutro w ramach chandry nie wychodzę z łóżka.
Szczęśliwego wszystkim!
Wszystkiego Naaaj w nowym roku Re-voltowicze!
Wszystkiego najlepszego!  :allcoholic: :allcoholic:
Teraz dołączam do was, bo kumpele musiały się zmyć do domów..

A przede mną sushi, ranigast i szampan do wychylenia  :allcoholic:
dobrze, ze przynajmniuej renigast!! 😀

jeszcze raz, wszystkiego naj!!  🙂 🙂
😅 Szczęśliwego Nowego Roku !!  😅
Niektórzy chyba popili już co nieco 😁
przyznam sie ze wypiłam prawie cala butelkę różowego Picollo  🏇
A u mnie poszła cała butelka Dorato deserowego 🏇
Niektórzy chyba popili już co nieco 😁

Dzisiaj można bezkarnie 😎
Sylwester sylwester i po sylwestrze.
Witam panstwa w tak zwanym Nowym Roku.
Najlepszego !!

Ja juz wylaczylam telefon i zaszylam sie sama ze soba. I.... weszlam na forum. Coz za uzaleznienie.
Ilosc alkoholu we krwi pomine, zdecydowanie. Jutro nie bedzie fajnie. Nie ukrywam, ze za duzo wypilam... whisky, szampan i rozne takie tam jeszcze...  😉

I wiecie co?? Moze to glupie, ale bawia mnie zyczenia, ktore dostaje.... "aby ten rok byl lepszy od poprzedniego"..
Hmm... to nietrudne raczej. Za rok 2009 mozna mi wystawic czerwona kartke na kazdym polu. Rodzina, zycie osobiste, uczelnia, konie ...
To tyle...

Zeby ten rok byl lepszy !
A my się właśnie "kłócimy" ("dyskutujemy"😉 o Polańskim i o deportacji (nie tylko jego, ogólnie nt deportacji do Stanów)
A ja z koleżanką leżymy na podłodze, męczymy się nad puzzlami (1000 kawałków :zemdlal🙂 i oglądamy Trace (fajna muza leci :tanczacalinka🙂
Moja koleżanka właśnie uświadomiła mi, że... w tym roku mam 18-nastke 😲 😜
Brać się za wino czy nie... Może lepiej nie...

A na poprawę humoru polecam:
Wszystkiego naj naj naj  dla ... wszystkich forumowiczów  🤣  💃  😅
Aaaaa! W Dublinie zrobilo sie bialo!!! Akurat w Sylwestra, tuz przed 12 spadl snieg!!! Wszyscy wylegli swietowac na zewnatrz, my tez - zaraz wrzuce jakies foty 🙂

Wszystkiego naj!  🏇

Sylwestra spędziałam, na skype z koleżanką. od 21 siedziałyśmy.
a Nowy Rok przywitałam- uspakajając psa.(a tu,w Danii fajerwerkują się już od... 15). Rodzice poszli  podziwiać pokaz nad jeziorem...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się