Forum konie »

Kącik Ujeżdżenia

paa, powinno wystarczyć... od Was myślę, że będziecie jechali 1.5h, może ciut mniej
Mogę się popodniecać? Umarłam i trafiłam do raju. Słabym kibicem i fotografikem jestem, bo na zawodach średnio lubię siedzieć, zwłaszcza jak nie mam idealnego oświetlenia. Wiec zawody sobie zlałam i poszłam na rozprężalnie, gdzie mogłam się ustawić jak mi się podobało. Zostałam bezpowrotnie stracona dla świata . A wszystko to przez Ekwadora. Ten koń jest po prostu przepiękny. A przy okazji tak się trafiło, że przejścia pasaż-piaff odbywały się wokół mnie.
Nie chcę zanudzać zdjęciami, ale te po prostu muszę wrzucić:

Strzyga jesteś moim mistrzem. 😍 😍 😍 A ten koń - cudo!
Strzyga, jakie foty  😜 obłęd!  😍
Obłęd to dobre słowa, zarówno dla konia jak i fotografa  :kwiatek:
Według mnie także dla jeźdźca  😀
Strzyga, bomba!

Ktoś wie, czemu p. Katarzyna zrezygnowała z Ekwadorem z ukończenia przejazdu?
Podobno był rozkojarzony, pobudzony, rżał i źle się jechało.
Dzięki dziewczyny, jeszcze 4, które mi się podobają:

aach, jakie to się wydaje proste jak się na nich patrzy...
Strzyga
to zdjęcie Kasi z Ekwadorem jest znakomite.
Nie drażniące tło, faza ruchu - świetna robota
szemrana, dzięki, głupi ma szczęście raz na jakiś czas =)
Strzyga cudowne 😜 Dawaj więcej!
Szczęście szczęściem, ale.... i do szczęścia trzeba oko mieć!
Strzyga, Twoje zdjęcia są świetne!
a mi sie podobaja mięśnie na ręku Kaśki, szczególnie na górnym zdjęciu.  wyglada na takie "lekkie i zwiewne" a dopiero to pokazuje ile ona ma na reku. 😎
oj, a myślałam, że tylko ja mam wrażenie po tych rękach, że ona tam po 100kg ma 😉
a mi sie podobaja mięśnie na ręku Kaśki, szczególnie na górnym zdjęciu.  wyglada na takie "lekkie i zwiewne" a dopiero to pokazuje ile ona ma na reku. 😎

Jak dla mnie to ręka wygląda na "ciężka" i napiętą. 🤔
alona, a nie widzisz w wypowiedzi lostak ironii?
Czy ktoś wie może w jakiej firmy siodle jeździ Pani Kasia i jakim modelu?
Foty GeNiaLnE !!!! 🙇
milczarkowa nie umie jeździc!! rapcewicz tez nie!!!!!
kto w takim razie umie jeździć, panie H?  😁
robie tylko takie voltowe podsumowanie 🙂 nie jest to moja opinia, ale z tego co pisza voltowicze mozna tak wywnioskowac 🙂 pozdrawiam
wg volty milczarkowa ciaga konie a rapcewicz jest jezdzcem jednego konia 🙂
panh, jest tylko on (Rapcewicz) i Milczarek, a potem wieeeeeeeeeeeeeeeeelka przepaść  🏇
cz był ktoś dziś w Sopocie i również uważa, że to jakaś lekka katastrofa organizacyjna??
wg volty milczarkowa ciaga konie a rapcewicz jest jezdzcem jednego konia 🙂

to twoja interpretacja.

ja uwazam ze kaska jezdzi fenomenalnie.
szecherezada, ja byłam, ale się wkurzyłam ,że już przy drugim konkursie mieli godzinne opóźnienie, wiec do uj nie dotrwałam.
ja dziś wyjechałam raniutko z Warszawy, żeby zdążyć spokojnie na konkurs o 17.30. A tu przychodzę i dowiaduje się, że nie wiadomo, o której będzie ujeżdżenie.. konkursy poprzenoszone.. opóźnienia.. masakra
Sopot wita.
Jutro z rana jadę na małą rundę, a później wracam na PN, więc może zostanę jeszcze na finał małej rundy. choć o 21 nie będzie już co focić, zwłaszcza, że plac nieoświetlony.

Ale wytrwałaś do końca? o której się skończyło?
jutro ujeżdżenie jest tylko o 7.30 rano. Kury małej rundy.
Dziś skończyło się ok 21.05, ale była tylko mała runda
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się