bez obrazy nikogo, ale czy Wam tez sie wydaje, ze niejeżdżacy faceci wyglądaja trochę jak takie sierotki na koniu 🙂 ? kask/toczek za duzy/za maly, strzemiona przykrótkie, spodnie nie takie.. moj tez tak wyglądał jak go na koniu posadziłam, hehe 😉
Haha, mój na koniu wygląda jak największa sierota świata 😀 Mam takie jego zdjęcia sprzed kilku lat, które mogłyby mu zdecydowanie zrujnować karierę 😀 😀
Byłam pewna, że jesteś malutką blondyneczką z piskliwym głosikiem wyglądającą na 15 lat. Nie wiem czemu tak sobie Ciebie wyobrażałam, ale jestem mega pozytywnie zaskoczona 😜
niedawno miałam baaardzo melancholijny nastrój... pewnie jako skutek uboczny antybiotyku. Podczas przedsnowej rytualnej rozmowy z moim mężem, zapytałam : a gdybyś wszedł do pożaru, żeby uratować człowieka wiedząc, że sam zginiesz, zrobiłbyś to? odpowiedź: bez wachania. Z gdyby to był pies? chwila przerwy: też, bo służę nie tylko dla ludzi ale i pomagamy zwierzętom, i zginąłbym wiedząc, że dzieki mnie ktoś przeżył. A nie pomyslałbyś o sobie? o mnie? chwila przerwy... odpowiedź: pewnie bym pomyślał, ale i tak bym poszedł. Nie wiedziałam, czy uznać to za głupotę, czy być dumna... a potem powiedział: ale w sumie jak już do pożarów nie wchodzę, wiec możesz być spokojna. 🙂
Dzięki śliczne, on jest w szoku ze ktos moze myślec ze jest przystojny,tak samo jak ja nie moge uwierzyć ze komuś moge sie podobać...ale mowie wam tak jak on sie uśmiechnie to mdleje...ma cos niesamowitego i szczerego wtedy w sobie 😍
Dawajcie łaski swoich polowkow, lussi fajny fajny Maleństwo świetny facet taki ciepły i rodzinny