Jeszcze nie ma tegorocznego wątku?
To ja zacznę. Z racji tego szatańskiego mrozu musiałam zapakować swoje kulawe dziecko w derkę. Chyba czekała na tę okazję dobry rok 😂
W poprzednim wątku pytałam o czapraki marki Quarterline. Niestety za dużo się nie dowiedziałam, ale mam takowy, dostałam na urodziny od małża 🙂 także chwalę się, bo jest naprawdę spoko. Sprawdzony na zawodach w ulewnym deszczu, nic się z nim nie stało, dobrze odprowadza wodę, bardzo szybko wysechł. Po praniu nadal ładny, kolor się nie sprał, nie mechaci się. No i polska produkcja. Na pewno nie jest to mój ostatni czaprak z tej firmy, jakościowo jest naprawdę sztos. Kolor jaki mam to Grape Wine, na żywo faktycznie wygląda jak wino 😉
Coraz mniej nasz szmatoholikow 😅
Wszystkiego dobrego w now roku, samych pięknych kolekcji! 😘
Zaszalałam z kolorem na padok, żeby w razie zagubienia w krzakach łatwo było odnaleźć. Kantar eskadron dynamic poppy red i niezadowolony kucyk
martrix, - cudowna jest ta derka 😍 całkowity obłęd, uwielbiam dinozaury elwa28, - przepiękny kolor, bardzo "mój" 💖 dairoxroxi, - no niewątpliwie będzie łatwo znaleźć 😂
W sumie też mam jedno lekko szmatoholiczne, wyciągnęłam w końcu derkę kentucky z pokrowca po dwóch latach. Na fotki, po czym tam wróciła... 😂
A to i ja się pochwalę! Upolowałam czaprak z nowego Eskadrona, przyszedł już jakiś czas temu, ale konia jeszcze nie widział, więc fotki "saute" tylko mam 😉
I dostałam od kumpeli na święta przepiękny kantarek Kentucky 😍 Jest tak mięciutki i piękny, że żal mi go na konia ubierać 😅 Obie rzeczy chyba do wiosny zaczekają na premierę, póki co sobie wiszą w siodlarni na widoku i co wchodzę, to się zachwycam na nowo 🙃
zembria, tez go mam, tylko w wersji skokowej. Na żywo jest naprawdę śliczny, na zdjęciach nie robi takiego wrażenia. Mam tez kantar. Ale czekają na premierę aż dzieckoń się ujeździ i przyjedzie.
elwa28, też kupiłam sobie dwa czapraki z Quarterline. Mam ten Flora w kolorze pomarańczowym i ten sam co ty. Na razie dostałam tylko ten pomarańczowy, bo fioletowego nie bylo na stanie, pan do mnie zadzwonił z pytaniem czy chce sobie wybrać cos innego czy maja mi go dosłać jak sie uszyje. Także obsługa klienta mocno in plus. Sam czaprak wygląda świetnie, cyknę może fotę jak bede w domu. Jakościowo wydaje sie być top, ciekawa jestem bardzo jak sie bedzie układał pod siodłem.
Ollala, Mogę pokazać jak wygląda pod siodłem 😉
Zdjęcie moje, ale kuń i czaprak nie moje, moja trenerka na zawodach szpanowała tym czaprakiem, widząc jak świetnie się sprawdził w ulewnym deszczu, zdecydowałam się na zakup swojego 🙂 nie chłonął wody, odprowadził dobrze wilgoć, no ujął mnie po prostu swoją funkcjonalnością. zembria, kantar sztos! Piękny kolor 🙂
keirashara, ha ha, też mam taką derkę, jeszcze nie wyciągnęłam z pokrowca, nie miałam na razie po co 🙈🙈🙈 dairoxroxi, fajnie wygląda, mi się ten kolor na żywo bardzo podoba. I nie zgodzę się, że jest coraz mniej szmatoholików, znam wielu. Tylko nie każdy się chwali tym nałogiem 🤣
Nirv, - no ja miałam kupon i zabrakło akurat czarnych i poszalałam na tą... mam ciągle mieszane uczucia co do tej decyzji 😂 ale zdecydowanie się wyróżnia. anai, - moja dwa lata czekała na 5 minut na koniu i schowanie do pokrowca... na kolejne lata pewnie 😉 raczej nim nie wrócę do startów, a przecież mu jej nie dam do wysyfienia w boksie, od tego są tanie hkm 😝
Eskadroniki z nowego heritage klasa, kurcze zmieniam zdanie na jego temat. Potwornie podoba mi się kantar wildberry, ale... mam już 4 kantary z futrem "tylko na okazje". Bardzo nie potrzebuję tego piątego z futrem i staram się być rozsądna 😂