Ollala, to polska marka, działają od niedawna, ale szyje im te czapraki bardzo dobra szwalnia Equishade. Mam od nich czapraki (Equishade, nie quarterline), są piękne i bardzo dobrej jakości, więc ta nowa marka też powinna być w porządku 🙂
charlieeee, ja już zamówiłam rano model modern 🤣 i biały też wzięłam. Jak dojadą to powrzucam zdjęcia.
Uszy odpuściłam bo mam akurat 4 czarne nauszniki w różnych wariantach blingowych 😂
charlieeee, - u mnie on wygląda na bardzo ciemny granat, nie czarny. Ma taki połysk w niebieskim. Taki typowy ciemny navy, grafitowy granat, nie czerń.
U mnie standardowo, sesyjne zdjęcia piękne, a to na porównaniu... taki smutny nieładny granat, wpadający trochę w szary/fiolet nawet, MEH... Dobrze, że nie zamówiłam 😂
Ale derka za to, ma bardzo ładny głęboki kolorek <3
Anyway, czekam na fotki dairoxroxi, może w realu będzie jeszcze inny odcień :P
a czy ja dobrze wywnioskowałam że będzie jeszcze jeden nowy kolorek, wpadający w jakiś taki camel? Bo nie widać go póki co....
keirashara na komputerze teraz widzę, na telefonie u mnie wyglądał bardziej czarno 🙈 Moon opisali go jako rose gold, na razie widzę, że dali tylko w lamówkach. Może coś jeszcze wyjdzie 🤔
W końcu dotarły, cały tydzień szły. No i słuchajcie, jak dla mnie to taki prawie czarny grafit tylko że chłodny. Może w słońcu efekt będzie inny. Sznureczek ładnie się mieni na rudo także ja jestem zadowolona. Jeszcze nad nausznikami będę debatować.
keirashara, ślicznie!! Też mnie kusił ale już wszędzie wyprzedana ta zieleń praktycznie.
Zobacz za ochraniaczami w pasi koniku, wydaje mi się że kilka dni temu jeszcze były
dairoxroxi, - są niestety tylko L, a na L Gruby ma za krótkie szkity 😅 ale za to są kaloszki z futrem XL i chyba je zgarnę. Do tego białe lub czarne owijki i też powinno fajnie zagrać 😎
W ogóle to nie jest kolor, który kupiłabym sama, a mega mi się podoba na żywo.