Forum konie »

Końska Rewia Mody XIX (2025)

martrix, O! A oni wysyłają do Polski?
wątek zamknięty
No teoretycznie niby jak się ustawi kraj na Polen to pokazuje walutę euro i możliwość dostawy. Też się czaiłam zamówić coś bezpośrednio, ale jeszcze nie sfinalizowałam tego zamiaru.
Dziś pierwszy dzień Heritage. Moze w polskich sklepach z czasem też się pojawi ten czaprak.
wątek zamknięty
martrix, Na to liczę, że jeszcze dojedzie z kolejnymi partiami. Sprawdziłam, to wysyłka na EU jest, ale już się kwota robi konkretna więc chyba poczekam 😉
wątek zamknięty
https://cavalo.pl/products/211358-423-160?variant=51966622794056 tu jest na zasadzie powiadom o dostępności.
wątek zamknięty
martrix, Z nimi już rozmawiałam, na razie nie mają żadnych informacji, na ten moment jest niedostępny.
wątek zamknięty
Oho, widzę poszła już akcja wywiadowcza :P
wątek zamknięty
Podobno ten żółty wpada trochę w zielony wiec szukaj real photo
1000024979.jpg 1000024979.jpg
wątek zamknięty
martrix, No ba! Spodobał mi się bardzo 😍 Na Blondasa idealny kolorystycznie będzie 😎
jabooshko, Nie obrażę się jakby tak było 😉 Wszystkie zielenie to też "moje" kolory są.
wątek zamknięty
Mi ten żółty wygląda jak złoty. Może powinnam pojechać obejrzeć je na żywo, będzie mi pasowało do imienia konia 😀
wątek zamknięty
Widziałam dzisiaj w Equishopie na żywo. Zielonkawo żółty - dziwny kolor ale ten z brązową lamówką jedyny kardamon względnie przyzwoity. Granatowa kratka ładna, torba mi się podoba :P . Kantary anatomiczne miękkie - całkiem spoko.
Szału ni ma.
Co do czapraków PDL jak miałam Luckiego to zamawiałam bezpośrednio ze strony pikeura - szybko się wyprzedają i nie wracają.
wątek zamknięty
Przyszedł mój truflowy czaprak i hmmm.. mieszane mam uczucia co do tego modelu. Bardzo kameleon z niego, myślę że na hali lub w słońcu będzie super bo tak to szału nie ma. Trochę żałuję że nie wzięłam innego modelu więc może go sprzedam 😅 nauszniki niestety okazały się gigantyczne także dupa 😒
IMG_1730.jpeg IMG_1730.jpeg
IMG_1729.jpeg IMG_1729.jpeg
IMG_1703.jpeg IMG_1703.jpeg
IMG_1688.jpeg IMG_1688.jpeg
IMG_1690.jpeg IMG_1690.jpeg
IMG_1710.jpeg IMG_1710.jpeg
wątek zamknięty
zembria, ale przecież zadzwoń sobie do wybranego sklepu, ktory regulrnie handluje kolekcjami i poroś, żby ci ten zamówili dla ciebie.
Horse&Pony- mili ludzie, wszystko idzie ząłattiwć
Konik Toruń- petarda
Dobry Kon Wrocław- super cala ekipa dziewczyn pracjących
Cavallo Szczecin- pani Sylwia wszystko sprawdzi i powie czy ma/da radę domówić
Cavallo Czlekówka- top Pani Ewa
Sklep stajnia- zawsze mają w opór eskadrona
Pegashop tez ma zawsze dużo- czasem wstajonarnym więcje niż na stronie- warto zadzwonic i pogadac.

Ogólnie sklepy jak się jest czlowiekiem miym przez telefon to bardzo chętnie takie rzeczy "na zamówien" organizują bo to dla nich zawsze totolotek, czy to co wybiora dla klintow się sprzeda czy zostaną z towarem i z zamrożonymi pieniędzmi.
wątek zamknięty
kotbury, Ale ja już dzwoniłam, pisałam, póki co z kilku miejsc mam i go, że nie ma na ten moment. Z jednego sklepu mam info, że mam dzwonić we wtorek. Pytałam, czy ktoś nie wiedział, bo w "moich" sklepach właśnie niet 🤷
wątek zamknięty
zembria, a ok. Nie zrozumiałam.

Swoją droga to "trzymanie w sekrecie do końca" tego jak będzie wyglądąła kolekcja nie daje ludziom szansy na preordery.
wątek zamknięty
Czy ktoś z wam ma ochraniacze Eskadrona? Jak one wypadają rozmiarowo?

Myślę o tym rodzaju: https://konik.com.pl/Ochraniacze-MESH-Heritage-AW-25-26-Eskadron-cardamom
wątek zamknięty
emptyline, stanowczo S, mierzyłam M na moją dużą kucę i były za długie
wątek zamknięty
emptyline, - ja mam kilka par takich z futrem i M-ki zapinam na ślązaku 😉

Czy widział ktoś w którymś z sklepów w PL te brązowe legginsy?
wątek zamknięty
keirashara, dzięki 😘
dairoxroxi, dziękuję! 😍
Mierzyłaś i na przody i na tyły?
wątek zamknięty
emptyline, na tyły wzięłabym M dla mojej, chyba że Całus ma dość drobne te nóżki to wtedy też S
wątek zamknięty
dairoxroxi, dziękuję! Chyba też raczej M bo on nie ma jakis wąskich nóżek 😁
wątek zamknięty
zembria, zamówiłam właśnie ze strony pikeura prosto z dostawą do Polski. Zobaczymy czy przyjdzie, bo nie mam potwierdzenia. Ceny porównywalne jak w PL, tylko bez promocji. Dostawa jest za free.
wątek zamknięty
martrix, Dziękuję, ja już też mam zamówiony w Pegazie 🙃
wątek zamknięty
Ja zamawiałam bezpośrednio z nadzieja że będzie szybciej, bo w polskich sklepach rozmiarówka jest zbyt uboga
wątek zamknięty
Dark Ocean, dla fanów stypy 😉
IMG_6224.jpeg IMG_6224.jpeg
wątek zamknięty
kasska, kochom! 😍
wątek zamknięty
Widziałam dzisiaj na żywo te nowe eskadrony i przepadłam, ten złoty jest piękny. Na zdjęciach wyglądają paskudnie, na żywo bez porównania lepiej. Wszystko oprócz tego różowego koloru mi się podobało, granatowa torba w kratkę piękna.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.