No teoretycznie niby jak się ustawi kraj na Polen to pokazuje walutę euro i możliwość dostawy. Też się czaiłam zamówić coś bezpośrednio, ale jeszcze nie sfinalizowałam tego zamiaru.
Dziś pierwszy dzień Heritage. Moze w polskich sklepach z czasem też się pojawi ten czaprak.
martrix, Na to liczę, że jeszcze dojedzie z kolejnymi partiami. Sprawdziłam, to wysyłka na EU jest, ale już się kwota robi konkretna więc chyba poczekam 😉
martrix, No ba! Spodobał mi się bardzo 😍 Na Blondasa idealny kolorystycznie będzie 😎 jabooshko, Nie obrażę się jakby tak było 😉 Wszystkie zielenie to też "moje" kolory są.
Widziałam dzisiaj w Equishopie na żywo. Zielonkawo żółty - dziwny kolor ale ten z brązową lamówką jedyny kardamon względnie przyzwoity. Granatowa kratka ładna, torba mi się podoba :P . Kantary anatomiczne miękkie - całkiem spoko.
Szału ni ma.
Co do czapraków PDL jak miałam Luckiego to zamawiałam bezpośrednio ze strony pikeura - szybko się wyprzedają i nie wracają.
Przyszedł mój truflowy czaprak i hmmm.. mieszane mam uczucia co do tego modelu. Bardzo kameleon z niego, myślę że na hali lub w słońcu będzie super bo tak to szału nie ma. Trochę żałuję że nie wzięłam innego modelu więc może go sprzedam 😅 nauszniki niestety okazały się gigantyczne także dupa 😒
zembria, ale przecież zadzwoń sobie do wybranego sklepu, ktory regulrnie handluje kolekcjami i poroś, żby ci ten zamówili dla ciebie.
Horse&Pony- mili ludzie, wszystko idzie ząłattiwć
Konik Toruń- petarda
Dobry Kon Wrocław- super cala ekipa dziewczyn pracjących
Cavallo Szczecin- pani Sylwia wszystko sprawdzi i powie czy ma/da radę domówić
Cavallo Czlekówka- top Pani Ewa
Sklep stajnia- zawsze mają w opór eskadrona
Pegashop tez ma zawsze dużo- czasem wstajonarnym więcje niż na stronie- warto zadzwonic i pogadac.
Ogólnie sklepy jak się jest czlowiekiem miym przez telefon to bardzo chętnie takie rzeczy "na zamówien" organizują bo to dla nich zawsze totolotek, czy to co wybiora dla klintow się sprzeda czy zostaną z towarem i z zamrożonymi pieniędzmi.
kotbury, Ale ja już dzwoniłam, pisałam, póki co z kilku miejsc mam i go, że nie ma na ten moment. Z jednego sklepu mam info, że mam dzwonić we wtorek. Pytałam, czy ktoś nie wiedział, bo w "moich" sklepach właśnie niet 🤷
zembria, zamówiłam właśnie ze strony pikeura prosto z dostawą do Polski. Zobaczymy czy przyjdzie, bo nie mam potwierdzenia. Ceny porównywalne jak w PL, tylko bez promocji. Dostawa jest za free.
Widziałam dzisiaj na żywo te nowe eskadrony i przepadłam, ten złoty jest piękny. Na zdjęciach wyglądają paskudnie, na żywo bez porównania lepiej. Wszystko oprócz tego różowego koloru mi się podobało, granatowa torba w kratkę piękna.