Wooow 😍 rzadko ruszają mnie szmatki, ale ta jest przepiękna! Na twoim zdjęciu wygląda jaśniej niż na zdjęciach katalogowych, czy faktycznie tak jest? Czy to zależy od światła?
Dziękujemy dziewczyny😘
Ja to właśnie jakoś tak kombinuje, żeby za dużo tych owijek nie kupować.
Dlatego kocham starsze PSOS, bo wszystkie miały brązową lamówkę.
Fokusowa, jak na fulla, to całkiem spory. Mógłby być kapkę mniejszy, ale ja wolę generalnie bardziej dopasowane kantary i nienawidzę jak nachrapnik spada nisko jak hanower wręcz. Tu jeszcze nie ma tragedii.
Fokusowa, Ja też nie potrzebowałam. To był impuls i oczy granatowej sroki, jak zobaczyłam ten kolor w połączeniu z podszyciem karmelowym 🤣
A co do rozmiaru, to gdzieś w wątku było że eskadronowa rozmiarówka kantarów żyje swoim życiem, więc ciężko mi ocenić :p do moich eksadronów (mam jakiś z 2021 roku i bardzo stary z 2017…? Jakoś tak) to ten Caball wypada deko większy, ale nie ma tragedii.
Januszek w Equito Plum Rose Gold - czaiłam się na ten czaprak od prawie trzech lat 🤠 Dorwałam praktycznie nówkę za grosze na vinted - co prawda DL, ale nie mogłam się powstrzymać 😅 Siodło ujeżdżeniowe i tak mam planach, więc się nie zmarnuje, ale wrzuciłam dziś na konia na szybko i nawet bez dramatu - będziemy śmigać pod skokówką 😁
Uwieeeeelbiam ten kolor, cały ten czaprak jest tak piękny..