xxagaxx, - ja mam od lat już tylko DL-ki, ale leżały zawsze dobrze, żaden mi nie wyjeżdża. To chyba bardziej kwestia konia/grzbietu. Mam w większości eskadrony i bardzo lubię materiał glossy, teraz to chyba matglos właśnie? Nawet białe się ładnie dopierają 🙂 martrix, - śliczny! Zaczyna mnie trochę kusić ta zieleń 😅
xxagaxx, ja mam jakiś z nowszej kolekcji, ale nie satynowy, z tym właśnie silikonem i dobrze to trzyma - a też miewam problemy z wyjeżdżającymi czaprakami spod siodła. Będę jutro w stajni to mogę Ci fotkę cyknąć.
keirashara, ja chyba właśnie miałąm taką butelkową zieleń Glossy, i nienawidziłam go szczerze, nie szło tego w ogóle ułożyć. Ale to jeszcze było za czasów mojego Siwka
skłaniam się po waszych postach jednak na ten pierwszy, bo chyba nie będzie taki śliski.
keirashara, ja chyba właśnie miałąm taką butelkową zieleń Glossy, i nienawidziłam go szczerze, nie szło tego w ogóle ułożyć. Ale to jeszcze było za czasów mojego Siwka
xxagaxx, to nie czasem ten racinggreen, który od ciebie kupiłam? :P
OOo! Bardzo sobie chciałam nabyć nowy czapraczek i nawet mi się ten granacik podoba... ale konik mi skrócił urlop... koleczką, także budżecik "na piękno", otrzyma pan weterynarz🙁
Czy ktoś gdzieś widział może czaprak ujeżdzeniowy biały z ozdobami z kryształków czarnych bądź antracytowych?
Ewentualnie "białe perłowe", ale nie srebrne błyskotki.
Dzięki dziewczyny! Jesteście niezastąpione!
Kentacky piękny. Szukam czegoś na dosłownie "jeden występ"... więc chyba cena mi się nie kalkuluje.
O cabalu myślałam, ale nie zdażę.
Fajny ten BR (jak dla mnie).