Forum konie »

Końska Rewia Mody XVIII (2024)

Post został usunięty przez autora
Post został usunięty przez autora
Ostatnia próba, ja mam ten ostatni.
IMG_9157.jpeg IMG_9157.jpeg
wątek zamknięty
keirashara, wieki temu miałam od nich czaprak, mial chyba kilka pasków silikonu a i tak wiecznie źle leżał...

matrix No piękny ten kolor!
wątek zamknięty
xxagaxx, - ja mam od lat już tylko DL-ki, ale leżały zawsze dobrze, żaden mi nie wyjeżdża. To chyba bardziej kwestia konia/grzbietu. Mam w większości eskadrony i bardzo lubię materiał glossy, teraz to chyba matglos właśnie? Nawet białe się ładnie dopierają 🙂
martrix, - śliczny! Zaczyna mnie trochę kusić ta zieleń 😅
wątek zamknięty
xxagaxx, ja mam jakiś z nowszej kolekcji, ale nie satynowy, z tym właśnie silikonem i dobrze to trzyma - a też miewam problemy z wyjeżdżającymi czaprakami spod siodła. Będę jutro w stajni to mogę Ci fotkę cyknąć.
wątek zamknięty
Moon, oooo super 🙂

keirashara, ja chyba właśnie miałąm taką butelkową zieleń Glossy, i nienawidziłam go szczerze, nie szło tego w ogóle ułożyć. Ale to jeszcze było za czasów mojego Siwka

skłaniam się po waszych postach jednak na ten pierwszy, bo chyba nie będzie taki śliski.
wątek zamknięty

keirashara, ja chyba właśnie miałąm taką butelkową zieleń Glossy, i nienawidziłam go szczerze, nie szło tego w ogóle ułożyć. Ale to jeszcze było za czasów mojego Siwka

xxagaxx, to nie czasem ten racinggreen, który od ciebie kupiłam? :P
wątek zamknięty
martrix, możliwe 🙂
wątek zamknięty
xxagaxx, ja na niego nie narzekam 😀 aczkolwiek przy ilości czapraków, jaką mam to dość intensywnie użytkowany nie jest 😉 ale kolor mi się podoba
wątek zamknięty
OOo! Bardzo sobie chciałam nabyć nowy czapraczek i nawet mi się ten granacik podoba... ale konik mi skrócił urlop... koleczką, także budżecik "na piękno", otrzyma pan weterynarz🙁

wątek zamknięty
martrix, bardzo fajny ten zielony, lepszy niż na katalogowych 😁
xxagaxx, też mam 2 z silikonem i siedzą na miejscu bez problemu
wątek zamknięty
No i przyszedł, jestem zachwycona ta zielenią. Mój koń jak zawsze pięknie pozuje🤣
20240831_171927.jpg 20240831_171927.jpg
wątek zamknięty
xxagaxx, pięknie wygląda!
wątek zamknięty
Ej widziałam go dziś na żywo i muszę odszczekać tego Shreka XD naprawdę spoko wygląda, na gniadego fajne
wątek zamknięty
Ja wiem że może jestem dziwna ale przemawia do mnie ta kratka brązowo zielona
wątek zamknięty
a mi się skojarzyła ze szkockim kiltem 😉
wątek zamknięty
Na zakończenie letniej pogody (mam nadzieję) Kucyna w ES anemone
IMG_9631.jpeg IMG_9631.jpeg
IMG_9651.jpeg IMG_9651.jpeg
IMG_9618.jpeg IMG_9618.jpeg
wątek zamknięty
dairoxroxi przepiękny ten kolor 😍 też go mam, tylko jeszcze ani razu nie założyłam 😂 leży w domu i go czasem podziwiam 😂
wątek zamknięty
dairoxroxi, - cudowny 😍 sprawiłabym sobie taki na swojego, ale niestety muszę kupić derki, bez sensu, nuda, zero frajdy 😂
wątek zamknięty
charlieeee, keirashara, spokojnie ja go chyba też po roku dopiero z folii wyciągnęłam 😅 a jeszcze kilka innych z metkami leży i czeka na swoją kolej

Skompletowałam też kentucky velvet pearls i czekam na liście i foty 🍁 😍
IMG_8963.jpeg IMG_8963.jpeg
wątek zamknięty
Czy ktoś gdzieś widział może czaprak ujeżdzeniowy biały z ozdobami z kryształków czarnych bądź antracytowych?
Ewentualnie "białe perłowe", ale nie srebrne błyskotki.
wątek zamknięty
kotbury, o rany ciężko znaleźć inne kolory ozdóbek 😅
Takie trafiłam jedynie Kentucky glitter albo Horze
wątek zamknięty
kotbury, - zawsze zostaje caball 😉 Uszują co chcesz, łącznie z kolorem nitek.
PSoS powinien coś chyba mieć.
wątek zamknięty
kotbury, znalazłam na szybko 2

https://www.djangozd.pl/fair-play-czaprak-hexagon-arrow-bialy

https://www.febro.pl/product-pol-11142-Kentucky-czaprak-Metal-Chain-bialy.html

O coś tego typu chodzi?

Jeszcze kiedyś gdzieś coś było
wątek zamknięty
kotbury, W Caballu Ci zrobią taki na pewno.
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Dzięki dziewczyny! Jesteście niezastąpione!
Kentacky piękny. Szukam czegoś na dosłownie "jeden występ"... więc chyba cena mi się nie kalkuluje.
O cabalu myślałam, ale nie zdażę.
Fajny ten BR (jak dla mnie).
wątek zamknięty
kotbury, W Caballu dopytaj, czasem mi robili rzeczy "na już" jak potrzebowałam 😉
wątek zamknięty
Czy macie jakieś do polecenia torby do przechowywania masy czapraków? Coś wielkości torby Kentucky Pro, tylko w mniejszej cenie 😅
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.