Kolor, ten qhp to Rio?
Ja mam niebieski i tak jak piszesz w słońcu się świeci.
I kusi mnie granat, a w kwietniu ma być puszczona fuksja to tą na pewno kupię😁
Poniżej kasztan w wersji SugarBoy w niebieskim qhp
Jak dla mnie jest super, ponad pol roku mam, ciagle uzytkuje i piore i wciaz jak nowy. Super wyprofilowany na grzbiet i leży na koniu jak doklejony. Ja polecam 🙂 i przede wszystkim nie jest gruby (osobiscie preferuje ciensze czapraki).
keirashara, tak jak Kolor, też polecam, teraz może trochę mniej używany, ale latem nieoszczędzany, po cięższych jazdach przepierany karcherem, i żyje bardzo dobrze. Profilowanie jest naprawdę ok. I przekonałam się do krótkich pasków do siodła.
Mam prośbę, może być dostanę za to ostrzeżenia. 😝
Gdyby ktoś coś wiedział o LeMieux Rioja skokowym Close Contact na sprzedaż, to dajcie, proszę, znać. 😁
Equestrian Stockholm Blue meadow glitter
Jak to zwykle bywa przy glitterach, odcień kameleon. Baza jest ładna, atramentowa. Brokat jest cieplejszy, stąd raz mieni się granatowo, raz turkusowo. Na zdjęciach na koniu robionych w słońcu kolor wyszedł bardzo ciepły.
Potwierdzam, kameleon :P W ostrym słońcu ma blik turkusu, w cieniu - jest piękny przydymiony granat. Jeśli miałabym jeździć tylko w ciemnej hali albo w cieniu - biorę. W słońcu - nene 🤣
Poncioch, - w Eskadronie nie będzie w tym Classic Sport. Wyjdzie Reflex w marcu, Pure w maju, Platinum w sierpniu i Heritage na jesień, za to powiększają i aktualizują Basic-a, czyli to co dostępne cały czas, nie kolekcyjne. Wrzucili oliwkę, bordo, granat i chyba coś w deseń doveblue, będzie też więcej ciuchów.
Anky nowe już się pokazało, wrzucam screen. Imo paskudne jak diabli 😂
Schocke powinno być na dniach, na zamazanym screenie widać było jasny lila-róż i grafit.
Kentucky wprowadzi nowy fiolet, derki i nowy odcień velveta.
Pati2012, o dziwo w ogóle się nie bały 😅 nawet nie furczały na miski jak je pierwszy raz zobaczyły. Moja kuca to się boi takich głupich rzeczy jak narożnik na hali, narożnik na placu.. 🤣🤣 a misie, czarne plastikowe płachty na płotach to ma luz 😂
Kayraa, - jak Ci kiedyś zniknie ten kucyk, to u mnie nie szukaj! 😂 Ślicznie mu w tym różu. flygirl, - czaprak idealnie pod kolor maści 😁 dairoxroxi, - te zdjęcia rozbiły bank słodkości, no cudowne są 😍 Też chcę takie! 💕
Wpadam z trochę offtopowym tematem, ale związanym ze szmatami 😀
Orientujecie się może, czy na fb bądź w innym miejscu są grupy, gdzie ludzie wymieniają się czaprakami? Niby jestem na kilku, ale tam 99,9% jest chętna na sprzedaż.
Marzy mi Kentucky i tak pomyślałam, że może łatwiej niż sprzedać byłoby się z kimś powymieniać, a mam w kolekcji głównie Equestrian Stockholm i Ps of Sweden, więc może by pykło.
A jeżeli nie ma, może zrobiłybyśmy taki wątek tutaj na revolcie? O ile ktoś byłby chętny 🙂
Wymiana jest o tyle niepewna, że nadasz swoją paczkę, ktoś odbierze i już swojej może nie wysłać, stąd ja np. nie wymieniam się z zasady online. Jeśli gdzieś, to tylko wśród znajomych, twarzą w twarz. Minimalizuję ryzyko 🙂