martrix, i nic nie wrzucasz? Dawaj ja tu czekam niecierpliwie, aż ktoś zacznie coś wrzucać 😁
Uwielbiam oglądać takie zwykłe normalne fotki czaprakowe, nie z katalogu, tylko właśnie 'na żywo' 😍
IskraADHD, to dopiero jak wrócę do domu wieczorem, bo zostawiłam czapraki w tym drugim aucie, a dzisiaj przyjechałam do pracy innym 😉
A myślałam, że ten jeden czaprak zostawiłam w firmie, a jednak nie.
Ten róż jest trochę świnkowy, jak dla mnie bez szału.
A te czapraki z logo - mają to bardzo delikatnie nadrukowane, obawiam się, że może się to wycierać.
A mi się ten różowy podoba 😀 zwłaszcza że ja mam siwiejącego siwego, wiec w różu wyglada fajnie. A ja tez potrzebuje czegoś na poprawę humoru w tym szaro burym jesiennym świecie.
faith, róż i bordo napewno są dużo delikatniejsze jeśli chodzi o widoczność wzorku, na granacie kontrast jest dużo mocniejszy.
Ja mam dylemat z kolei między granatem a bordo, ale chyba granat, bo lubię mocne kontrasty 🙈Amber77, do siwka będzie ekstra!
Ja największa fanka różu i fioletu, ale nic nie biorę jednak. Jakoś tak no… nie 😜
więc jako że nie biorę nic z tej kolekcji, to właśnie do mnie przyszedł koniakowy z platinum 😅
Za mną zdecydowanie derka chodzi, ale to zobaczę czy się dostoją do przyszłego miesiąca, bo w tym autko chciało OC i fundusz na głupoty przepadł... choć to -20% pasikonikowe kusiło, oj kusiło 🙈
martrix, - no minę ma "matka, ściągnij to, nie wygłupiaj się" 😂