Boże napiszcie mi, że te brokaty są do dupuy, nie nadają się na codzienne ciuranie i coś tam jeszcze ... bo jak na cavaliadzie zobaczyłam tak niewinnie wyeksponowany eskadrona ten czarno- srebrny to zaraz mój mózg zaczął racjonalizować, że mi potrzebny "zimowy" czaprak🙂
kotbury, póki co po jednej jeździe miałam trochę, dosłownie pojedyncze nie wiem jak to nazwać.. elementy brokatu na butach. Na czapraku jednak nie widać ubytku. Są mega świąteczne i fajnie się mienią 😎
kotbury, - obawiam się, że glittery eskadrona super radzą sobie w użytku 😜 dairoxroxi, - piękny jest! 😍 Chyba faktycznie lepszy niż złotko... I chyba go chcę 🙈 lusia722, - ja to się przede wszystkim zastanawiam, jak Ty go utrzymujesz takim czystym 😅 I te idealnie białe kopytka! Bling na dereczce też bardzo zacny.
kotbury, „niestety” eskadronowe glittermeshe sa super trwałe, jak wyzbyłam się eskadronowych czapraków tak te glitterki zostawiłam jako czapraki na codzień 🤣 kupuj! Potrzebujesz go, mózg ma racje. Ja mam kilka których używam często, często piore i wyciągam jak nowe z pralki 😁
I jak tam stan czapraków po świętach? 😁
U mnie po cavaliadzie i świętach przybyło... Fuksja i bordo, ale bordowy zdecydowanie wygrywa i fuksje w sumie chętnie oddam w dobre ręce 😉
Ostatnio skorzystaliśmy z promocji w stajni i dobraliśmy nauszniki do czaprakow Kentucky. Ja sobie wzięłam czarne wyciszające, ciekawa jestem czy coś to da na tą moją rozpraszająca się babę 😎
Pati2012, bordo super! Czekam na zdjęcia na koniu 😉 zembria, ten brązowy fajny, one z tego śliskiego materiału są? dairoxroxi, piękne masz te czapraki 😍 świąteczna czerwień szałowa, ale te Kentucky wymiatają
Przez was sama mam coraz bardziej ochotę jakiś kupić 🙈
A ja dorobiłam się błyszczących ES
Mahogany miałam ujezdzeniowy sprzed roku, ale sprzedałam i teraz kupiłam sobie vs 😀
lusia722, - chyba też rozpocznę walkę na nowo, dajesz motywację 😉 Już wyprałam ogon i zawarkoczowałam, do tego przyszedł mi porządny smar do kopyt (żadnych więcej zdradza sprawdzonych produktów 😂😉. Pati2012, - cudowne oba! zembria, - jeżu, jakby mój jeździł to byłaby idealna wymówka do podwojenia ilości szmat 👿😎 Bardzo mi się ten jasny podoba! dairoxroxi, - łoooo Pani, jaka kolekcja 😍 wabankowa, - kupuj, kupuj, one są takie mięciutkie! Jak nie dla konia, to do osobistego miziania 😂
Brokaty cudne, oba, brokat to zaraz po velvetach moja druga słabość 😀
wabankowa, ah ten czarny jaki piękny! Kusi, a kusi… jednak dopiero co zaczęłam rudego glimmera używać po roku to gdzie w głowie kolejny 🤣
Ktoś w ogóle wie ile w ES jest czasu gwarancji? Trochę się boje trochę o ten materiał. keirashara, nie wszystkie są moje 😅 za dużo pieniędzy tam leży, a mój kochany pies przed świetami zafundował mi codzienne pobyty w klinice także teraz tylko dobrałam nauszniki czarne do czarnego czapraka 🙈 i cyk fundusze się skończyły na ten miesiąc haha
dairoxroxi, - w prawie UE gwarancja to zawsze 2 lata jak kupiony jako osoba prywatna i 1 rok jeśli na firmę 😉
Ja w tym i kolejnym miesiącu to głównie tynk ze ścian, więc rozumiem 😂 Tylko paczam na te cuda wszystkie.
wabankowa, Tak, gładka satyna taka. keirashara, Ja bardzo wykorzystuję fakt, że niektóre kolory mojemu zupełnie niepasujące, są dla Łaciatego idealne 😁 Te powyższe przykładowo, no na rudego nie hu hu, ale do czarnobiałego podpalanego to mniam! Ten jasny, to taka kawa z duuużą ilością mleka, na fotce bardziej szary wychodzi. dairoxroxi, Jestem niezmiennie zakochana w wykończeniu tego granatowego zestawu 💖