Gillian, - ale wiesz, że kolekcyjne w sumie są czarne z małą wstawką? 😂
Może gdzieś z drugiej ręki? Albo może obecny eskadron essence, tam też jest oliwka? dairoxroxi, - jakby się udało to będę bardzo dźwięczna 🌷 bo to za drogi szmatek, żeby wrzucić na konia i stwierdzić, że yyyyy tako se 😅
Czy toś gdzieś widział, w polskim sklepie dralony w rozmiarze XXL? Mam 2 ukochane nie takie już młode i chciałam mikołaja poprosić o trzeciego, a tu kaszana, bo największe widzę XL 😭
Szukam czapraka podszytego w części grzbietowej naturalnym futrem. Czy jest coś poza Mattesem i rodzimym Parforce?
Jeszcze jakby był Ujezdzalniowy Pony to w ogole ideał
Szukam czapraka podszytego w części grzbietowej naturalnym futrem. Czy jest coś poza Mattesem i rodzimym Parforce?
Jeszcze jakby był Ujezdzalniowy Pony to w ogole ideał Epikea,
Torpol
Dżons w Kentucky z kontrastową lamówką. Myślałam, że to totalnie nie moje kolory, a to chyba jeden z moich ulubionych czapraków na „zimowym” Dżonsie 😮💗
infantil, tak jak stroniłam od czapraków z jasną lamówką na mojego ciemnego młodego, tak po Twoim zdjęciu szał! 😍
wątek zamknięty
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 18 grudnia 2022 15:36
infantil, ja takie zdziwko walnęłam jak zakupiłam Amazonite ES (lamówka też kontrastowa) . Kiedy przyszedł to sobie pomyślałam, że eee puszczam dalej, jak założyłam na gniadego właśnie to no sztos 😍 .
Ja nawet zamawiając ten czaprak nie byłam pewna, czy ta lamówka to jest to, ale ta zieleń bardziej mi się podobała, niż tego klasycznego velveta. Strzał w 10 😁 Jeszcze mam derkę polarową Jacksona (jeju, najlepszy polar świata) w identycznym kolorze i z identyczną lamówką, więc mamy piękny wyjazdowy komplet 😎
Aleks Amazonite też jest piękny! Bardzo podobny zresztą.
Wczoraj obmacałam na targach derki od Kentucky... I gdybym miała za dużo kasy już miałabym bardzo elegancki koc w domu 😂 bo do stajni wolnowybiegowej to mi się taka raczej nie przyda
dairoxroxi, Czapraczek przepiękny! Ale jak dla mnie z beżem to nie pasuje, za chłodny i właśnie zbyt beżowy ten kolor na owijkach i nausznikach. Podkładki ładnie grają tutaj 🙂
Szmatoholocy, wsparcia potrzebuję!
Czy nauszniki ES purple gold plus czaprak ES faded fuchsia zgrają się kolorystycznie, czy nie bardzo - bo uszy idą w śliwkę, a czaprak w róż?
O takich niuansach jak brak złotego sznurka w fuksji nawet nie wspominam 😉 Bardziej o samą główną kolorystykę chodzi
dairoxroxi dla mnie też czaprak super, a reszta… meh 😁 No i te brokatowe czapraki potrzebują solidnego słońca i najlepiej wyglądają na filmach, nie zdjęciach.