kotbury, Nie, nie takie kryształki pojedyncze, dokladnie o taką taśmę z naklejonymi, jakby rozrzuconymi kryształkami mi chodzi. Dokładnie taka jak wstawiła na fotce darioxroxi. Sivrite, Taśma brokatowa mnie nie satysfakcjonuje 😅
zembria, rozumiem Cię dokładnie, bo takie coś mi się też marzy.
Ma to tylko Kentucky i miał Eskadron jedną kolekcję, ale się wyprzedała nawet za granica już.
Zembria, mnie chodziło o takie. Też mi się takie podobają bardzo, ale rzeczywiście nie ma takich za bardzo na rynku...
To na żywo wygląda o wiele lepiej, jest dobrze widoczne.
anai, uuuu! Powiedz proszę czy to jest jeden kawałek materiału czy od spodu jest przeszyta czymś innym. No i gdzie tego używać 🙈 dairoxroxi, szyta jest z podwójnego materiału, więc futerko jest z obu stron, na zewnątrz i wewnątrz. Jest gruba, ciepła i mięciutka. Gdzie jej używać? Na spacery, na zawody, to nie jest praktyczna rzecz 🤣🙈
A do mnie dziś przyszło Monaco. Miałam nadzieję na powrót, ale kolor wrócił w listopadzie i wyprzedał się na pniu, więc mam z drugiej ręki, ale kompletnie nówka sztuka jak ze sklepu. 😁 Nawet zapakowana z o wiele większym pietyzmem pod kątem składania, żeby się nie pogniótł niż kiedykolwiek dostałam ze sklepu!
Btw... Nienawidzę niebieskiego, to mój pierwszy i na pewno ostatni niebieski. xD Ale jest taki piękny!
anai, może to jest derka dla trenera co by miał taką miłą żeby się owinąć zimą 😉 Iskra de Baleron, tak, dokładnie. Już powiedziałam, że będę na hale w niej przychodzić, coby trenerka nie marzła 😁 i jako kocyk też cudna 😍
Moje zamówienie chyba dopiero w piątek będzie, bo nie wszystko doszło 🙁 infantil, śliczny on! Dawaj zdjęcia w świetle dziennym. Sama nad nim mocno rozmyślałam
A ja wczoraj, w ramach zaspokojenia swojego sroczego zmysłu, wyciągnęłam swój brokatowy czaprak Antique Green, do tego takiż sam kantarek i sobie błyszczałam w ciemności w swojej zabitej dechami wsi w środku lasu, gdzie widziałam to tylko ja 🤣 Też było fajnie 😁 Zdjęć nie mam, bo było ciemno 🤷 Ale stwierdzam, że te rzeczy wyglądają jeszcze lepiej w sztucznym świetle, niż w słońcu 🙃
💖💖 Dzięki dziewczyny! keirashara, teoretycznie zielona, ale mega ciemna. Nawet w świetle dziennym widać w niej tylko taką nutę zieleni.
Chcemy konie poubierac w łańcuchy choinkowe i jakaś sesyjki im zrobić dopiero 🤣
keirashara, widzę ze nie tylko ja się skusiłam na różowy na wałacha xD
Ja jutro mam w planach fotki młodego w czaprakach, oby dziad współpracował to coś wrzucę 😀
Ale powiem wam, ze ten szmaragdowy mnie zaskoczył. Na zdjęciach wpadał w niebieskości, a na żywo to taki zielony. Kameleon 😀