Keirashara no nie? Jak tu nie skorzystać z takiej okazji 🤣 Akatash motyw przewodni moich dzisiejszych i wczorajszych zakupów to "a chust, najwyżej zrobię zwrot i odeślę" chociaż jakoś w to nie wierzę 🤣
Czardasz,jabooshko, chodzą słuchy że mahogany niedługo wraca 🙈
Jest taka szansa? Jak często wracają starsze kolekcje? Dostałam w tamtym roku na święta mahogany DL, ani razu nie użyty bo szkoda było a teraz się okazuje, że mi jednak profil nie pasuje i bym chciała VS 😭
uszatkowa, - jakbyś się chciała tego DL pozbyć to wiesz... 😉 wabankowa, - no nie da się... plus jest już w paczkomacie 😳 ja nie wiem czym oni to wysłali, jeszcze chłopa nie zdążyłam ostrzec i oswoić, że poszalałam 🙊 jabooshko, - ja nie wiem czy to dobre wieści wiedząc, że trochu zaszalałam na tym blek frajdeju 😂
Dobra, podjęta decyzja... Ale jaki kolor? Na pewno chce różowy, myślę jeszcze nad musztardą albo szmaragdowym... POMOCY! keirashara, jak mnie chłop z domu pogoni, to mnie zaadoptujesz 🤣
JustKaro, - ahahha, jak mnie mój nie wywali 🤣 ja w końcu wzięłam tylko róż, bo dobrałam granatowego cottona i kaloszki, ale imo szmaragd i musztarda to dobre tropy 😁 Dziewczyny tu mówiły mocno szmaragd, a nasze kolorem chyba podobne 😜
keirashara, założymy dom samotnej kompleciary 🤣 jako poduszki i kołderki tylko czapraki i derki 😝 Joo, podobne, mój to teraz kary na zimę, na lato to raczej ciemnoczekoladowy 😀 Tropy dobre, ale weź wybierz...😖
kotbury, - no nie wiem, ja za boks płacę 300zł więcej niż koleżanka za kwaterkę, a oba miejsca na zadupiu 🤣 Przynajmniej powierzchnia podobna... JustKaro, - pod czapraczkami będziesz spać 😜
Nie mogę się doczekać aż odbiorę swojego różowego velveta 😁
Słuchajcie, zachorowałam kompletnie na czaprak, w ciemnej, głębokiej, butelkowej zieleni, najlepiej coś w stylu velwet.
Bez nadmiaru blinga, klasyczna elegancja, ładne pikowanie.
Chodzi za mną Horss: https://horss.pl/produkt/horss-czaprak-velvet-forest-green-ujezdzeniowy/ ktoś ma?
Widziałam kilka stron temu chyba Kentucky, jakieś inne propozycje ? 🙂
Cena do zniesienia i koniecznie DL.
Zdjęcie modela dla atencji:
Oooo Wy złe niedobre! Zielony velvet Kentucky zamówiony 🙈 I gdzie ja mam to wszystko niby zmieścić? 😅
jabooshko, weźźź nic nie mów... gdzie ja to wszystko pomieszczę 😂
keirashara, założymy dom samotnej kompleciary 🤣 jako poduszki i kołderki tylko czapraki i derki 😝 Joo, podobne, mój to teraz kary na zimę, na lato to raczej ciemnoczekoladowy 😀 Tropy dobre, ale weź wybierz...😖
Czyli powinnam o większym domu myśleć jak się będę wyprowadzać. Bo to niezły pomysł na biznes jest: przydomówka z pokojami dla nieuleczalnych szmatoholiczek.
JustKaro, w boksie u konia będziesz spać🙂... ceny pensjonatów, jak ceny wynajmu kawalerki , także ten tego 🙂
Koszt pokoju i boksu może być zbliżony. Nie wiem tylko czy za bardzo nie będziemy się nawzajem nakręcać i nie pójdziemy z torbami... 🤔
SzalonaBibi, - stawiaj, stawiaj, bo jak wylecę z jeszcze jednym czaprakiem to mogę wylecieć też z domu. Miejsce w szafie mi się kończy... 🙉
Mi złoty chyba odpada (w sensie jest ładny, ale mam bardzo podobnego nude, więc nieco bezsensu... ale z drugiej strony mam ochraniacze plaza tapue ze złotym brokatem...), czerwony na karym boje się efektu kicz lata 90' w tym złym wydaniu, ale na szary i czarny nie znajduję argumentów 🙈