donkeyboy, dzieki, ale musiałam sama to znaleźć :-)
Tak wiem,jestem walnięta.
Widze go na insta a na fb nie widać nic albo jestem za stara by to znaleźć 😂
Perlica, na FB to chyba trzeba ich followac, w sumie nie wiem bo sama teraz sprawdziłam i nie wiem gdzie są ich stories 🤔 a kumata jestem bo zawodowo projektuje apki także tego, kurde faja 🤣
donkeyboy, - no niby kary, ale raczej gorzka czekolada, niż kruczy 😉 Dreamer113, - nie dziwię się, on jest cudowny! Tylko na swoim jakoś go nie widzę, tylko to mnie powstrzymuje.
Niech mi ktoś zablokuje konto, proszę! 🙄🤦
Tak jak rok temu praktycznie nie było godnych uwagi promek i w zasadzie nic nie kupiłam, tak tym roku... Dzizys, litości! 🤣
Szybkie pytanie lepszy kolor Fig od lemieux czy któryś z fioletów kentucky dla czarnej kobyły.
Tak walczę teraz ze sobą bo i tak kobyła czapraka na grzbiecie nie będzie miała do późnej wiosny. A i tak kusi coś kupić.
Bo na szmaragd i tak się chyba skusze dla innego paskuda
dzikadermi, - Lemieux, jak kentucky bardziej mi pasuje krojem tak imo fiolety mają w odcieniach niekoniecznie dla karych. Fig jest piękny, nasycony.
Na karych takie "sprane", blade kolory są imo zbyt odcinające się i nie wyglądają 😅
Pati2012, - no już biorę róż, trzech nie wezmę, bo muszę ciepłe piżamy zwierzątku kupić... I sobie coś na tyłek, bo on nowe szmatki, a matka w 6 letniej bluzie 🤣
Dzięki dziewczyny, chyba złapie ten szmaragd, choć musztarda też moooocno do mnie mówi 😅
Ja za to dla siwej kobyłki kupiłam velveta fuksje 🙈
Oprócz tego bordowy kantar... No cóż z czaprakiem poczekamy do czerwca na zajazdke, póki co będziemy lansować się w kantarze 😎
Myślę jeszcze o velvecie szmaragd.
Prosze o bana na ten wątek 🤣
Zazdroszczę Wam, bo ja spłukana jestem , więc nie kupię nic, a tak bym chciała jeden czapraczek z kentucky ze świecidłami, żeby mieć na zawody , choć jeden taki błyskotek 🤣
Pati2012, też sobie to wmawiam, zwłaszcza że dziś wpadło mi dodatkowe zleconko, więc tego… kliknęłam jeszcze w kamizelkę 🤦🤣
Mam nadzieję że jutro będę mieć tyle roboty że nie będę miała czasu na scrollowanie sklepów 🤐
A ja nie planowałam nic dla konia teraz kupować a właśnie zamówiłam czaprak biq square plaza taupe + ochry pod kolor i dodatkowo ochraniacze silk purple pod czaprak który upolowałam w tamtym tygodniu 🤣
No ale jak nie kupić, jak equishop zrobił promocję - 50%? 🙈🤣
wabankowa, - dzięki zła kobieto, właśnie zamówiłam granatowego cottona i kaloszki, bo na -50% to grzech nie 😂 JustKaro, - będzie 😎 biedniej razem z nami 😝
Cześć, mam pytanko, odpowiedź może znacząco wpłynąć na jakość moich posiłków w najbliższym czasie 🤣 jak derki Kentucky wypadają w klacie? Mam same ślązaki , nie jakieś ogromne ale jednak spory gabaryt ... Chodzi mi o derki stajenne z futerkiem 🙃 nie velvety ( tu by była dieta z zupy nic )
Akatash, moim zdaniem podobnie są krojone jak horseware. Zapięcia leżą wyżej niż np w eskadronie, gdzie w naszym przypadku zawsze wszystko wisi. Ale obszernosciowo są chyba podobne.
Na zdjęciach jest derka 140 cm, eskadron 135 cm zapięcie jest niżej i robi się duża dziura. Nie mogę tylko znaleźć żadnego zdjęcia w eskadronie żeby dać do porównania 🙄