Morfik, polecam Mattesa bez obszycia z futra. Miałam ten sam problem, co Ty, bez wyłogów wygląda to według mnie o wiele schludniej. Jak jeszcze przeczytałam, że ludzie sobie trymują te wyłogi od wewnątrz, żeby im się siodło zmieściło pomiędzy nie, bo wyłogi zabierają miejsce na podkładce i niektóre siodła się nie mieszczą, to mnie ciary przeszły.
Zamówiłam bez wyłogów i jestem szczęśliwszym człowiekiem. Czasami mi wyskoczy nadal na Insta jakaś fota, często od producenta, jak wystaje tej podkładki z tyłu ponad 5 cm i klepię się po plecach za swoją decyzję. 😂
Renobiusz, generalnie samo futro mi się podoba, chodzi mi o to, ze jego końcówka wystaje średnio 5 cm za linie czapraka z tyłu i jezdzi bezpośrednio po grzbiecie konia. To już moim zdaniem słabo wyglada bo i futro się niszczy :/ wrzucam fotkę, tu akurat trochę całość mi się przesunęła do tylu za bardzo, ale tak czy siak wystaje, nawet jak dam je z siodłem maksymalnie do przodu.
Sivrite, teraz to ja sobie mogę, jak już kupione 🤣 trochę żałuje, że nie zdecydowałam się na jasne, bo wtedy jeszcze jako tako to wyglada z racji na to ze kontrastuje z siodłem i czaprakiem. Ja mam czarne i z daleka wyglada to tak, jakby siodło mi wystawało za czaprak 🙈
Ale będę teraz polować na czapraki ps wiec mam nadzieje, że mi ulży 😅
Pati2012 te ochry… 😍 ja coś czuję, że bardzo ich potrzebuję.
Dżons w Equito Black Bronze. Czaiłam się na tą szmatkę i czaiłam, aż w końcu dostałam w niespodziankowym prezencie.
Dziś zrobiłam premierę i jestem zakochana, jak szyta na Dżonsa.
Infantil, ślicznie. Uwielbiam te ich sznureczki wielokolorowe. Próbuję się przekonać, żeby kupić coś, co nie jest Equito, suabo mi idzie. 😅 Uwielbiam je.
Ej dobra, a z tego horseletu ps of sweden ktoś już zamawiał i może poświadczyć, że nie scam? :P Bo załadowałam już koszyk, ale trochę jeszcze mam obawy jednak podawać dane swojej karty :P
kotbury, ona ogólnie jest myszata ale co inne światło i zmiana pory roku to wygląda inaczej. Latem to wręcz żółta się robi 🙄 jej źrebak jak się urodził byl piekny srebrzysto myszaty ale teraz tylko jest taka od spodu, z zewnatrz to bardziej wpada w gniady niz w myszę ^^
budyń, kupowałam wiele razy, zwłaszcza jeszcze wtedy gdy to była zupełnie oddzielna strona. Sprawidziłam pierwsze zamówienie robiłam 16.05.2020 - wszystko ok
Kolor, to się nazywa okazja! I maść kucora faktycznie chwyta za oko, ładnie mu w tym fiolecie 🙂
budyń, to oficjalny outlet PS of Sweden, oni ogólnie słabo w temacie obsługi klienta … Może się zdarzyć, że jakiś asortyment będzie na stronie, ale w magazynie już niekoniecznie, wtedy zwracają na konto.
Dobrze, że nie widziałam tych ochrów, bo jeszcze bym kupiła dla mojego nie jeżdżonego, bosego i i tak chodzącego bez ochraniaczy konia, którego widzę od wielkiego dzwonu 🤣
Czapraczki to wzięłam wyłącznie na chytre oko, ale gaci jestem ciekawa. Choć to nie ten temat :P
To ja mam pytanie takie trochę od innej strony - czy któraś z Was ma nowe śliczne czapraki w szafie a np. nie jeździ teraz konno?
Bo walczę, ze sobą mocno czy się pozbyć czy zachować kilka ladnych szmatek ot tak by były 😅🤣